Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Da se nije počeo drogirati ko Carroll 

Hajd razumijem donekle, mlad, ima para, najbolje godine, popularan, cugnes ponekad al brate ne mozes bit tolko neozbiljan I neprofesionalan da propustas treninge zbog mamurluka I da pijes dan prije tekme.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Ne moze Carrolla niko nadmasitOTNYS_YNWA je napisao/la:Da se nije počeo drogirati ko Carroll

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Koliko znam jedan uvazeni clan foruma je mjesecima postavljao njegove majstorije, ali je u zadnje vrijeme naglo prestao vjerovatno sto se mali ispucao za cijelu karijeru i dostigao svoj vrh.neurofunk je napisao/la:Po twitteru kruze price da je suso izvizdan juce il kad vec su igrali, izgleda da je propustio trening jer je bio pijan te da se navijacima nikako ne svidja njegovo ponasanje
I jel on igra uopste ? Nema ga u zadnje vrijeme nesto.
P.S. Cudi me da pije, ipak je predstavljen na forumu kao osoba koja je vjerski odgojena pa mi ovo ne ide u glavu nikako

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Upao u loše društvo za Novu godinu
Ja sam i dalje mišljenja kako on u Engleskoj nikada ne može i neće uspjeti.

- RodgersBOSS
- Kontakt:
Cini se da je istina jer ovo nije prva ovakva prica,a i sve cesce se ne pojavljuje u prvih 11.Ako ovako nastavi unistit ce sebi karijeru.Nadam se da ce ga ovi iz Almerie poslati nazad da mu General ocita bukvicu,kao jednom Sterlingu,i da ga malo spusti na zemlju.neurofunk je napisao/la:Po twitteru kruze price da je suso izvizdan juce il kad vec su igrali, izgleda da je propustio trening jer je bio pijan te da se navijacima nikako ne svidja njegovo ponasanje
I jel on igra uopste ? Nema ga u zadnje vrijeme nesto.
Pu,pu,pu...samo mu jos to fali.Drago mi je zbog Carrolla koji se je izgledao skinuo sa koksa i poceo ponovno trenirati.Prije srecu u karijeri mu zelim srecu u zivotu jer nije bezazlena stvar biti navucen.OTNYS_YNWA je napisao/la:Da se nije počeo drogirati ko Carroll

Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
bez njega propadosmo upmfukara87 je napisao/la:Ivan Rakitic je upravo zabio gol za Sevillu i to dobar gol, sad molite boga da predje u Liverpool jer takav igrac je potreban za Ligu prvaka.
Suso nije odigrao čitave dvije utakmice i to utakmice protiv Las Palmasa u kupu. Zadnje dvije ligaške utakmice nije počeo, ali je makar ulazio sa klupe. Ne znam čemu tolika nagla briga za njega? Imamo Alberta i Aspasa.
Treći strijelac kluba i prvi asistent ekipe, to su slatke muke za Almeriu. Na nama je da se kajemo što nije trenutno kod nas, jer nam je potreban.
Treći strijelac kluba i prvi asistent ekipe, to su slatke muke za Almeriu. Na nama je da se kajemo što nije trenutno kod nas, jer nam je potreban.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Meni nikako nije jasno kako Liverpool bez njega uopste igra. Tesko mi je prihvatiti cinjenicu da smo se odrekli velikog talenta koji je prije godinu dana prekucao Sterlinga.
Najvise me boli sto je izdao vjeru, i tu je preskocio Sterlinga koji je bio osporavan kako ne zivi po islamu.
Najvise me boli sto je izdao vjeru, i tu je preskocio Sterlinga koji je bio osporavan kako ne zivi po islamu.
- thekoplegend
- Kontakt:
Confirmed #LFC team: Jones, Kelly, Cissokho, Toure, Agger, Gerrard, Henderson, Alberto, Sterling, Moses, Aspas
LFC subs: Mignolet, Brannagan, Skrtel, Coutinho, Suarez, Lucas, Ilori
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Aspas konačno u vrhu napada, idemo sad po sigurnu pobjedu. 

Bournemouth ili Burton ako prodjemo Oldham.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Niko ne spominje aspasa I alberta, ovog drugog je glupo uopste poredit sa susom jer decko nije odigrao jednu tekmu kako treba a kamoli kao suso pola prvenstva konstantno. I ne vjerujem da bi nam suso toliko pomogao sad, jedno je almerija a drugo Liverpool, kod nas I kad bi dosao sad ne bi odigrao pet tekmi do kraja prvenstva.Henderson je napisao/la:Suso nije odigrao čitave dvije utakmice i to utakmice protiv Las Palmasa u kupu. Zadnje dvije ligaške utakmice nije počeo, ali je makar ulazio sa klupe. Ne znam čemu tolika nagla briga za njega? Imamo Alberta i Aspasa.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
thekoplegend je napisao/la:Confirmed #LFC team: Jones, Kelly, Cissokho, Toure, Agger, Gerrard, Henderson, Alberto, Sterling, Moses, Aspas
Nek Oldham bude njezan
Ja te volim, volim Željo..
Mogao je i Ilorija staviti u prvih 11, da malo osjeti atmosferu na Anfieldu.
-
- Kontakt:
Izgleda na SK nema
moze li neko link staviti?

8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
On ce prije naci 1000 razloga nego priznati sebi da je bespotrebno dizao Susa kad uopste nije neki talenat kako se predstavlja.neurofunk je napisao/la:Niko ne spominje aspasa I alberta, ovog drugog je glupo uopste poredit sa susom jer decko nije odigrao jednu tekmu kako treba a kamoli kao suso pola prvenstva konstantno. I ne vjerujem da bi nam suso toliko pomogao sad, jedno je almerija a drugo Liverpool, kod nas I kad bi dosao sad ne bi odigrao pet tekmi do kraja prvenstva.Henderson je napisao/la:Suso nije odigrao čitave dvije utakmice i to utakmice protiv Las Palmasa u kupu. Zadnje dvije ligaške utakmice nije počeo, ali je makar ulazio sa klupe. Ne znam čemu tolika nagla briga za njega? Imamo Alberta i Aspasa.
- the scouser
- Kontakt:
gio10 je napisao/la:thekoplegend je napisao/la:Confirmed #LFC team: Jones, Kelly, Cissokho, Toure, Agger, Gerrard, Henderson, Alberto, Sterling, Moses, Aspas
Nek Oldham bude njezan

Ne vidim razloga da se rizikuje s Gerrardom u prvih XI, i ko je yebote Brannagan ?

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Nema prenosa nikako, nigdje.dimitrijevic je napisao/la:Izgleda na SK nemamoze li neko link staviti?
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.