možda marić bude istorijska prekretnicaSchlager je napisao/la:nismo nikad u istoriji,ni u jugoslaviji ni u bih,pa nećemo ni sad![]()

Moderator/ica: vlakanje
možda marić bude istorijska prekretnicaSchlager je napisao/la:nismo nikad u istoriji,ni u jugoslaviji ni u bih,pa nećemo ni sad![]()
slažem se, ali istom tako mislim da se čvrstom igrom u tuzli može do boda, tamo uopšte kako rekoh nije bitno da li igraš lijepo ili ne igraš lijepo, tamo je samo bitno da igraš čvrstoSchlager je napisao/la:Vrapčići su našanajveća šansa (i Željezničareva),mada su dole još ljuti na nas što smo prošle godine došli u Vrapčiće da "igramo",a njima gorilo pod nogama pa nisu očekivali takav naš bezobrazluk....Pika je jedno 150 puta izgovorio "Mayku vam yebem,ovde ste došli igrati"![]()
Ruku na srce Maric je zatekao jednu novu momcad, ne onu sto je igrala jesenji dio prvenstva, a sjetimo se da vam je na polusezoni otislo cini mi se oko 13 igraca, to je povrsno gledajuci cijeli prvi tim i igraci sa klupe, a da su dosli neko novi igraci, i ovo sto je Maric uradio, a to je sto vas je odrzao u vrhu, i sto se direktni konkurent Zelji i za titulu i za kup je velika stvar. Ja bih prije krivca trazio u ljudima iz vase uprave, ali opet i ta raspordaja igraca je u neku ruku bila i ocekivana, jer sjetite se da ste u najgoroj poziciji u premier ligi sto se tice duga, tako mislim da je dio tih para isao upravo na te racune za smanjivanje dugova! E sada pocinje ta rekonstrukcija stadiona, kako ce to proci i da li ce vam ispuniti dato obecanje, stvarno ne znam, a bilo bi lijepo slijedece sezone doci na gostovanje u Banjaluku bas na onakav stadion kakav su i zamislili vasi celni ljudiSchlager je napisao/la:da,radi odlican posao za vas,ne grijesis...obzirom kakav smo raspored imali i zalihu,ovakav posao bi napravila i seka aleksic![]()
samo njemu i nasoj upravi mozete zahvaliti sto ste nadoknadili 12 bodova zaostatka za nama koliko je bilo u trenutku primopredaje,i samo zahvaljujuci njima cete vjerovatno osvojiti duplu krunu....nadam se da grijesim,ali nazalost jako rijetko grijesim...
Ima branio je u Espanyolu u Evropi jedan golman a u spanskom prvenstvu drugiSchlager je napisao/la:Ja ne znam jel se vas dvojica zayebavate ili mislite da ima na svijetu primjer da jedan golman brani domaće utakmice a drugi gostujuće!!?
Pa znate li vi koliko golmanu znači da brani u kontinuitetu? Treba brate Sušcu ili Kneževiću dati da brane stalno,pa i po cijenu grešaka ih istrpiti i imati rješeno golmansko pitanje u sledećih par godina.
Jest nam dobra tema i ima dobrih stručnih razmišljanja,ali nećemo uvoditi svjetske novitete sa domaćim i gostujućim golmanom
Tako je kad gledas negativnu stranu, ali treba uzeti u obzir da je zeljo odgirao izuzetno dobro proljece.Schlager je napisao/la:da,radi odlican posao za vas,ne grijesis...obzirom kakav smo raspored imali i zalihu,ovakav posao bi napravila i seka aleksic![]()
samo njemu i nasoj upravi mozete zahvaliti sto ste nadoknadili 12 bodova zaostatka za nama koliko je bilo u trenutku primopredaje,i samo zahvaljujuci njima cete vjerovatno osvojiti duplu krunu....nadam se da grijesim,ali nazalost jako rijetko grijesim...
ne sjecam se ni ja , inace iznenadila me posjeta protiv prijedora prilicno dobgra s obzirom da je rani dan i rudar kao protivnik 5000 i kusur, nadam se da ce makar jednako biti protiv travnikaSchlager je napisao/la:Neobican mi ovaj nas termin protiv Travnika. Ne znam da li smo ikada igrali utakmicu nedjeljom u 19h 30 min.....
Daleko smo mi jos od titule. zeljo ima vise sanse jer ima veci izbor igraca do kraja prvenstva i ne okreci pilu naopakoAlipasino je napisao/la:Cestitam vam titulu a Zeljo osvaja kup.Puno srece u evropskim tekmama.Pozdrav od Manijaka starog znalca.
Na zapadu je bilo najmanje 1000 ljudi iz PD...borcev_navijac je napisao/la:ne sjecam se ni ja , inace iznenadila me posjeta protiv prijedora prilicno dobgra s obzirom da je rani dan i rudar kao protivnik 5000 i kusur, nadam se da ce makar jednako biti protiv travnikaSchlager je napisao/la:Neobican mi ovaj nas termin protiv Travnika. Ne znam da li smo ikada igrali utakmicu nedjeljom u 19h 30 min.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.