Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

chily-rz
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la chily-rz » 27 mar 2015, 15:31

BigBigBang je napisao/la: Ja nisam gledao utakmicu a i da jesam ne bi sudio o igracu sve i da je bio ubjedljivo najgori po jednom internacionalnom prijateljskom mecu protiv Brazila...Uostalom treba biti i dobar pa uopste i igrati za Francusku protiv Brazila pa i u prijateljskom mecu..
Eno igrao i Sagna,cak i Evra,da ih uparimo na bekovskim pozicijama ? :mrgreen:

Po cemu ti sudiš kad su neki igraci panjevi bez obzira kako igrali dok su drugi TOP bez obzira opet kako igrali,.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 27 mar 2015, 16:16

Pacijenti...
slika
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 mar 2015, 16:31

Aca je napisao/la:Arsene Wenger:"Mi (Arsenal) sada imamo novce i u mogucnosti smo da dovedemo skoro svakog igraca koji je na trzistu.Ono sto vam mogu reci je da ce na ljeto stici neka nova,velika imena,a da ce sigurno neki igraci otici.O imenima ne bih pricao jer svi znate da to nije moj stil,no gledati cete neka nova imena na Emirates-u,neka imena koja znace u svijetu fudbala.Takodje ne bih ni o onima koji ce otici.Sve cete saznati na ljeto."...kao sto sam i govorio jos ljetos,a ispostavilo se tacnim,Profa potvrdjuje moje rijeci.Bolji dan za klub dolaze,konacno smo u stanju zadrzati svoje najbolje igrace,a plus dovesti velika svjetska fudbalska imena.Nadam se da su medju ovima koji odlaze Diaby,Flamini,Podolski,Arteta.Inace iz Palerma potvrdili da je Arsenal poslao ponudu za malog Argentinca.
Prvu recenicu moguce da je rekao, al ovo ostalo pn nije sigurno rekao.. To nije njegov stil, njemu su prioriteti oni koji su tu u klubu, i cinit ce sve da im da doznanja da pripadaju jos uvijek Arsenalu... Mnogo je drugaciji od ostalih trenera..
I upravo zbog ovakvih razmisljanja, mi ne dovodimo bolje igrace od trenutnih na odredjenim pozicijama..
To se treba postovati sto je Wenger talav covjek, al to u danasnjem svijetu nije pozeljno nit je pametno...

Wenger stavlja svog igraca ispred bilo kojeg drugog..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 27 mar 2015, 16:54

Aca je napisao/la:Nadam se da su medju ovima koji odlaze Diaby,Flamini,Podolski,Arteta.
Diabyju i Flaminiju izlaze ugovori ovog ljeta i nema nikakvih naznaka da će biti produženi, Arteta će biti tu još jednu sezonu, a Podolskog u najboljem slučaju čeka neki transfer natrag u Köln kao i kad je propao u Bayernu. Odlazak u stilu Vele, bojim se, čeka Campbella, a i Walcott bi mogao otići ako ne produži ugovor do ljeta. Previše je para Arsenal uložio u Walcotta tokom proteklih 9 godina da bi Arsene dopustio da mali ode bez odštete igdje. Ako ode Walcott za nekih 20-ak miliona funti, uz nekih pedesetak miliona funti na raspolaganju za dovođenje jednog vrhunskog igrača, nije isključeno da to bude Marco Reus.

Wenger je poprilično otvoren kad su u pitanju transferi, uglavnom kaže ono što će se i desiti. Priču o dovođenju Cavanija za 62 miliona funti je ismijao u januaru mada se zna da je prije Urugvajčevog odlaska u PSG Arsenal poslao ponudu od 30 miliona funti.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 mar 2015, 19:32

chily-rz je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la: Ja nisam gledao utakmicu a i da jesam ne bi sudio o igracu sve i da je bio ubjedljivo najgori po jednom internacionalnom prijateljskom mecu protiv Brazila...Uostalom treba biti i dobar pa uopste i igrati za Francusku protiv Brazila pa i u prijateljskom mecu..
Eno igrao i Sagna,cak i Evra,da ih uparimo na bekovskim pozicijama ? :mrgreen:

Po cemu ti sudiš kad su neki igraci panjevi bez obzira kako igrali dok su drugi TOP bez obzira opet kako igrali,.
Evra i Sagna su dvije krampe, ne znam ja iz kojeg razloga oni igraju vjerovanto stare zasluge ili slaba konkurencija na tim pozicijama u Fra reprezentaciji, hebiga kad ti je alternativa Clichy nije ni cudo sto Evra igra a ovaj Sagna igra jer nema DEbuchya koji je igrao ispred njega kad je doticni bio u Arsenalu standardan a ovaj igrao za Lille, ocigledno treceg boljeg nemaju. Na poziciji gdjej e Scneiderlin konkurencija je neuporedivo jaca i mladja tako da sigurno ne mozes se tu probiti ako si krampa..

Gunner
Kad sam ja to sudio po jednom mecu? Ja kad sudim o nekom igracu obicno to znaic da sam ga gledao vise puta...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 27 mar 2015, 20:56

Evo sudio si onom iz Monaca nakon prvog meca i ako ga u revansu nije bilo.

Cak sta gore govorio si o dominaciji Fellainia u odnosu na Coqualina na osnovu jednog dobijenog duela (i to vazdusnog) i ako si u stilu Sase Matica ispratio drugih 10... Znamo se...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 27 mar 2015, 21:31

Welbeck igra odlicno :ljepota:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 mar 2015, 21:38

topnik1 je napisao/la:Welbeck igra odlicno :ljepota:
Samo se brate zna spetljati kao niko, sam zakomplikuje idealnu situaciju. Ali i pored toga izuzetno koristan igrac kojeg bi redovno koristio u prvih 11. :thumbup:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 27 mar 2015, 21:42

Rooney88 je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:Welbeck igra odlicno :ljepota:
Samo se brate zna spetljati kao niko, sam zakomplikuje idealnu situaciju. Ali i pored toga izuzetno koristan igrac kojeg bi redovno koristio u prvih 11. :thumbup:
Pa istina da zna nekada zakomplikovati sebi zivot,ali u ovoj tekmi nije los,zasluzan je za gol Roonya, a i sam je dao jedan,iako na smusen nacin,vise auto-gol ali eto pripisan je njemu :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 mar 2015, 21:45

Ma dobar je jbga, pogotovo kada pogledas koliko kritika (koje cesto nije zasluzio) trpi. A ako mu pripisu ovaj gol, za sada je njegov, bit` ce i prvi strijelac kvalifikacija za sada.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 27 mar 2015, 21:45

Rooney88 je napisao/la:Ma dobar je jbga, pogotovo kada pogledas koliko kritika (koje cesto nije zasluzio) trpi. A ako mu pripisu ovaj gol, za sada je njegov, bit` ce i prvi strijelac kvalifikacija za sada.
Ma crna mamba :ljepota: :ljepota:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 27 mar 2015, 22:52

čovjek odluke i nas najbolji napadac

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 mar 2015, 22:57

AA23 je napisao/la:čovjek odluke i nas najbolji napadac
Stvarno si naporan. Tom logikom je Jack nas najbolji vezni igrac.
Celik!3,2,2.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 27 mar 2015, 23:00

covjek odluke samo pokazuje koja zvijer lezi u njemu

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 27 mar 2015, 23:33

Pored toga sto je MOTM uspio je da se i povedi! :alut:

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 mar 2015, 23:44

Gunner4 je napisao/la:Evo sudio si onom iz Monaca nakon prvog meca i ako ga u revansu nije bilo.

Cak sta gore govorio si o dominaciji Fellainia u odnosu na Coqualina na osnovu jednog dobijenog duela (i to vazdusnog) i ako si u stilu Sase Matica ispratio drugih 10... Znamo se...

hahahaha jes ja nisam ni gledao Kondogbio dok nas nije na Emiratesu izdominirao :crazy: , naravno da sam kometarisao poslije te utakmice jer ste se tu uzivo mogli uvjeriti kakva je klasa a to je pokazao nastupajuci za Monaco i Sevillu sto u tim godinama nije mala stvar a jos jedna bezocna neistina cuj nije se vidio u revansu, pa on, golman i onaj stoper su jedini u Monacu bili na nivou utakmice na Emiratesu o cemu pricas? Kondogbia je i u revansu bio dobar, koliko sam vidio niko pored njega nije prosao, mozda Ozil nisam siguran znam da je Sanchezu i Cazorli oteo bruku lopti...

To za Felainija ma ni njega nikad nisam gledao ovih svih godina u Premiershipu i tu sam nakon jednog duela zakljucio da je bolji od Coqelina nisam to zakljucio po njegovoj reputaciji i nastupima u Premiershipu godinama unzad, bravo :clap:

Nadam se da je sve uredu sa gazelom najkorisnijim igracem EPL-a
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 28 mar 2015, 00:20

Nadam se da će Danny ovako i za Arsenal igrati.
Pld W D L
38 26 12 0

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 28 mar 2015, 12:39

covjek odluke je tek stigao u arsenal a vec nam se uklapa sa alexisom i oxom, nadam se da ce pokazati najbolje jer to on moze

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 28 mar 2015, 14:31

Čovjek odluke je izgleda sinoć pokupio povredu.
Pld W D L
38 26 12 0

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 28 mar 2015, 15:07

Pustite to , treba ako Bog da sutra pogledat Henrya.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.