Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
ima li sutra treninga u Hrasnici ili im je dan pauze xd, i oko koliko bi sati trebao biti?
Nije los ni ovaj stadion ni teren u gradu zmaja od bosne,ali sa.m se isfuro da naplacuju karte
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D
HariTz je napisao/la:Ima li neko cijeli snimak današnjeg treninga da postavi ovdje?

sinoc svratim do hotela, reko da se slikam s nekim, kad ono nedaju prici, a hotel je ogradjen nekim letvicama, preko njih je upozoravajuca traka, na kojoj piše "pažnja energetski kabal"
nešto raje ispred ima, vjerovatno novinari sa raznih portala.

Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
uvijek smo bili jaki u organizacijipatriot je napisao/la:sinoc svratim do hotela, reko da se slikam s nekim, kad ono nedaju prici, a hotel je ogradjen nekim letvicama, preko njih je upozoravajuca traka, na kojoj piše "pažnja energetski kabal"nešto raje ispred ima, vjerovatno novinari sa raznih portala.

Ljudi interesuje me, hoće li biti ulaznica za sutrasnju utakmicu, kupiti na dan utakmice, tj. sutra jer nisam iz Gradacca, pa da znam da ne doalzim dzaba ?
FGR !
vjerovatno ce biti, jer ne vjerujem da ce nekoga ostaviti ispred stadiona da ne udje ..JohnDoe je napisao/la:Ljudi interesuje me, hoće li biti ulaznica za sutrasnju utakmicu, kupiti na dan utakmice, tj. sutra jer nisam iz Gradacca, pa da znam da ne doalzim dzaba ?

Hvala laveGradacacC je napisao/la:vjerovatno ce biti, jer ne vjerujem da ce nekoga ostaviti ispred stadiona da ne udje ..JohnDoe je napisao/la:Ljudi interesuje me, hoće li biti ulaznica za sutrasnju utakmicu, kupiti na dan utakmice, tj. sutra jer nisam iz Gradacca, pa da znam da ne doalzim dzaba ?

FGR !
- Illmatic09
- Kontakt:
Hoce i ko prenositi utakmicu?
BHT1 u 17hIllmatic09 je napisao/la:Hoce i ko prenositi utakmicu?
Ima li kakav HDstream od BHT-a???GradacacC je napisao/la:BHT1 u 17hIllmatic09 je napisao/la:Hoce i ko prenositi utakmicu?
Daruju po jednu plazmu i risiver svakom navijaču, tako da se ne brineš..
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
i mi gledamo na TV u 480pARGUMENT je napisao/la:Ima li kakav HDstream od BHT-a???GradacacC je napisao/la:BHT1 u 17hIllmatic09 je napisao/la:Hoce i ko prenositi utakmicu?
a stream mozes očekivati u 144p...
Ok ima li onda makar neki obicni stream bht-a??BelminM23 je napisao/la: i mi gledamo na TV u 480p
a stream mozes očekivati u 144p...
Eto
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
Hvala ljudinobagrcavi je napisao/la:Eto
ima li neki drugi link za bht1, jer ovaj ne mogu gledat, jer se ne nalazim u BiH???
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, kakarut, lol89 i 64 gosta.