Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sandgren - Krajicek 2 kv.2,10
A.Zverev - Mousley 1 kv.1,45

A.Zverev - Mousley 1 kv.1,45

Tako se to radi.apocalyps je napisao/la:Wawrinka-Berdych 1 1,70
Wawrinka-Berdych hd1 2,00
Wawrinka-Berdych z1 1,90
Wawrinka-Berdych 3:1 3,50
Na Li-Bouchard 1 1,25
Na Li-Bouchard ht1 1,40
A.Radwanska-Cibulkova 2 2,75
A.Radwanska-Cibulkova tr2 1,63 POKLON DANA !
A.Radwanska-Cibulkova hc2 1,50
A.Radwanska-Cibulkova 0:2 5,30 ; 1:2 4,50
Federer i Cibulkova osvajaju kvota 25,60![]()
Sretno

BHF Bosanska Krajina!
Portland-Denver, granica ( -221,5+ )
? Jel se isplati igrati over na ovaj mec ?

❶❾❽❽
Primamljiva granica kolegice.Ako pogledamo trenutni Real i partije iz zadnjih mecava oni bi ovo mogli rutinski dati,pa Bayernu su u jednoj cetvrtini ubacili 41 kos.Al kad pogledam medjusobne omjere izbjegao bih taj par,jaka je CSKA veliki je ovo ispit za Real.likusa je napisao/la:Mozel Real preko 75.5
Eto koliko toliko sam ti pomogao,hajd sad ti meni.
Mozel Partizan izgubiti veceras 11+ razlike ?

BHF Bosanska Krajina!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Kad vidim ovu seriju Maccabija, jednostavno najprije se cini da ce prebacit 78 poena
19.01.14. Maccabi Tel Aviv - Gilboa/Galil 86 : 79
16.01.14. Zalgiris - Maccabi Tel Aviv 78 : 87
13.01.14. Maccabi Ashdod - Maccabi Tel Aviv 85 : 88
09.01.14. Maccabi Tel Aviv - Lokomotiv Kuban 85 : 75
06.01.14. Maccabi Haifa - Maccabi Tel Aviv 71 : 79
02.01.14. Galatasaray - Maccabi Tel Aviv 84 : 90
Partizan primi od Krke i M Vizure 70-tak poena
19.01.14. Maccabi Tel Aviv - Gilboa/Galil 86 : 79
16.01.14. Zalgiris - Maccabi Tel Aviv 78 : 87
13.01.14. Maccabi Ashdod - Maccabi Tel Aviv 85 : 88
09.01.14. Maccabi Tel Aviv - Lokomotiv Kuban 85 : 75
06.01.14. Maccabi Haifa - Maccabi Tel Aviv 71 : 79
02.01.14. Galatasaray - Maccabi Tel Aviv 84 : 90
Partizan primi od Krke i M Vizure 70-tak poena

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Al Ahli-Al Nasr ps1 1,65
Ocekujem golove,jer obje ekipe daju golove a i medjusobni susreti mi govore da bi trebalo biti oba daju uz 3+ .
Fenerbahce-Panathinaikos (-148,5) z1 1,85
Na ovo sam se odlucio cisto radi medjusovnih omjera.Teska tekma mada ocekujem i pobjedu gosta.Za sistema pokusat 2,40 nije losa kvota.
Bayern-Galatasaray (+4,5) h1 1,85
Na temi najsigurniji tiket stavio sam pobjedu Bayerna.Ocekujem 10+ razlike tako da bi ovaj hendikep trebao doci.
Spartak M.-Lok.Yaroslavl 4- 1.60
Ekipe koje slabo postizu golove a u losoj su formi trenutno.Htio sam igrati manje od 5,5 al kvota od 1,30 mi to ne dozvoljava.Pak je to,moze bit 10 golova moze 5,pa ako padam nek padam na vecoj kvoti.
@dr.van nostrand
Slazem se za Maccabi preko koseva.
Hvala.
Ocekujem golove,jer obje ekipe daju golove a i medjusobni susreti mi govore da bi trebalo biti oba daju uz 3+ .
Fenerbahce-Panathinaikos (-148,5) z1 1,85
Na ovo sam se odlucio cisto radi medjusovnih omjera.Teska tekma mada ocekujem i pobjedu gosta.Za sistema pokusat 2,40 nije losa kvota.
Bayern-Galatasaray (+4,5) h1 1,85
Na temi najsigurniji tiket stavio sam pobjedu Bayerna.Ocekujem 10+ razlike tako da bi ovaj hendikep trebao doci.
Spartak M.-Lok.Yaroslavl 4- 1.60
Ekipe koje slabo postizu golove a u losoj su formi trenutno.Htio sam igrati manje od 5,5 al kvota od 1,30 mi to ne dozvoljava.Pak je to,moze bit 10 golova moze 5,pa ako padam nek padam na vecoj kvoti.
@dr.van nostrand
Slazem se za Maccabi preko koseva.

BHF Bosanska Krajina!
Partizan odbranom pokušava dobijat bitne utakmice, u ovoj fazi Eurolige samo Real im je prebacio ovu granicu, ali Real je Real. CSKA i Bajern su ostali ispod, po meni prije under, ali neću ovdje ništa igrati.
Pustiću sunce da topi ljubav!
Od svih ovih parova cu napraviti 2 listica

Medveščak-Atlant
Cheechoo J. daje gol 2.70
utakmica se igra u Areni Zagreb, Jonathan je najbolji strijelac i očekuje se da zabije gol, kvota odlična a mislim da će zabiti barem jednoga
loša forma kod mene pa ne predlažem pratiti dok ne izađem iz crne serije
Cheechoo J. daje gol 2.70
utakmica se igra u Areni Zagreb, Jonathan je najbolji strijelac i očekuje se da zabije gol, kvota odlična a mislim da će zabiti barem jednoga
loša forma kod mene pa ne predlažem pratiti dok ne izađem iz crne serije
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 23 jan 2014, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Spartak M-Yaroslav 2
Valerenga-Asker 1
Ukupno: 2,13
Nema objašnjenja, uskoro počinje
Valerenga-Asker 1
Ukupno: 2,13
Nema objašnjenja, uskoro počinje

Pustiću sunce da topi ljubav!
Idemo.
Hokej
Švedska liga
Frolunda-AIK
Tip: under 5.5
kvota 1.55
Kladionica wwin
19:00
Kada Frolunda igra kod kuće,u prosjeku pada 4.6 golova.Kada AIK igra u gostima,u prosjeku pada 4.8 golova.Ovome treba dodati i činjenicu da je Frolunda kao domaćin u zadnjih 9 utakmica čak 8 išla ispod 5.5 .Tome treba dodati još činjenicu da je AIK kao gost u zadnjih 9 utakmica čak 7 puta išao ispod 5.5 .Jedino što se malo kosi sa ovim tipom su međusobni dueli,ali kada Frolunda igra kod kuće u međusobnim,u zadnjih 6 mečeva 4 su išla ispod ove granice.
Hokej
Danska liga
Herlev-Sonderjyske
kvota 1.85
kladionica wwin
Kada Herlev igra kod kuće,u prosjeku pada mizernih 4.4 golova.Kada Sonderjyske igra u gostima,u prosjeku pada ozbiljnih 5.7 golova. Još tome treba dodati da su dvije utakmice u Herlevu zadnje protiv ovog protivnika završile ispod 5.5 golova. Zadnjih 4/6 utakmica Herleva kod kuće je išlo u under 5.5,isto tako Sonderjyskea u gostima.Tip jeste rizičan,ali mene je jednostavno povuklo ovih 4.4 kod kuće.Sretno ko isprati.
Hokej
Švedska liga
Frolunda-AIK
kvota 1.55
Kladionica wwin
Kada Frolunda igra kod kuće,u prosjeku pada 4.6 golova.Kada AIK igra u gostima,u prosjeku pada 4.8 golova.Ovome treba dodati i činjenicu da je Frolunda kao domaćin u zadnjih 9 utakmica čak 8 išla ispod 5.5 .Tome treba dodati još činjenicu da je AIK kao gost u zadnjih 9 utakmica čak 7 puta išao ispod 5.5 .Jedino što se malo kosi sa ovim tipom su međusobni dueli,ali kada Frolunda igra kod kuće u međusobnim,u zadnjih 6 mečeva 4 su išla ispod ove granice.
Hokej
Danska liga
Herlev-Sonderjyske
kvota 1.85
kladionica wwin
Kada Herlev igra kod kuće,u prosjeku pada mizernih 4.4 golova.Kada Sonderjyske igra u gostima,u prosjeku pada ozbiljnih 5.7 golova. Još tome treba dodati da su dvije utakmice u Herlevu zadnje protiv ovog protivnika završile ispod 5.5 golova. Zadnjih 4/6 utakmica Herleva kod kuće je išlo u under 5.5,isto tako Sonderjyskea u gostima.Tip jeste rizičan,ali mene je jednostavno povuklo ovih 4.4 kod kuće.Sretno ko isprati.
You'll never walk alone.
Svidza ni se ova sema sa stepenicama
,znam za nju vec dugo al je nisam nikad probo , pa da vidimo da probamo zasto ne i onako Tona tiketa pada na jednom ili ti na nekakvom ziceru , da vidimo kako ovo ide , ja cu ovako izabrati za veceras 2x prvi stepenik
....
Bayern Munchen - Galatasaray / +6.5 H2
@1.53 x 15.14 = 23.16
Drugi:Auxerre - Dijon / Auxere gol / Yes @1.22
Maccabi Tel Aviv - Partizan MT:S Belgrade 1 @1.11
Fenerbahçe Ülker - Panathinaikos 1 @1.45
@1.96 x 10 = 19.60

Bayern Munchen - Galatasaray / +6.5 H2
@1.53 x 15.14 = 23.16
Drugi:Auxerre - Dijon / Auxere gol / Yes @1.22
Maccabi Tel Aviv - Partizan MT:S Belgrade 1 @1.11
Fenerbahçe Ülker - Panathinaikos 1 @1.45
@1.96 x 10 = 19.60
- masteRofPoker
- Kontakt:
Nema se vremena za pisati neku aman analizu, ja sam uzeo 3 igraca :
N.Krstic over 12,5 - podigao formu i glavni je igrac ponovo
S.Llull over 9,5 - u dobroj formi ali glavni razlog ovog para je neigranje Carola i to znaci vise minuta za njega
C.Arroyo over 13,5 - ocekujem efikasnu tekmu, gledao sam protiv Kubana u zadnjem kolu, apsolutno glavni igrac, velik broj suteva uzima, moze Galata i do pobjede ovdje
Svida mi se jos :
Fener - Panata ( +4,5) 2
Bayern - Galata ( +4,5 ) 2
Navaro over 14,5 - u ACB im je zabio 20+, dobra forma u zadnje vrijeme
N.Krstic over 12,5 - podigao formu i glavni je igrac ponovo
S.Llull over 9,5 - u dobroj formi ali glavni razlog ovog para je neigranje Carola i to znaci vise minuta za njega
C.Arroyo over 13,5 - ocekujem efikasnu tekmu, gledao sam protiv Kubana u zadnjem kolu, apsolutno glavni igrac, velik broj suteva uzima, moze Galata i do pobjede ovdje
Svida mi se jos :
Fener - Panata ( +4,5) 2
Bayern - Galata ( +4,5 ) 2
Navaro over 14,5 - u ACB im je zabio 20+, dobra forma u zadnje vrijeme
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Hines nije jedini sa zdravstvenim problemima u redovima domaćina. Kaunov je nastup upitan zbog prehlade, dok Weems ima bolove u leđima.
- Kaun osjeća posljedice teže prehlade. U ponedjeljak i utorak je uzimao terapiju, a odluka o njegovom nastupu bit će donijeta tek u četvrtak. Sonny Weems ima bolove u leđima. Ako ne bude mogao igrati protiv Reala, njegov bi izostanak bilo teško nadoknaditi. U posljednjih mjesec dana igrao je najbolju košarku u karijeri, ne samo zato što je redovito bio među najboljim strijelcima, nego je i kreirao pozicije za suigrače - izjavio je Messina u najavi utakmice.
Ako je ovo istina onda bi Krstić i Teodosić trebali preko ili možda probati Weems manje
- Kaun osjeća posljedice teže prehlade. U ponedjeljak i utorak je uzimao terapiju, a odluka o njegovom nastupu bit će donijeta tek u četvrtak. Sonny Weems ima bolove u leđima. Ako ne bude mogao igrati protiv Reala, njegov bi izostanak bilo teško nadoknaditi. U posljednjih mjesec dana igrao je najbolju košarku u karijeri, ne samo zato što je redovito bio među najboljim strijelcima, nego je i kreirao pozicije za suigrače - izjavio je Messina u najavi utakmice.
Ako je ovo istina onda bi Krstić i Teodosić trebali preko ili možda probati Weems manje
Ma kako god Real uzima, prije play offa nece izgubiti ni jednu utakmicujozinho je napisao/la:Hines nije jedini sa zdravstvenim problemima u redovima domaćina. Kaunov je nastup upitan zbog prehlade, dok Weems ima bolove u leđima.

B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Kosarka:
Fenerbahce - Panathinaikos 19:00h tip 1 @ 1.45
Maccabi Tel Aviv - Partizan 20:05h tip 1 @ 1.10
Lokomotiv Kuban - Zalgiriss 17:00h tip 1 @ 1.14
*Zeznuh se, ovaj Kuban sutra igra. Valja cekat.
Ukupna kvota 1.813
Fenerbahce - Panathinaikos 19:00h tip 1 @ 1.45
Maccabi Tel Aviv - Partizan 20:05h tip 1 @ 1.10
Lokomotiv Kuban - Zalgiriss 17:00h tip 1 @ 1.14
*Zeznuh se, ovaj Kuban sutra igra. Valja cekat.

Ukupna kvota 1.813
Zadnja izmjena: Amarkony, dana/u 23 jan 2014, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Dwyane Wade is out for tonight's game against the Lakers, amid his ongoing knee maintenance program.
Mislio stavit LBJ under 29,5
ako ne moze ostatak ekipe Heata nadigrat desetkovane Lakerse
Mislio stavit LBJ under 29,5
ako ne moze ostatak ekipe Heata nadigrat desetkovane Lakerse

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black

na marku malo manje od 240

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.