FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sretno našem Sarajevu danas. Očekivane rotacije su se desile u timu, ali je to Jarni i najavio. Nadam se rezultatu 0-2 

SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Treba ovom Kacavendinom gu znom haveru jedan trajni ban spucat,sta mislite drugovi hordasi i pitari 

- champions1921
Re: Odg: FK Sarajevo
Lezi mu ovaj teren u BijeljiniHead je napisao/la:Poznat je sastav ekipe FK Sarajevo za utakmicu u Bijeljini: Delač, Barić, Tatomirović, Trivunović, Puzigaća, Jajalo, Cimirot, Purić, Stojčev, Bilbija i Todorović.
Todorovic![]()

izanaliziras zadnju tekmu koju ste tamo igrali protiv Radnika doci ces do zakljucka da je najzasluzniji sto ste tad "uzeli" bodove.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
Hocel biti sta od ovog streeama, ili je voo samo video ?? ... nema nsita u zivo, samo snimljena reklama i to je to ??? :/
http://iptv-kanali.****/p/iptv40.html umjesto zvjezdica blog.spot (zajedno)
Ovdje ima,i bude uvijek da ne pitate vise
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nece meni ni ovo XD ajde u pp mi posalji ispravnu stranicumiky_hz je napisao/la:[url]http://iptv-kanali.****.com/p/iptv40.html[/url] umjesto zvjezdica blog.spot (zajedno)

-
- Kontakt:
kako grbav teren
evo link
http://iptv-kanali.****.co.at/p/iptv40.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://iptv-kanali.****.co.at/p/iptv40.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- BernardBarnjak
- Kontakt:
samo da vule bude ok
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
- Kontakt:
joj prilike bem ti sugavi teren kako odskace lopta
Todoroviiić!
Evo Lasteeeeeeeeeeeeeeeeeeee

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
to oko
Idemo lasta.
Idemo lasta.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 16 mar 2014, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
ebem ti stativu viseee
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Milos Stojcev! Todoru je ostao samo laksi posao 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Napokon! Todorovic 1:0. Krasna asistencija Stojčeva.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ne moze lasta bez 'asistencije' Brojlera.
Hocemo jos!

Hocemo jos!
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
- Kontakt:
haha kakav teren,mozes ko Ronaldo da si brz dzaba ti kad se lopta vraca unazad 

Jebli nas prekidi,bravo Matej
Evo i u Bijeljini nema Hordi Zla,ko su ovi sto navijaju
Evo i u Bijeljini nema Hordi Zla,ko su ovi sto navijaju

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 16 mar 2014, 15:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lewy21, mosarajvosa83, RagnarKlavan i 66 gostiju.