Jones nije nimalo loš igrac, ali danas je par puta bespotrebno panično intervenisao, a ako je masa bezidejnih prodora i napamet upućenih centaršuteva tebi ok onda neka bude tako. Drag mi je momak, jedan od dražih, ali nedostaje tu mnogo čega.Gusar1995 je napisao/la:Jones sasvim solidan danas ne znam šta hoćeš ti? ljudi nisu imali tupavog udarca na go, ako je iko paničan to je Smalling al svejedno. Dalje, ove konstatacije za Valenciju su presmiješne... Najbolji danas, al ubjedljivo. U odbrani jako dobar, u napadu također. Probijao, uvijek na mjestu u završnici, nije izgubio loptu. Navedi mi jednu njegovu grešku danas?516MK je napisao/la: Jones u par navrata paničan i tekma ispod njegovog nivoa
Smalling ubjedljivo najlošiji pojedinac danas
Valencia muha bez glave tj. ratnik bez noge
Pogba nezainteresovan
Herrera bi zbog nekih današnjih poteza pod mojom vladavinom napustio klub
Mata loš, ali ne njegovom krivicom jer sam mišljenja da nije trebao početi ovu utakmicu
Miki najbolji
United se odlično brani, ne znam zašto se svi napadaju odbranu i žele štopera poput jbng Piquea ili Hummelsa... Nije posao štopera da gradi igru, ne kažem da to nije poželjno ali ponavljam to nije njegov posao...
Pogba previše sebičan i takoreći 'teferić' igrač, baš me iritiraju njegovi driblinzi posebno kad nije povoljan rezultat kao i to što se voli zabit na liniju više nego se hljeba najest. Herrera krimilan, def nije igrač za Uniteda, bar ne za ovu rolu koju je danas igrao-zna odigrati jako dobrih partija, mora se priznati, ali uvijek u paru sa Carrickom nikad s nekim dr. Miki i Mata danas su bili realno loši, Miki malo bolji istina ali ništa konkretno; promašili dobre prilike.
Ibrahimović danas solidan zahvaljujući dobrim pasovima i čuvanjem lopte, ali mislim da je morao bolje u pojedinim situacijama kod gola
Drago mi je zbog kapitena
Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
@516MK hajde mi molim te objasni prodor tvog idealnog beka? Njegovi centaršutevi su bili ili prilike ili opasne situacije, ne razumijem šta više može on; ne može na realizaciju uticati... i objasni mi kakvi su današnji prodori mikija bili, koji je po tebi odigrao najbolje danas?
Vidi druže, nemam namjeru da se raspravljamo, nisam ti rekao ništa ružno niti imam namjeru uraditi tako nešto. Ne volim pisati analize pa možda bude pogrešno shvaćeno ono što napišem, ali u slučaju Valencie mislim da je on dobar igrač i veliki borac sa jasno vidljivim nedostatkom tehnike koji kompenzira snagom i brzinom, ali, u ovoj utakmici, ne dovoljno!
O igri Henrika zaista ne treba puno pričati. Momak kad krene naprijed brži je sa loptom u nogama od mnogih bez nje, odlična tehnika i pregled igre upotpunjuju dojam da je on igrač koji pravi razliku. Par njegovih pasova je Ibra upropastio, a da je kojim slučajem bilo drugačije, drugačije bi se i ovdje pisalo.
Uglavnom, svi mi utakmicu vidimo na različite načine pa stoga i ne čude oprečna mišljenja, ali često se većina složi pa se tako nas dvojica slažemo u dosta toga i imamo različite stavove glede dva igrača što ne treba da bude razlog teže rasprave ili ljutnje. Ipak, svi mi klub volimo više nego oni koji nam kidaju živce.
O igri Henrika zaista ne treba puno pričati. Momak kad krene naprijed brži je sa loptom u nogama od mnogih bez nje, odlična tehnika i pregled igre upotpunjuju dojam da je on igrač koji pravi razliku. Par njegovih pasova je Ibra upropastio, a da je kojim slučajem bilo drugačije, drugačije bi se i ovdje pisalo.
Uglavnom, svi mi utakmicu vidimo na različite načine pa stoga i ne čude oprečna mišljenja, ali često se većina složi pa se tako nas dvojica slažemo u dosta toga i imamo različite stavove glede dva igrača što ne treba da bude razlog teže rasprave ili ljutnje. Ipak, svi mi klub volimo više nego oni koji nam kidaju živce.
ma hajte molim vas... vodimo raspravu, zanimaju me tvoji argumenti za tvoje tvrdnje ko traž svađu 

ove sezone ce te osvojiti neki kup, iduce titulu, onda trece sezone murinjo nogu dobija. jos se to pravilo niti u jednom timu koji je trenirao nije promjenilo,,,
@gusar
Ma nekako mi izgledalo kao da si našpanovan
Ma nekako mi izgledalo kao da si našpanovan

Eh da malo osvježimo temu nakon povratka sa godišnjeg odmora, piva 'ladna, prednost 2:0 iz prvog meča, valjda ćemo biti pošteđeni nerviranja večeras
A jbt sta ovi nasi igraju vcr kao na odmoru,bolje ovu djecu da je ubacio,ovi dva gola krajini ne mogu dat
U pravu si, možda se trznu kada primimo gol, a nije baš daleko... Igraju kao da je prava pripremnatajger je napisao/la:A jbt sta ovi nasi igraju vcr kao na odmoru,bolje ovu djecu da je ubacio,ovi dva gola krajini ne mogu dat

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
E bravo,hajmo sad sta kazete hocete cuvat jedan razlike da gubiteal... je napisao/la:U pravu si, možda se trznu kada primimo gol, a nije baš daleko... Igraju kao da je prava pripremnatajger je napisao/la:A jbt sta ovi nasi igraju vcr kao na odmoru,bolje ovu djecu da je ubacio,ovi dva gola krajini ne mogu dat
Eto ga, kao što rekoh...
fino
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Ako je ovo penal

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Bože kako li se samo ovaj Smalling pretvorio u isprepadano drvo...
Ako mi vjerujes sad pisem,jel moguce da je ovako glup igrac,pa jednu loptu da smiri il preda tacno cudo bi bilo,uzas koliko je isprepadan,on ni klupu nezasluzuje a ne dres uniteda,idi u West Ham pa napucaji te lopteal... je napisao/la:Bože kako li se samo ovaj Smalling pretvorio u isprepadano drvo...
-
- Kontakt:
Igramo s prvom momčadi i gubimo od hulla koji ispada u 2. Ligu jbt
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uzas brate,ako ovako dr pol nastave molit cu dragog allaha da prime jos koji jer sa ovakvim pristupom igrat sramotareddevil96 je napisao/la:Igramo s prvom momčadi i gubimo od hulla koji ispada u 2. Ligu jbt
Bravo Mou bas si ih pripremio kuknjava
Ne sjećam se da je išta smisleno dodao, samo nabij što dalje od sebe. Pogba za sada također kriminalan, ostali "samo" nezainteresovani/loši.tajger je napisao/la:Ako mi vjerujes sad pisem,jel moguce da je ovako glup igrac,pa jednu loptu da smiri il preda tacno cudo bi bilo,uzas koliko je isprepadan,on ni klupu nezasluzuje a ne dres uniteda,idi u West Ham pa napucaji te lopteal... je napisao/la:Bože kako li se samo ovaj Smalling pretvorio u isprepadano drvo...
EDIT: Jao reakcije Lingarda, jao
Martial zasluzeno nije ni u rosteru jer Lingard razvaljuje BRAVO Jose
Lingard OUT Rooney IN
Lingard OUT Rooney IN
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.