NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Izgleda da Boston nije toliko los. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Gasol bi i obrok promasio.
39 poena za poluvrijeme
39 poena za poluvrijeme

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Iako ima jos cijelo poluvrijeme da se odigra,rekoh ja jos nakon 1.tekme da ce ova da bude blowout.
Jednostavno,TOR je svoju sansu prokockao i brojne cinjenice im sada ne idu u korist.
Jednostavno,TOR je svoju sansu prokockao i brojne cinjenice im sada ne idu u korist.
Moze Milwaukee lagano napasti titulu. Kakvu sirinu samo imaju.
Toronto ocajan u napadu, kakva nekreativnost, bole oci sto neko rece. Sad mi zao sto Phily nije prosla.

Toronto ocajan u napadu, kakva nekreativnost, bole oci sto neko rece. Sad mi zao sto Phily nije prosla.
Blowout.
Vjerovatno metle u finalima konferencija.
Daj finale odmah da se ne pate ni oni a ni mi.
Vjerovatno metle u finalima konferencija.
Daj finale odmah da se ne pate ni oni a ni mi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ovaj blowout cak bi mogao dobro doci TOR,da im starteri malo odmore.
Najgora stvar za njih bi sad bila da dodju na nekih 15 razlike.
Ma to se upravo i desava, i na kraju ce izgubiti a opet svi crkli, a igraj za dva dana opetNEZALAGANJE je napisao/la:Ovaj blowout cak bi mogao dobro doci TOR,da im starteri malo odmore.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Kawhi vec pakuje kofere.Greska Toronta sto su odbacili fransiznog igraca.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Tacno ce djaba poginut.
Al mozda ufate momentum za trecu utakmicu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vec vidjeni scenariji i zamka u koju bi Nurse mogao upasti.Azpi je napisao/la:Ma to se upravo i desava, i na kraju ce izgubiti a opet svi crkli, a igraj za dva dana opetNEZALAGANJE je napisao/la:Ovaj blowout cak bi mogao dobro doci TOR,da im starteri malo odmore.
Uhvatise ritam, moglo bi se ovo i stici
Ma znam, ranije ih je trebao povuci da ne dodju u ovu situaciju, jer jbg sad kad si u naletu i prepolovio si prednost moras jednostavno dati sve od sebe da pokusa, nema sanse odustatiNEZALAGANJE je napisao/la:Vec vidjeni scenariji i zamka u koju bi Nurse mogao upasti.Azpi je napisao/la:Ma to se upravo i desava, i na kraju ce izgubiti a opet svi crkli, a igraj za dva dana opetNEZALAGANJE je napisao/la:Ovaj blowout cak bi mogao dobro doci TOR,da im starteri malo odmore.

Haj ako nista imamo tekmu zanimljivu koliko toliko

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ode Kawhi... Ostaje pitanje gdje. Hmmm
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 18 maj 2019, 04:13, ukupno mijenjano 1 put.
Znam da se potajno nadaš, ali to bi im čak i gore bilo, da budu blizu pobjede a izgube. Nije to momentum, to bi ih dokusurilo.Mago je napisao/la:Tacno ce djaba poginut.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Siakam
Vracaj to u G League. Drvo

wobly92 je napisao/la:Znam da se potajno nadaš, ali to bi im čak i gore bilo, da budu blizu pobjede a izgube. Nije to momentum, to bi ih dokusurilo.Mago je napisao/la:Tacno ce djaba poginut.
Gasi mjesalicu, motaj kablove

Game 3

Izbaci ih Nurse 

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Sramota
Powell izgleda puno bolje od Greena. Na obje strane...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.