FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Imal sastava? Boa out za veceras i definitivno
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- muhamedhulk
- Kontakt:
Gledam ovo navijanje i sjetim se kako sam bio srcan prije 6, 7 godina kad sam pratio Bayern. Fine me emocije uhvatile 
Pack mas !
Pack mas !
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dakle sastav je izašao ocekujem da Hamo i Thiago odluče utakmicu svojim pasovima rezultat 2:3 Lewa x2 i King
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Špicoka sastav! Idemoooooooo
- muhamedhulk
- Kontakt:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ne može bolji sastav. Nadam se da će se krila dovoljno vraćati nazad kao pomoć bekovima
- farinelli123
- Kontakt:
Dobar sastav raduje me činjenica da Javi kreće od prve min, njegovo iskustvo i kvalitet u defanzivni će biti možda i presudan.Šteta pa Leon nije ni na klupi yebem ti više povrede.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Samo da ne bude povreda, jer na klupi nigdje nikog. Inace odlican sastav.
Nek nam je sa srećom 
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Meni prpa ajmoooo spreča
+1muhamedhulk je napisao/la:Gledam ovo navijanje i sjetim se kako sam bio srcan prije 6, 7 godina kad sam pratio Bayern. Fine me emocije uhvatile
Pack mas !
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Bit će veselo 
-
Huseinagic
- Kontakt:
Ni ja ne pamtim kad sam ovako nervozan bio..coelho41 je napisao/la:Meni prpa ajmoooo spreča
- bavaraccccc
- Kontakt:
Mogo bi bit problem to sto Javi nema toliko utakmica u nogama ove sezone...Saurman je napisao/la:Dobar sastav raduje me činjenica da Javi kreće od prve min, njegovo iskustvo i kvalitet u defanzivni će biti možda i presudan.Šteta pa Leon nije ni na klupi yebem ti više povrede.
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
ima li ko kakav stream da valja'?
Javi kritican, kasni vec par puta
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.