Boga mi smo u strašnoj formi i velikom naletu, Slavija će proći isto kao ovi večeras!

Ni na trenutak se nije osjetio nedostatak Inieste

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
To ti je sad furka al ozbiljno. Vecina klubova u Europi nema dresove dugih rukava vec ove majice ispodvoltron30 je napisao/la:Meni upada u oči, da mi već evo dvije utakmice igramo u dresovim s kratkim rukavima, ispod kojih su one majice dugih rukava. Zar nismo dobili garnituru dresova s dugim rukavima, majka mu stara.
ako ovako igramo, minimalno 6 u naredne dvije...alan ford 26 je napisao/la:Solidna partija protiv slabog Veleza, ipak su bili oslabljeni. Izgleda da su nam prekidi glavno oruzje sto i nije bas dobro. Vidjecemo kako ce to ici naredne dvije tekme gdje bi se trebalo uzeti min 4 bobe
Evo gledam baš na Vogošći, taj čiča urla sa zapada, svaku riječ (psovku) možeš prepoznat... al to je već dugo vremena, kad se Manijaci ne čuju onda ti profesionalni psovači sa sjevera i zapada dođu do izražaja...tm84 je napisao/la:ako ovako igramo, minimalno 6 u naredne dvije...alan ford 26 je napisao/la:Solidna partija protiv slabog Veleza, ipak su bili oslabljeni. Izgleda da su nam prekidi glavno oruzje sto i nije bas dobro. Vidjecemo kako ce to ici naredne dvije tekme gdje bi se trebalo uzeti min 4 bobe![]()
nakon duzeg vremena bio sam u prilici da gledam zelju uzivo opet... utisak je da mi igramo ko na treningu... i onda cuvamo snagu... nesto kao blicpobjeda...
ali jedna losa strana danas, bio sam na zapadu, koliki papanluk tamo vlada to je nevjerovatno... pored mene bio neki stariji cica, koji stalno psuje i dere se ko da je na cevljanovicima... i sto je najgore nikome tamo to ne smeta... sve dok mu nisam ja "morao" reci da se ponasa normalno... ja bi ono na licu mjest izbacio sa tribine...
gdje ces nas sa ovim šugama poreditiBianconeri1988 je napisao/la:Boga mi dobar Željo! Mi smo k'o Real , u prvom zabijemo 4 i lagano do kraja![]()
Ne znam koga da izdvojim, kad kao ekipa zaista igramo odlično, možda da pohvalim Kvesića, koji je jednostavno neprikosnoven, možda trenutno i najbolji lijevi bek lige, lopte nije izgubio, imao par šuteva, jednu priliku u drugom, u odbrani ne prelazan, vidi se da je tehnički potkovan, odmah izbija nema komplikovanja...
Odbrana nam fakat odlično igra, Bogičević i Vasilić su jednostavno ne prelazni...
Samo ovako nastaviti!
Porediti nas sa malom barselonom za mene bi bilo uvreda!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:gdje ces nas sa ovim šugama poreditiBianconeri1988 je napisao/la:Boga mi dobar Željo! Mi smo k'o Real , u prvom zabijemo 4 i lagano do kraja![]()
Ne znam koga da izdvojim, kad kao ekipa zaista igramo odlično, možda da pohvalim Kvesića, koji je jednostavno neprikosnoven, možda trenutno i najbolji lijevi bek lige, lopte nije izgubio, imao par šuteva, jednu priliku u drugom, u odbrani ne prelazan, vidi se da je tehnički potkovan, odmah izbija nema komplikovanja...
Odbrana nam fakat odlično igra, Bogičević i Vasilić su jednostavno ne prelazni...
Samo ovako nastaviti!
Ma loše vrijeme i hladnoća je uticala na to, evo ja sam gripu fasovao, bubrezi me boleKB-TM87 je napisao/la:Ado, gdje dobra posjeta, očekivao sam bar još 2.ooo ljudi, nek su oni htjeli da dođu na Hajduk, a neće na Velež,takvi su najgori, fuj
Nas je 20 došlo iz Lukavca na Hajduk, došli bi mi i na Velež da si se ti ponudio da nam naspeš gorivo...KB-TM87 je napisao/la:Ado, gdje dobra posjeta, očekivao sam bar još 2.ooo ljudi, nek su oni htjeli da dođu na Hajduk, a neće na Velež,takvi su najgori, fuj
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 42 gosta.