Mozes se smijati koliko hoces ali bi ce to kiseli osmijeh jer je to surova istina, naredne sezone kad bude pravilo u Premiershipu vezano za broj igraca koji su izasli iz Akademija klubova Fabregas ce se voditi kao igrac Arsenalove akademije a ne kao non-british player. Ali dobro mozda FA ne zna da je Fabregasa Barcelona stvorila hahahaha jer svi znaju da je debitirao za taj poluklubFurymaker je napisao/la:hhaahah , slag na tortu , da se dobro nasmijem-Paja je napisao/la:Fabregasa produkt nase akademije!
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- -Paja
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Dio Arsenala
wooow!. pa sta reci.. ja ostao bez textaRomariooo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo malo atmosfere onima koji vele da navijaci Barce ne znaju navijati i da samo jedu sendvice.
Kosarkasi zasluzeno i ocekivano osvojili Euroligu, najjaci smo bili ubjedljivo u Evropi.
ok, pocetak tekme i samo retardirani nece pjevati himnu, ali kod vas se i ne cuju navijaci osim onog jednog-dvojice sto snima.. jedino se cuje pred kraj "Barca.. Barca.. Barcaaa".. daj ako imas sta usred tekme, gdje navijaci ustanu pa fakat navijaju.. a ne kao penzici i manekeni da sjede..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
ti se javi kada skupite 20 000 na svom stadionu
pokazali su barcini navijaci kakvi su protiv manchestera i arsenala kada su ih nadglasali glatko
nakon 5 finala vrijeme je bilo da barca uzme euro ligu svaka cast
Valencia euro cup osvojila to govori da je ACB liga NBA Evropska 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
glup si ti inace... navijaci prate svoj klub i kad gube i kad vode a ja se sjecam kad je arsenal prvi dao gol bio je muk na tribinama.. durgo 90000 spanaca i recimo 8000 ostalih i nadglasali ih pa sta si ti mislio a i to su nadglasali kad su dali 4 gola a ne kad su gubili..juznjak> je napisao/la:ti se javi kada skupite 20 000 na svom stadionupokazali su barcini navijaci kakvi su protiv manchestera i arsenala kada su ih nadglasali glatko
nakon 5 finala vrijeme je bilo da barca uzme euro ligu svaka cast
Valencia euro cup osvojila to govori da je ACB liga NBA Evropska
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
mama ti je glupa
a i ti na nju glupsone govorio sam za finale lige prvaka 2006 i 2009 stupid 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
a onda debilu prvo napises arsenal pa man. utd. XD bas si smijesan i ti se sjecas ko je ko...juznjak> je napisao/la:mama ti je glupaa i ti na nju glupsone govorio sam za finale lige prvaka 2006 i 2009 stupid
[youtube][/youtube]
ajde ba od,ebi necu radi retarda da me se banuje beze ako imas nesto javi se na pp da ti objasnim neke stvari 
Pa u Zenici vi ne volite Sarajevo ko grad, A ja ko klub!bparena je napisao/la:@EdinTM87
Ipak sam se u tom prevario. Ne mrzim nikog vise od Sarajva![]()
to se kod nas u Zenici kaze - nije gofno vec se pas posro...
koga sad vise nevolis
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
pa eto ne moramo se vrijedjati samo sam ti pokazao to navijanje ... a evo ti josjuznjak> je napisao/la:ajde ba od,ebi necu radi retarda da me se banuje beze ako imas nesto javi se na pp da ti objasnim neke stvari
[youtube][/youtube]
cuj slavlje kod arsenalovog gola i god barcinih golova.. a ni arsenal nema neke navijace znam jednom sa prenosa utakmice neka baba zijeva ...
gledaj nesto ,ne kazem da barca ima extra navijace
najbolje ima Atletico u to nema sumnje ali kada neko kaze da barcini nevaljaju ili slicno a ne gledaju kakve njihov klub ima navijace
veliki klub a prosjek 12 000 ko u getafea
mene bi sramota bilo ista reci
sto se tice tekme u Parisu sjecam se da je komentator na BHT-U sam rekao i ako je navijao za Arsenal da su barcini mnogo glasniji 
ma nije bitno kakvi su domaci navijace .. evo npr ja se ne ravnam po navijacima arsenala nego najdrazi su mi CARSI navijaci besiktasa koji nisu normalni.. a koji je to komentator ni jedan u BHT reakciji ne navija za arsenal cak ih ima par koji mrze arsenal to je nevjerovatno.. vecinom navijaci muda ili l'poola..juznjak> je napisao/la:gledaj nesto ,ne kazem da barca ima extra navijacenajbolje ima Atletico u to nema sumnje ali kada neko kaze da barcini nevaljaju ili slicno a ne gledaju kakve njihov klub ima navijace
sto se tice tekme u Parisu sjecam se da je komentator na BHT-U sam rekao i ako je navijao za Arsenal da su barcini mnogo glasniji
Barca ima u prosjeku najvise navijaca u Evropi, 80 000 prosjek na svakoj utakmici, poslije toga dolazi Dortmund itd. Jaci je samo onaj huk Nou Kampa kad se cuje poslije dobre prilike, nego navijanja vecine nekih drugih navijaca. Ope ponavljam, nou Camp je ogroman, zato izgleda kao da se ne navija, normalno nisu neki fantaci nego kulturni navijaci koji sasvim dobro bodre svoj klub.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Pa normalno kada imaju najveći stadion.Ako si vidio Old Traford je uvijek pun,kao i Westfalen,Alianz i Veltis arena.Romariooo je napisao/la:Barca ima u prosjeku najvise navijaca u Evropi, 80 000 prosjek na svakoj utakmici, poslije toga dolazi Dortmund itd
FK Pjetlovi
jos da Barca osvoji rukemetnu Ligu Prvaka
mada tesko pored ljudjaka iz Ciudada Reala
igraju protiv Medveda imaju ljepu sansu u finale proci 
juznjak> je napisao/la:jos da Barca osvoji rukemetnu Ligu Prvakamada tesko pored ljudjaka iz Ciudada Reala
Polako, ni to nije daleko.
Ali, lako je danas kupit vitrinu.
Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 20 jun 2010, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Što nasmijavaš covjece, poceo i ti ko čikčanga na sarajevo x forumu. Navijači Atletiko-a se dive rivalima iz Bilbaa, uostalom zna se ko ste i sta ste, kako ste nastali i od koga i radi čega. Raji je Atletiko M. samo simpa klub jer je manji od Madrid a nekako se koprca da neispadne.juznjak> je napisao/la:gledaj nesto ,ne kazem da barca ima extra navijacenajbolje ima Atletico u to nema sumnje ali kada neko kaze da barcini nevaljaju ili slicno a ne gledaju kakve njihov klub ima navijace
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
ti malo postajes dosadan stim koje je nastao od cega !!! baksijci su osnovali Atletico madrid koji kasnije prevazisao rodjaka iz bilbaoa vi se koprcate svake sezone da ne ispadnete posto pratim primeru dugi niz godina to znam a Atletico u poslijednje 2 sezone igra ligu prvaka evo sada i finale evropa lige nemoj uporedjivati moj klub sa klubom koji nema ni jedan evropski cupsemafresh je napisao/la:Što nasmijavaš covjece, poceo i ti ko čikčanga na sarajevo x forumu. Navijači Atletiko-a se dive rivalima iz Bilbaa, uostalom zna se ko ste i sta ste, kako ste nastali i od koga i radi čega. Raji je Atletiko M. samo simpa klub jer je manji od Madrid a nekako se koprca da neispadne.juznjak> je napisao/la:gledaj nesto ,ne kazem da barca ima extra navijacenajbolje ima Atletico u to nema sumnje ali kada neko kaze da barcini nevaljaju ili slicno a ne gledaju kakve njihov klub ima navijace
pobjedili su Real u finalu Kupa Kralja sto nebi i u finalu Lige PrvakaBaDa12 je napisao/la:juznjak> je napisao/la:jos da Barca osvoji rukemetnu Ligu Prvakamada tesko pored ljudjaka iz Ciudada Reala
Polako, ni to nije daleko.Ma, Barca kako je krenula, ponestati ce prostora u vitrinicama za sve te titule.
![]()
Ali, lako je danas kupit vitrinu.Igracu su spremni na sve da isprate onako kako treba najboljeg predsjednika.
[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mangup pravi...Nema dalje!!!harry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.