Kod: Označi sve
Poslednje informacije govore da su Crveni tek sada poslali zvaničnu ponudu tešku devet miliona funti...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Kod: Označi sve
Poslednje informacije govore da su Crveni tek sada poslali zvaničnu ponudu tešku devet miliona funti...
Pojavile su se price da ima oko 15-20 miliona,Mirror je izvor.Jest da nije najpouzdaniji ali s obzirom na imena i na ova odugovlacenja radi par miliona mi to sve i ima smisla.LiverpoolREDS je napisao/la:pa hajde Brendane visem,sta cekas,zavrsi to,samo treba da nam se Totenham,Dortmund umjesajuKod: Označi sve
Trebate vi Liverpoolu 7 mil dati i Tella.DesimaL je napisao/la:Ponudite barceloni 7 miliona i eto vam Tello
Napisa ti da salah dolazi u najtrofejniji klub..ja na Unitedovu stranicu,ne govore o Salahu,ja na Chelseaovu,ni oni ništa o Salahu,Arsenal isto tako ne spominje salaha..jedva skonta da misliš na Liverpool...zbuni ti nas sa tim najtrofejniji...ja kontam od formiranja premijer lige....hajd sretno vam bilo,valjda će se momak uklopiti da Suarez ima sa kim igrati ..ostatk vam je jad i čemer...adc je napisao/la:Kako će Salah da ih opći. Hoće, hoće.
Živio Liverpool - klub, grad i kula sa sahatom iznad gradske vijećnice.
aqarius je napisao/la:Napisa ti da salah dolazi u najtrofejniji klub..ja na Unitedovu stranicu,ne govore o Salahu,ja na Chelseaovu,ni oni ništa o Salahu,Arsenal isto tako ne spominje salaha..jedva skonta da misliš na Liverpool...zbuni ti nas sa tim najtrofejniji...ja kontam od formiranja premijer lige....hajd sretno vam bilo,valjda će se momak uklopiti da Suarez ima sa kim igrati ..ostatk vam je jad i čemer...adc je napisao/la:Kako će Salah da ih opći. Hoće, hoće.
Živio Liverpool - klub, grad i kula sa sahatom iznad gradske vijećnice.
aqarius je napisao/la: Napisa ti da salah dolazi u najtrofejniji klub..ja na Unitedovu stranicu,ne govore o Salahu,ja na Chelseaovu,ni oni ništa o Salahu,Arsenal isto tako ne spominje salaha..jedva skonta da misliš na Liverpool...zbuni ti nas sa tim najtrofejniji...ja kontam od formiranja premijer lige....hajd sretno vam bilo,valjda će se momak uklopiti da Suarez ima sa kim igrati ..ostatk vam je jad i čemer...
Koje bi ovo bacanje para bilonerkolfc je napisao/la:The Anfield-based club are also eyeing a £35m double swoop for Sevilla pair Ivan Rakitic and Alberto Moreno (SportDirectNews)
PSG have met Xabi Alonso's agent and offered a 3-year deal worth €40m. [El País] -27
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.