FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
joj penala za zrinjski hahahahah
-
- Kontakt:
je l moguce da se ovoliko navlaci ovom zrinjskom :S
Je l' ima neko link za stream? 

http://www.feed4u.tv/watch/1488235/2/Ce ... njski.htmlAerials je napisao/la:Je l' ima neko link za stream?
jao sudije

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Kod nas je sve mogućeboomerang5 je napisao/la:je l moguce da se ovoliko navlaci ovom zrinjskom :S

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
-
- Kontakt:
Što ti pratiš fudbal onda ? I de mi reci jel misliš da to nigdje drugo na svijetu na utakmicama nema psovanja u publici ili pogrdnog navijanja . A ,u pravu si malo, i mene nervira što nema više pjesama o ljubavi prema Slobodi, nego se više pjeva o mržnji prema drugom, i mene nerviraju pojedinci na zapadu koji izmišljaju psovke najgore na svijetu, al neće mi takvi otet klub i otjerat me sa stadiona. Ima puno, i sve je više, hajmo reć "normalne " raje, dovoljno da se počne pričat nova priča na Tušnju. Al bontona ko na baletu neće bit nikad , a i ne treba.artemis77 je napisao/la:Da slušam 90 minuta likove oko sebe kako psuju sve moguće i sudcu i sarajlijama?TZ075 je napisao/la:ETO SAMO SAD NADITE NEKI RAZLOG DA NE DODETE JEL SKUPO JEL OVO JEL ONOOO ETO AKO KOME ZAFALI 2-3 KM DACU JAA SAMO RECITEE AJDE DA NAPUNIMOOO DA KARAMOOO I MALE PLAVEE!!!!!!!!
Da slušam kako se stadion ori na "Je*em samo Želju i Sarajvo", ili da prva pjesma navijača bude "Je*emo vam mater u pi*ku", a onda da slušam kako je Tuzla meka antifašizma i da ne mrze nikog? Ili ne daj bože da se svira penal za protivničku ekipu, tad bih moro slušat o kupovini sudaca i lige 4 yebena dana.
Ovo nisu istine 
Nema veze, ko sto momci rekose: ne moze nam niko nista!

Nema veze, ko sto momci rekose: ne moze nam niko nista!
Nad tobom sunce najljepše sja
svojim očima i ušima vidiš i slušaš ono što želiš, što želim reći da ti te psovke možeš zanemaritiartemis77 je napisao/la:Da slušam 90 minuta likove oko sebe kako psuju sve moguće i sudcu i sarajlijama?TZ075 je napisao/la:ETO SAMO SAD NADITE NEKI RAZLOG DA NE DODETE JEL SKUPO JEL OVO JEL ONOOO ETO AKO KOME ZAFALI 2-3 KM DACU JAA SAMO RECITEE AJDE DA NAPUNIMOOO DA KARAMOOO I MALE PLAVEE!!!!!!!!
Da slušam kako se stadion ori na "Je*em samo Želju i Sarajvo", ili da prva pjesma navijača bude "Je*emo vam mater u pi*ku", a onda da slušam kako je Tuzla meka antifašizma i da ne mrze nikog? Ili ne daj bože da se svira penal za protivničku ekipu, tad bih moro slušat o kupovini sudaca i lige 4 yebena dana.

-
- Kontakt:
kakav go dzidica 

-
- Kontakt:
Sada se iznervira radi gola, ali samo sam otisao na ss.ba i odgledao onaj video i smirio se 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

ZEBA BR. 2 !!!!!

Yebem li ti majku Jakupovicu, sta im se uvlacis u supak, konstantno naginje Zrinjskom. Samo da zavrsi ovako aBd.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
DZIDICCCCCCCCCCCCCCUU CAREEE
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
i da celik dobije ja ne vjerujem da mozes svirati ovakav penal
Bravo za ČELIK, braca nasa
Jesu l' ovo naši na utakmici pa navijaju za Čelik? 

Pratim radi ljepote igre, a ne da bih došao na tekmu i liječio svoje komplekse i yebavo sucu mater svako malo.kadtrebaglasan je napisao/la:Što ti pratiš fudbal onda ? I de mi reci jel misliš da to nigdje drugo na svijetu na utakmicama nema psovanja u publici ili pogrdnog navijanja . A ,u pravu si malo, i mene nervira što nema više pjesama o ljubavi prema Slobodi, nego se više pjeva o mržnji prema drugom, i mene nerviraju pojedinci na zapadu koji izmišljaju psovke najgore na svijetu, al neće mi takvi otet klub i otjerat me sa stadiona. Ima puno, i sve je više, hajmo reć "normalne " raje, dovoljno da se počne pričat nova priča na Tušnju. Al bontona ko na baletu neće bit nikad , a i ne treba.artemis77 je napisao/la:Da slušam 90 minuta likove oko sebe kako psuju sve moguće i sudcu i sarajlijama?TZ075 je napisao/la:ETO SAMO SAD NADITE NEKI RAZLOG DA NE DODETE JEL SKUPO JEL OVO JEL ONOOO ETO AKO KOME ZAFALI 2-3 KM DACU JAA SAMO RECITEE AJDE DA NAPUNIMOOO DA KARAMOOO I MALE PLAVEE!!!!!!!!
Et jel tebi normalno da redari ne izvedu onog lika što je psovao sve redom kad su izbili neredi protiv Sarajeva i onda kad mu je ponestalo psovki dotako se i pokojnog Vedrana?
Walk on, with hope in your hearts.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.