FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
https://www.facebook.com/FKSlobodaTuzla ... 728962941/
Preponosan sam na ove momke.Kad vidim kakva atmosfera među njima vlada dođe mi da plačem od sreće
Preponosan sam na ove momke.Kad vidim kakva atmosfera među njima vlada dođe mi da plačem od sreće
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
“Sve čestitke mojim igračima. Ovo se graniči sa naučnom fantastikom da mi možemo odigrati u šest dana ovakve tri utakmice. Ovo je nešto što se teško može opisati, ja nemam riječi. Momcima svaka čast” – kazao je Musemić. Fudbaleri Slobode kako nam je potvrdio Musemić ostaju u Vitezu gdje će se naredna dva dana spremati za revanš utakmicu Kupa BiH sa Sarajevom koja je na rasporedu u utorak 15. marta.
SLOBODA do groba .
Danas u Vitezu prvo poluvrijeme jedno od losijih poluvremena pod vodstvom Husrefa Musemica, drugo poluvrijeme, narocito drugi dio odlican, vidi se da igracima fali svjezine, da ih ubise ovi tereni i ovaj ritam utakmca al na kraju odlicno, vjerujte mi neki momci na tribinama su zaplakali na kraju utakmice.
I jos da prokomentarisem gol Ordagica, nesto u stilu Zlatana Bajramovica protiv Belgije, onaj lob udarac, toliko hladnokrvnosti i takvoj situaciji, naklon do poda kralju.
I jos da prokomentarisem gol Ordagica, nesto u stilu Zlatana Bajramovica protiv Belgije, onaj lob udarac, toliko hladnokrvnosti i takvoj situaciji, naklon do poda kralju.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Sloboda je zaslužila titulu.Najbolje ste igrali,konstanstno cijelu sezonu.Da niste imali pehova trebali ste biti prvi sa 12-13 bodova ispred Širokog i Sarajeva.O Zrinjskom nemam šta da kažem,sramno je kako im se sudi,trebali su realno imat 15-16 bodova manje nego li imaju.Oni su vam jedini konkurenti za titulu.Bolji ste,ali oni imaju veliku pomoć sudaca,stoga će biti uzbudljivo do posljednjeg kola.Šteta što ih pobijediste samo 2-1 a do zadnjeg minuta ste čini mi se imali 2-0.Čestitke za današnju sjajnu pobjedu u Vitezu i sretno do titule,abd !

I TUZLANSKA ZVONA ZVONE DA POZDRAVE ŠAMPIONE.

ČESTITAM PREDSJEDNIKU HUSIĆU, ŠEFU MUSEMIĆU ,IGRAČIMA,SVIM SLOBODAŠIMA I POSEBNO FUKARAMA KOJE SU DANAS BILE NA UTAKMICI.

Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 12 mar 2016, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Tebe smo cekali
Ti nam dodjes kao amajlija s tim postovima 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Hvala, želim radost iz Viteza podijeliti sa svima vama ,idemo aBd do Titule.DoeTz je napisao/la:Tebe smo cekaliTi nam dodjes kao amajlija s tim postovima
Ja volim FK Tuzla City
Joj kad likCe izjednaci umal se autobus ne prevrnu u Zepcu 

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Katastrofa...gore je ovo poluvrijeme nego dok je Sadikovic vodio.aleksandar_veliki je napisao/la:Bio sam danas na tekmi. Dobili ste zasluzeno s tim da ste u prvom bili losi a u drugom ste pokazali snagu. Ahmetovic strasno odigrao, za mene najbolji a asistencija za treci gol fenomenalna. Stjepanovic ili tako nekako, u sredini sjajan, Ordagic i Zeba isto tako. Dobra tekma bila, pravo dobra. Po meni Haurdic najlosiji...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
SVE TAČNO ,NAŠE IGRAČE JE SUSTIGAO UMOR.ALI SU U DRUGOM POLUVREMENU "UPALILI NA GURANJE" FRENETIČNOM PODRŠKOM 150 FUKARA.(3 autobusa ,50+50+30 i 20 PRIVATNIM AUTIMA).aleksandar_veliki je napisao/la:Bio sam danas na tekmi. Dobili ste zasluzeno s tim da ste u prvom bili losi a u drugom ste pokazali snagu. Ahmetovic strasno odigrao, za mene najbolji a asistencija za treci gol fenomenalna. Stjepanovic ili tako nekako, u sredini sjajan, Ordagic i Zeba isto tako. Dobra tekma bila, pravo dobra. Po meni Haurdic najlosiji...
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 12 mar 2016, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
emirzlaTu je napisao/la:Joj kad likCe izjednaci umal se autobus ne prevrnu u Zepcu

@Aco reci nam nesto novo za Haurdica

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Aco, dolazis li na Tusanj protiv Zeljkana 

Za razliku od života u fudbalu ima i drugo poluvrijeme.(citat iz"Montevideo-Bog te video")emirzlaTu je napisao/la:Katastrofa...gore je ovo poluvrijeme nego dok je Sadikovic vodio.aleksandar_veliki je napisao/la:Bio sam danas na tekmi. Dobili ste zasluzeno s tim da ste u prvom bili losi a u drugom ste pokazali snagu. Ahmetovic strasno odigrao, za mene najbolji a asistencija za treci gol fenomenalna. Stjepanovic ili tako nekako, u sredini sjajan, Ordagic i Zeba isto tako. Dobra tekma bila, pravo dobra. Po meni Haurdic najlosiji...
Ja volim FK Tuzla City
Prosli put kad se islo u Vitez momci su prestojali cijeli put, je li bilo opet kakvih lokalaca sa zastavama Herceg Bosne i skandiranjem Zrinjski ?sloboda72 je napisao/la:SVE TAČNO ,NAŠE IGRAČE JE SUSTIGAO UMOR.ALI SU U DRUGOM POLUVREMENU "UPALILI NA GURANJE" FRENETIČNOM PODRŠKOM 150 FUKARA.(3 autobusa ,50+50+30 i 20 PRIVATNIM AUTIMA).aleksandar_veliki je napisao/la:Bio sam danas na tekmi. Dobili ste zasluzeno s tim da ste u prvom bili losi a u drugom ste pokazali snagu. Ahmetovic strasno odigrao, za mene najbolji a asistencija za treci gol fenomenalna. Stjepanovic ili tako nekako, u sredini sjajan, Ordagic i Zeba isto tako. Dobra tekma bila, pravo dobra. Po meni Haurdic najlosiji...

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
zar jos nije izaso snimak od utakmice??
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
-
- Kontakt:
DoeTz je napisao/la:Tebe smo cekaliTi nam dodjes kao amajlija s tim postovima

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
E pa da vidimo i ovo!
Nikad' bliže!!

- Suljo20002
- Kontakt:
Baci Salzburg da se igramoooNKMramor je napisao/la:Nikad' bliže!!![]()
![]()

Kud ces bolje subotnje veceAerials je napisao/la:E pa da vidimo i ovo!

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.