Ti 100% siguran nesta sa ovom upravom? Dobar siNajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 avg 2021, 11:47Hajd dobro je onda
Za mustuluka si![]()
Joj Turaka,jeb.eni 300k nisu nam platili do sad...
Poljaci isto....
Ma to treba ako ima neke mugocnosti samo Arapima gurati igrace
Uvijek finu cifru ponude i automatski bez problema plate
Ovo ostalo,kokuzi.....Igraju u najjacem rangu Turskog fudbala,sredina tabele
Cekas ih pola godine da plate 300k
Znaci 100% sam sad siguran da ce se dug PO rijesiti na reprezentativnoj
Jos ce ostati da se podijeli 1 plata
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jasta je nego dobar,cim on jednu platu spominje znas kolko je "dobar".samoSA je napisao/la: ↑24 avg 2021, 12:26Ti 100% siguran nesta sa ovom upravom? Dobar siNajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 avg 2021, 11:47Hajd dobro je onda
Za mustuluka si![]()
Joj Turaka,jeb.eni 300k nisu nam platili do sad...
Poljaci isto....
Ma to treba ako ima neke mugocnosti samo Arapima gurati igrace
Uvijek finu cifru ponude i automatski bez problema plate
Ovo ostalo,kokuzi.....Igraju u najjacem rangu Turskog fudbala,sredina tabele
Cekas ih pola godine da plate 300k
Znaci 100% sam sad siguran da ce se dug PO rijesiti na reprezentativnoj
Jos ce ostati da se podijeli 1 plata
Mozda ce sutra ispasti da igraci duguju klubu koju platu.Nista me nece iznenadit.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je to.NisamInSajder je napisao/la: ↑24 avg 2021, 12:26![]()
Prema trenutnom stanju ovakvu postavu možemo očekivati protiv Širokog Brijega. Ukoliko se nešto ne promjeni sa strancima.
Fali nam jedno 7 igrača ali i dalje izgleda respektabilno za naše uslove.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja kako sam izračunao nama igraci dodju 4 plate, sto su prokockali titulu i ispali iz Evrope 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Evo ss pise da postoji dobra mogucnost da stranci budu tu u petak
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 24 avg 2021, 12:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
To je toNisamInSajder je napisao/la: ↑24 avg 2021, 12:26![]()
Prema trenutnom stanju ovakvu postavu možemo očekivati protiv Širokog Brijega. Ukoliko se nešto ne promjeni sa strancima.

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
U Bordo taboru očekuju i pozitivne vijesti kada su u pitanju dozvole za fudbelere koji nemaju bh. pasoš čije bi eventualno prisustvo ekipu učinilo značajno snažnijom.
Prema informacijama do kojih smo uspjeli doći vodi se prava "trka s vremenom", sve bi trebalo biti gotovo u nekoliko narednih dana, te se ne isključuje mogućnost da stranci budu registrovani za susret.
Da bi imali pravo nastupa neophodno je da se za fudbalere koji ne posjeduju naše državljanstvo potrebna papirologija završe nakasnije u četvrtk, 26. augusta te budu pravoremeno uneseni u informacijoni sistem Comet.
Ko ima pristup,pratite dobro Comet ova 2 dana
Prema informacijama do kojih smo uspjeli doći vodi se prava "trka s vremenom", sve bi trebalo biti gotovo u nekoliko narednih dana, te se ne isključuje mogućnost da stranci budu registrovani za susret.
Da bi imali pravo nastupa neophodno je da se za fudbalere koji ne posjeduju naše državljanstvo potrebna papirologija završe nakasnije u četvrtk, 26. augusta te budu pravoremeno uneseni u informacijoni sistem Comet.
Ko ima pristup,pratite dobro Comet ova 2 dana
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Uh kad bi svi bili spremni za Široki pa da ih ispratimo sa 3 gola i odemo na pauzu sa 15/21 boda koje ni u snu nismo očekivali s obzirom na sve okolnosti i izostanke.
Ajmooo
Ajmooo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma 1:0 elham... samo 3 bobe i mir u kuci i spremanje za nastavak...
- NisamInSajder
- Kontakt:
Da. Sigurno nam fale Đokanović i Šabanović, oni bi sigurno bili u prvoj postavi. Također, od ovih stranaca Ševelj i Lazić vjerujem da su oni projektovani kao prva postava, a onda i Oremuš, Velkoski i Fanimo. A evo nikad realnije nije bilo registrovanje stranaca, iako imamo još nekih 2 dana fore, praktično trka sa vremenom. Baš me zanima kako će se Ševelj uklopiti u ekipu, na koju poziciju.MortemHz je napisao/la: ↑24 avg 2021, 12:36To je to.NisamInSajder je napisao/la: ↑24 avg 2021, 12:26![]()
Fali nam jedno 7 igrača ali i dalje izgleda respektabilno za naše uslove.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Odlicne vijesti
Da napokon vidimo Sablica na klupi, a Sevelja od prve minute gurnuti na desnog beka

Da napokon vidimo Sablica na klupi, a Sevelja od prve minute gurnuti na desnog beka

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Shategabri
- Kontakt:
Velkoski kod Sablića može sjediti na kraju klupe i dohvaćati vodu i peškire. Realno.
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Goran je njega doveo da igra, neće sigurno biti na klupi ali sad je to malo teže uklopiti radi Oremuša, Šabanovića, Hebibovića pa i Kobiljara.
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hajdee
.............................Bagaric............Bodul.....................................
Pidro(Hebibovic)............Kobiljar...................................Fanimo
................................Palic.........Oremus......................................
Lazic............................Dupovac.......................................Sevelj
....................................Dizdarevic...............................................
Valjda ce stici zavrsiti to do cetvrtka
Realno sa ovim timom,laganini 3 razlike u petak
Nisam uvrstio Ramica jer realno koliko god bi mi volili,mislim da ce on tesko imati mjesta ako ovi stranci budu tu u petak
Nadam se da ce bar dobiti neku minutazu
A Trako sigurno nece imati mjesta

.............................Bagaric............Bodul.....................................
................................Palic.........Oremus......................................
Lazic............................Dupovac.......................................Sevelj
....................................Dizdarevic...............................................
Valjda ce stici zavrsiti to do cetvrtka

Nisam uvrstio Ramica jer realno koliko god bi mi volili,mislim da ce on tesko imati mjesta ako ovi stranci budu tu u petak
Nadam se da ce bar dobiti neku minutazu
A Trako sigurno nece imati mjesta
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 24 avg 2021, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba ti još jedan mlađi igrač radi pravila, možda Ramić-Oremuš ili Palić. Može i Trako umjesto Lazića a mogu i obojica, kako ti je lakše.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 avg 2021, 13:46Hajdee![]()
![]()
![]()
Valjda ce stici zavrsiti to do cetvrtka![]()
Doveli toliko igrača i opet da mi Pidro igra

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nakon odlicne partije Ramica, ti bi ga klupirao zarad veznog koji je jedino dobar u defanzivnim zadacima ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 avg 2021, 13:46Hajdee![]()
![]()
![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Napisao sam dole u editu drugGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 avg 2021, 13:50Nakon odlicne partije Ramica, ti bi ga klupirao zarad veznog koji je jedino dobar u defanzivnim zadacima ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 avg 2021, 13:46Hajdee![]()
![]()
![]()
Ja bi volio da on igra
Ali mislim da Sablic vise vjeruje ovima
A sto se mene tice,on bi bio zacementiran u prvi 11
Edit:Ramic ce ipak igrati kako god da okrenes zbog U-21 pravila
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 24 avg 2021, 13:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovo je malo bolje od onog tvog čuvenog sastava.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 avg 2021, 13:50Nakon odlicne partije Ramica, ti bi ga klupirao zarad veznog koji je jedino dobar u defanzivnim zadacima ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 avg 2021, 13:46Hajdee![]()
![]()
![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Dobro si,uvijek zaboravim na toMortemHz je napisao/la: ↑24 avg 2021, 13:49Treba ti još jedan mlađi igrač radi pravila, možda Ramić-Oremuš ili Palić. Može i Trako umjesto Lazića a mogu i obojica, kako ti je lakše.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 avg 2021, 13:46Hajdee![]()
![]()
![]()
Doveli toliko igrača i opet da mi Pidro igranema šanse. Ovo ostalo hajde i nekako samo pozicije zamijeniti.

Nista onda
Ramic i Palic/Oremus.To bi bilo na Sablicu da izabere
Mislim da bi Mirko imao prednost u odnosu na Kerima
A Trako ne vjerujem da ce igrati jer ispred sebe ima 4 iskusnija stopera
I sam znas sta god da bude Pidro je uvijek u prvi 11

Ima dosta kombinacija
Ako srede ovo
Onda Sablic ce biti na "slatkim mukama"
Lagano je izabrati dobar sastav kad imas sirok kadar
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Brkooo, James1987, Pantelija, TheTruth34 i 52 gosta.