Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JonSnow
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la JonSnow » 24 okt 2015, 20:15

Već sam pisao ovdje, Tinki Vinki može biti izuzetno koristan u sadašnjoj postavci reprezentacije. Stavite na stranu emocije prema njegovom amidži i način na koji je upao u ekipu ali mali zna igrati lopte i zaslužuje poziv.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 okt 2015, 20:51

I odlicna predasistencija za drugi gol. Najbolji igrac Hajduka danas. Ovaj Hajduk se moze umijesati u borbu za titulu ove godine, od danas prvi na ljestvici.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 okt 2015, 20:54

@dubrovnice
Ko bi po tebi trebao poceti prvu utakmicu na cm ili na "desetki" ? Salihovic, Medunjanin ili TSS. A ko drugu kada se bude vratio Besic. TSS svakako zasluzuje sa ovakvom formom biti jedan od 23 igraca. Posto ce Salihovic odigrati vjerovatno jednu utakmicu od pocetka ( vjerovatno drugu ). Za to jedno mjesto u prvoj utakmici u sredini terena ostaju Medunjanin ili TSS. Ako bude Medunjanin on bi krenuo vjerovatno na desetki a ako bude kojim slucajem TSS onda bi on i Pjanic bili kao par centralnih veznih. Pjanic lijevo a TSS desno. Bar meni tako izgleda.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 okt 2015, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.

Caca
Kontakt:

Post Postao/la Caca » 24 okt 2015, 20:56

dubrovnik je napisao/la:I odlicna predasistencija za drugi gol. Najbolji igrac Hajduka danas. Ovaj Hajduk se moze umijesati u borbu za titulu ove godine, od danas prvi na ljestvici.
Moze se boriti dok Mamicevci igraju LS, a onda pad na ustaljeno 3. mjesto.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 okt 2015, 21:03

Ajax je napisao/la:@dubrovnice
Ko bi po tebi trebao poceti prvu utakmicu na cm ili na "desetki" ? Salihovic, Medunjanin ili TSS.
Znas ti dobro Ajaxe sta cu ja napisati ali je to tesko ostvarivo. Ne zeli to vecina navijaca a ni Mesa.
Po meni je TSS od ponudjenih najbolja opcija. Cak i ovaj malac Krunic ne izgleda lose. Salihovica bi u prvoj protiv Irske zelio na DM jer mi je bolja opcija od one druge.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 okt 2015, 21:10

Dodao sam ti iznad sta mislim. Salihovic je potrebniji u drugoj utakmici trkacki. Jer Medunjanin nema sanse na onom sirokom terenu a svakako se skoro nevraca nikako u defanzivu. A Irci ce se tamo tek rastrcati u drugoj utakmici i dati sve od sebe. Salihovic bi se jos vise potrosio u prvoj na defanzivnom veznom ( nego kao centralni vezni ) i nebi mogao odigrati drugu dovoljno kvalitetno. Medunjanin bi jedino mogao poceti prvu od pocetka. Zbog manjeg terena, domacih navijaca i jer Irci nece toliko napadati jer im fale neki igraci u drugi nema teorije. I to samo da igra na "desetki" a da Pjanic i jos neko budu par zadnjih veznih. Znaci pitanje za prvu utakmicu je ili Medunjain ili TSS. Krunic nema teorije da debituje u ovakvoj utakmici.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 okt 2015, 21:12

Caca je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:I odlicna predasistencija za drugi gol. Najbolji igrac Hajduka danas. Ovaj Hajduk se moze umijesati u borbu za titulu ove godine, od danas prvi na ljestvici.
Moguce, ali Dinamo jos nije pobijedio Hajduk u ovoj sezoni. U HNL-u nije lako uzeti Dinamu prvenstvo ali ova djecurlija u Hajduku igra Hajducki. Ovo je nesto novo a boga mi i Tino je ponovo dobar. Konkurencija mu cini mi se godi.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 okt 2015, 21:17

Nije bitno sto je Dinamo jaci od Hajduka toliko. Hajduk je dovoljno dobar klub da nam da reprezentativca pa i za prvih 11. Samo u tom klubu bi taj igrac trebao da bude daleko najbolji. Da se poigrava sa protivnicima. Da bude sa lakocom u prvom timu prvenstva. A TSS izgleda kao igrac koji je prerano dobio sansu u prvih 11 reprezentacije i to jos na poziciji koja mu nije najjaca. A sada postepeno napreduje u svom klubu. I sto vrijeme bude prolazilo mozda bi mogao da bude sve bitniji igrac i u reprezentaciji. Do njega je sve i koliko ce napredovati. Nebitni su ovi koju su ga totalno neralno uzdizali ( i tako provocirali neke suprotne reakcije ) kao i ovi koju su ga kritikovali vise nego sto zasluzuje. Ako stvarno ima dovoljan kvalitet dokazat ce to svima na terenu a ako nema nece mu pomoci ni najbolje preporuke. Samo pitanje je dali on trenutno ima dovoljan individualni kvalitet da se nametne kao bitan igrac ove reprezentacije. Da polako napreduje to se vidi. Jedino sto mu ide na ruku je ova losa forma Medunjanina i sto Salihovic ne moze odigrati dvije utakmice zaredom.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 okt 2015, 21:25

Ajax je napisao/la:Dodao sam ti iznad sta mislim. Salihovic je potrebniji u drugoj utakmici trkacki. Jer Medunjanin nema sanse na onom sirokom terenu a svakako se skoro nevraca nikako u defanzivu. A Irci ce se tamo tek rastrcati u drugoj utakmici i dati sve od sebe. Salihovic bi se jos vise potrosio u prvoj na defanzivnom veznom ( nego kao centralni vezni ) i nebi mogao odigrati drugu dovoljno kvalitetno. Medunjanin bi jedino mogao poceti prvu od pocetka. Zbog manjeg terena, domacih navijaca i jer Irci nece toliko napadati jer im fale neki igraci u drugi nema teorije. I to samo da igra na "desetki" a da Pjanic i jos neko budu par zadnjih veznih. Znaci pitanje za prvu utakmicu je ili Medunjain ili TSS. Krunic nema teorije da debituje u ovakvoj utakmici.
Po meni Medunjanina Mesa nece staviti na desetku. Ako ga stavi u tim ode Pjana na 10-ku. Da ti pravo kazem unatoc onome na Cipru(za sto mu velika hvala) protiv Irske se ja bojim njegove igre na svakoj poziciji. Pa ovi Premier ligasi ce ga pojesti. Tesko je kod Bazdarevica pogoditi sastav jer svaki put nesto mijenja. Ja sam ti rekao moje zelje a znam da nisu realne.
U Zenici:
Salihovic(Grahovac) - Pjanic
.......... Susic(Krunic, Hodzic)
Totalno nerealne zelje poznavajuci Mesu.
U Irskoj:
Besic(Grahovac) - Pjanic
..........Susic(Hodzic, Krunic)
Nerealno opet. Da je slucajno Hajrovic proigrao njega bi stavio bez problema na AM radi njegovog udarca i solidne tehnike. Nema nikakve sanse da ce se nesto ovako dogoditi. Tvoja formacija je puno realnija za ocekivati a u sustini najbolje moguce od onih iskusanih igraca koje ce Mesa vjerovatno i koristiti.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 okt 2015, 21:30

Ni Susic ni Hajrovic nisu za "desetke". Kao ni Salihovic. "Desetku" jedino moze trenutno odigrati Medunjanin ali da dvojica trce za njega kao sto su nekad to radili za Misketa. Mislim da ce mozda TSS dobiti sansu u jednoj ili obadvije utakmice samo sa klupe.

Prva utakmica po meni:
Zukanovic ili neki drugi igrac na zadnjem veznom i Pjanic isto na zadnjem veznom a ispred njih dvojice Medunjanin kao desetka ( 60 minuta ).
Druga utakmica:
Besic kao zadnji vezni a Pjanic i Salihovic kao par centralnih veznih. Mislim da ce tako poceti Mesa.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 24 okt 2015, 21:32

imam nekakav osjecaj da ce tino uci u barazu i biti novi djuric/medunjanin
Zarathustra

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 okt 2015, 21:43

Ajax je napisao/la:Ni Susic ni Hajrovic nisu za "desetke". Kao ni Salihovic. "Desetku" jedino moze trenutno odigrati Medunjanin ali da dvojica trce za njega kao sto su nekad to radili za Misketa. Mislim da ce mozda TSS dobiti sansu u jednoj ili obadvije utakmice samo sa klupe.

Prva utakmica po meni:
Zukanovic ili neki drugi igrac na zadnjem veznom i Pjanic isto na zadnjem veznom a ispred njih dvojice Medunjanin kao desetka ( 60 minuta ).
Druga utakmica:
Besic kao zadnji vezni a Pjanic i Salihovic kao par centralnih veznih. Mislim da ce tako poceti Mesa.
Susic igra desnog veznog ali ima sve atribute koji su potrebni za desetku. Onaj Hajrovic kada igra ima sutinu pa je i zadnji gol protiv Austrije cini mi se dao iz pozicije gdje igra vezni igrac a ne krilo. Problem je sto mi desetku nemamo i tko je got bude igrao to mu nece biti prirodna pozicija. Mnogi prizeljkuju Zuku na poziciji DM a ja bi u toj varijanti stopera na DM radije stavio Cocalica. Problem je sto je tesko predvidjeti kako ce se snaci ti stoperi na toj poziciji pa se mozemo hvatati za glavu kao u zadnjoj utakmici kada se eksperimentiralo sa Vranjesom koji je nas najbrzi stoper. Nije tu lako oponirati tvojim idejama jer su na liniji onoga kako Mesa razmislja. Ja ocekivam Hadzica, Salihovica i Pjanica u Zenici. To je nekako najrealnije ali meni se to ne svidja. Kako got Mesa zna vise nego mi. Pa cemo vidjeti. Ja bi bez problema stavio debitanta na teren prije nego npr. Vranjesa u zadnjoj utakmici. Ali Mesa ne misli tako i do sada ga rezultat slusa. Hebeno ce biti ako nam zabiju gol u Zenici

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 okt 2015, 21:46

Susic nema dovoljno iskustva da bude desetka ( mozda bude nekada imao ako ga klub bude forsirao na toj poziciji ) kamoli u jednoj takvoj utakmici on je desni vezni. Hajrovic je krilni napadac ( kao i Visca ) samo sto je malo tehnicki bolji tako da moze biti i desno krilo samo ni on nema iskustva da igra desetku a i trenutno je skroz van forme.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 okt 2015, 21:56

Umjesto sto se izmisljaju momku povrede da bi se odstranio iz reprezentacije, pametnije bi bilo da se uvrsti u rezervne igrace. Momak moze komotno uci sa klupe i biti presudan u pojedinim situacijama. Ali jbg. valja nakamarati igrace sa tribina, te vracati vec odstranjene.

slika
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 24 okt 2015, 22:03

emir79 je napisao/la:Umjesto sto se izmisljaju momku povrede da bi se odstranio iz reprezentacije, pametnije bi bilo da se uvrsti u rezervne igrace. Momak moze komotno uci sa klupe i biti presudan u pojedinim situacijama. Ali jbg. valja nakamarati igrace sa tribina, te vracati vec odstranjene.
E nek se i s tobom jednom slozim, u pravu si 100%
Je.bo im ja sve lopovsko mafijasko, nije ni do Mese radi onako kako mora, ovo gdje ima slobodne ruke radi odlicno..
This time next year we'll be millionaires.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 okt 2015, 22:05

Ajax je napisao/la:Susic nema dovoljno iskustva da bude desetka ( mozda bude nekada imao ako ga klub bude forsirao na toj poziciji ) kamoli u jednoj takvoj utakmici on je desni vezni. Hajrovic je krilni napadac ( kao i Visca ) samo sto je malo tehnicki bolji tako da moze biti i desno krilo samo ni on nema iskustva da igra desetku a i trenutno je skroz van forme.
Onda nam po tebi preostaje samo Medunjanin. Nemam ja nista protiv njega i njegovog iskustva ali on ni klupu nije vidio ima pola godine a mi ne igramo protiv Cipra. Racunaj da je Anel unutra i ostaje sam Pjanic koje ce morati nesto kreirati. I vracati se po loptu dok ce Medo trckarati u krug. Ja znam da je ovo realno sto ti pises ali iskustvo ne moze pomoci ako nemas snagu. Makar po meni. Irci su divlja ekipa i ako nanjuse krv mogli bi mi i u Zenici imati novu Slovacku. Ipak valjda si u pravu pa cemo moci izaci neokrznuti a i Edin je tu da se zagradi i padne koji put za slobodnjak. Pjana je nalozen. Nazalost ako bude morao nositi loptu od naseg sesnesterca do Medunjanina nece tu biti neke igre. Bit ce kao i protiv Walesa. Ponavljam nadam se samo da ne primimo a ako damo 1 ja presretan.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 24 okt 2015, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 okt 2015, 22:07

emir79 je napisao/la:Umjesto sto se izmisljaju momku povrede da bi se odstranio iz reprezentacije, pametnije bi bilo da se uvrsti u rezervne igrace. Momak moze komotno uci sa klupe i biti presudan u pojedinim situacijama. Ali jbg. valja nakamarati igrace sa tribina, te vracati vec odstranjene.

slika
Zadnje 3 utakmice je on rijesio. Prvu asistencijom vanjskom preko 40 metara, predzadnju golom i danas opet gol i key pass za drugi gol. Zadnju je bio u ekipi kola a mislim da ce biti i ovu.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 24 okt 2015, 22:23

Gdje je skauting sluzba repke? Jel se gledo ovaj momak? Nemoguce da ovo se ne prati i propusti talenat za sljedecih deset godina! !! Izasli misevi iz rupe... nije isto igrat protiv zapresica i lokomotive ili protiv verone, cagliaria....
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 okt 2015, 22:35

Sada ce i Gabon oderati. :) :) :)

Caca
Kontakt:

Post Postao/la Caca » 24 okt 2015, 22:40

dubrovnik je napisao/la:
Caca je napisao/la:
Moguce, ali Dinamo jos nije pobijedio Hajduk u ovoj sezoni. U HNL-u nije lako uzeti Dinamu prvenstvo ali ova djecurlija u Hajduku igra Hajducki. Ovo je nesto novo a boga mi i Tino je ponovo dobar. Konkurencija mu cini mi se godi.
Pa Dinamo nije dosta slabije klubove pobjedio jer igraju na 2 fronta. Ali ima Susic mjesta unutar 23 igraca sigurno, pogotovo jer je u solidnoj formi. Za prvih 11? Tesko, a mislim da ga Mesa sigurno nece postaviti jer nema povjerenja u njega. Sam bih vise volio vidjeti da igra otpocetka samo da Pjanic igra svoju prirodnu poziciju, ali bi tad bila velika pogreska stavljati Medunjanina jer bi to bilo previse spora sredina.
Susic je sigurno bolji od Hajrovica na toj poziciji i njega je bezveze spominjati kao 10ku. Dati mu priliku zadnjih 20ak min i to je to.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], RajvoSA03, Rimes87 i 17 gostiju.