Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

GG3
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la GG3 » 11 jan 2022, 10:04

Jedina greska u svemu je ta , da je rijec Seljacina uvedena kao uvreda ili tako nesto.
I koristi se u razne izraze, pogotovo u vrijedjanju i onda dolazi u vecini slucajeva do zabune i genereliziranje cijelog zivlja koji zivi na „selu“.

Isto ti to dode kao Islamski Terorizam!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 11 jan 2022, 10:14

Epidaurus je napisao/la:
11 jan 2022, 10:04
Ova demagogija da je "gradska raja" il dezertirala il bila s divljacima na brdu je vrhunac ludila
Ponavljaj nešto dovoljno puta postat će istina, jezivo koliko je zapravo istinito

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 jan 2022, 10:20

Blejzer10 je napisao/la:
11 jan 2022, 10:14
Epidaurus je napisao/la:
Ova demagogija da je "gradska raja" il dezertirala il bila s divljacima na brdu je vrhunac ludila
Ponavljaj nešto dovoljno puta postat će istina, jezivo koliko je zapravo istinito
Ponovi 100 puta da Dark ima dobar kraj i ljudi će to samo prihvatiti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 11 jan 2022, 10:35

Otelo je napisao/la:
11 jan 2022, 10:20
Blejzer10 je napisao/la:
11 jan 2022, 10:14
Epidaurus je napisao/la:
Ponovi 100 puta da Dark ima dobar kraj i ljudi će to samo prihvatiti.
Najbolja serija ikad :ljepota:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 11 jan 2022, 11:11

admin je napisao/la:
11 jan 2022, 08:55
nedotibog da šta pametno napišeš, doci ce petorica sa sve skupa osam razreda da te ismiju i proglase debilom.
Teška istina.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 jan 2022, 11:41

GG3 je napisao/la:
11 jan 2022, 09:04
Sto se tice kompletne Muzicke scene, sve je otislo u helać od kako su turbofolkeri poceli masovno koristiti jaca opojna sredstva.
Bez tih opojnih sredstava ne bi imao neke od najjačih albuma u historiji muzike (a turbofolk je više okrenut alkoholu ako ćemo iskreno :mrgreen: ), od trave preko lsda, gljiva do žutog i bijelog, :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BenWhite
Kontakt:

Post Postao/la BenWhite » 11 jan 2022, 11:45

Pa on je sam rekao da su u Sarajevu ostali seljaci i šund čuj laž hahahah kao da sam ja to izmislio. Proglasio vas je seljacima, vas iz Sarajeva i rekao da se bori protiv toga. Čekaj, ko je onda glasao za njega? Seljaci iz Sarajeva koji su mu prvo odbranili grad da bi se on vratio kao pizda i sada postao neka bitna ličnost zbog tih seljaka.
41:34

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 11 jan 2022, 13:10

rio_Ferdy88 je napisao/la:
11 jan 2022, 11:41
GG3 je napisao/la:
11 jan 2022, 09:04
Sto se tice kompletne Muzicke scene, sve je otislo u helać od kako su turbofolkeri poceli masovno koristiti jaca opojna sredstva.
Bez tih opojnih sredstava ne bi imao neke od najjačih albuma u historiji muzike (a turbofolk je više okrenut alkoholu ako ćemo iskreno :mrgreen: ), od trave preko lsda, gljiva do žutog i bijelog, :mrgreen:
Dok je bilo tako, znala se je razlika. Tko sta slusa i konzumira, ono sto sad vidim u Bosni po „selima“ i Turbofolk diskotekama se vise tuce trava i ostala teska sredstva nego bilo gdje.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 jan 2022, 14:25

Bez obzira sto je mislio u metaforickom smislu sto se tice muzike, no rock je mrtav na svijetskoj sceni vec dugo godina, tako da mu je Buba i Jala veci pokazatelj urbanizma od bilo kojeg rock benda danas (sa tih prostora)

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 11 jan 2022, 14:35

Ta dva međeda mogu biti samo pokazatelji mentalne zaostalosti i apsolutno ničega drugog.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jan 2022, 14:42

Može li meni neko objasniti kojim putem doći do psihologa u bolnici/ambulanti? Konkretno u Zenici, prvenstveno bih volio ići kod dr. Halime u Domu zdravlja jer vidim da imaju odjeljak i centar za mentalno zdravlje.

Ja jedino znam da prvo moram otići tamo gdje sam i prijavljen u porodičnu ambulantu (bar toliko znam :mrgreen: ), al' veze nemam ni šta mi treba (uputnica?), ni je li se moram unaprijed najaviti ni ko mi je doktor, skroz sam izgubljen.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 jan 2022, 15:00

Balorda je napisao/la:
11 jan 2022, 14:35
Ta dva međeda mogu biti samo pokazatelji mentalne zaostalosti i apsolutno ničega drugog.
Bez obzira sta neko mislio o njima, to ti je "in", to je trend. Osim sto je rock dosta bolja muzika, nema neke razlike u smislu trenda, kao sto je onom 80ih bilo cool da ceka plocu Dugmeta tako je ovom Jale. A u smislu gluposti, svaka generacija je to smatrala za slijedecu, onaj sto je sluso 60ih Elvisa i Doorse, sigurno su mu Mettalica, Iron Maiden, Pantera i ostali bili glupost, a tim istim je Nirvana i cijeli grunge pokret 90ih bio glupost, a tim istim je cijeli NU metal pokret sa Limp Bizkitom, Linkin Parkom, KoRn itd. 2000ih bio glupost e isto su i tebi sad Jala i Buba obicna glupost.

NBK7
Kontakt:

Post Postao/la NBK7 » 11 jan 2022, 15:01

Ne vidim da ce ikad doci vrijeme gdje normalnoj raji ono smece nece bit glupost

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 11 jan 2022, 15:03

Balorda je napisao/la:
Ali doslovno... :puke:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 11 jan 2022, 15:04

alemsa je napisao/la:
11 jan 2022, 15:00
Balorda je napisao/la:
Bez obzira sta neko mislio o njima, to ti je "in", to je trend. Osim sto je rock dosta bolja muzika, nema neke razlike u smislu trenda, kao sto je onom 80ih bilo cool da ceka plocu Dugmeta tako je ovom Jale. A u smislu gluposti, svaka generacija je to smatrala za slijedecu, onaj sto je sluso 60ih Elvisa i Doorse, sigurno su mu Mettalica, Iron Maiden, Pantera i ostali bili glupost, a tim istim je Nirvana i cijeli grunge pokret 90ih bio glupost, a tim istim je cijeli NU metal pokret sa Limp Bizkitom, Linkin Parkom, KoRn itd. 2000ih bio glupost e isto su i tebi sad Jala i Buba obicna glupost.
Šta bola pričaš živ bio, ta ista bubašvaba i jala ne smiju uživo da zapjevaju, ne znam i da su ikada zapjevali. Neka mi neko ko ovaj shit sluša kaže jesu li... Nije ni čudo, pa i preko playbacka ono zvuči kao krkanluk za sitne duše.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 11 jan 2022, 15:05

alemsa je napisao/la:
Balorda je napisao/la:
Ne mislim ulaziti u diskusiju "ko šta sluša", jer to je tinejdžerka furka. Samo ću ti reći da ništa nisi pogodio sa linijom Doors-Metallica-Nirvana itd, štaviše, sve je suprotno toga što si napisao.

A to što su ova dva međeda "in" ih ne abolira činjenice da su muzika za mentalno zaostale ljude.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 11 jan 2022, 15:08

rope11 je napisao/la:
11 jan 2022, 14:42
Može li meni neko objasniti kojim putem doći do psihologa u bolnici/ambulanti? Konkretno u Zenici, prvenstveno bih volio ići kod dr. Halime u Domu zdravlja jer vidim da imaju odjeljak i centar za mentalno zdravlje.

Ja jedino znam da prvo moram otići tamo gdje sam i prijavljen u porodičnu ambulantu (bar toliko znam :mrgreen: ), al' veze nemam ni šta mi treba (uputnica?), ni je li se moram unaprijed najaviti ni ko mi je doktor, skroz sam izgubljen.
Prepostavljam da je slicna procedura, ono dom zdravlja nazoves porodicna medicina i vidis ko ti je doktor i zakazes se... onda kod njega da ti da uputnicu za bolnicu i slicno ... npr tako je u Sa znam kad mi je drug trebao operisati nesto kod porodicnog doktora je trazio vojnu bolnici i dali mu upitnicu za tu a ne kosevo npr. tako vjerujem da je na isti kalup :D

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 11 jan 2022, 15:08

Hladno lik povuče paralelu sa Nirvanom, L.P i sl.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 11 jan 2022, 15:13

OldFashioned je napisao/la:
11 jan 2022, 15:04
alemsa je napisao/la:
Balorda je napisao/la:
Šta bola pričaš živ bio, ta ista bubašvaba i jala ne smiju uživo da zapjevaju, ne znam i da su ikada zapjevali. Neka mi neko ko ovaj shit sluša kaže jesu li... Nije ni čudo, pa i preko playbacka ono zvuči kao krkanluk za sitne duše.
Edo majka je to najbolje opisao ... vrijeme clubing neke muzike i ovog tipa na ovim prostorima, klubovi se pune sa ovom muzikom cura dosta samim tim i frajera i love ... proslo je vrijeme nekih koncerata i slicno :D ne kontam sto raja kudi ovu dvojcu nisam ni ja fan niti ih slusam al ovo prolazi danas, za 10 godina nesto drugo ce biti :) ...

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 11 jan 2022, 15:15

Pa nek' prolazi, boli me neka stvar ali ne moram čitati blasfemije i poluimbecilne usporedbe.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.