Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

LiverpoolREDS
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la LiverpoolREDS » 04 jan 2014, 11:49

Kod: Označi sve

Poslednje informacije govore da su Crveni tek sada poslali zvaničnu ponudu tešku devet miliona funti...
pa hajde Brendane vise,sta cekas,zavrsi to,samo treba da nam se Totenham,Dortmund umjesaju
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 04 jan 2014, 11:56

LiverpoolREDS je napisao/la:

Kod: Označi sve

Poslednje informacije govore da su Crveni tek sada poslali zvaničnu ponudu tešku devet miliona funti...
pa hajde Brendane visem,sta cekas,zavrsi to,samo treba da nam se Totenham,Dortmund umjesaju
Pojavile su se price da ima oko 15-20 miliona,Mirror je izvor.Jest da nije najpouzdaniji ali s obzirom na imena i na ova odugovlacenja radi par miliona mi to sve i ima smisla.

Ako tako bude bude strasno ce me razocarati vlasnici jer cemo opet radi par miliona izgubiti one sto smo pratili mnogo duze i oznacili kao glavnu metu.Znam da im je politika takva ali morali bi riskirati jer ce im se vratiti plasmanom u LP.Vazno je iskoristiti desavanja sa kojima smo usli u rok(konkurentnost,produzenje Suareza),a i na trzistu ima dobrih,a nezadovoljnih igraca koje cemo sada sigurno lakse privuci.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 jan 2014, 12:33

Čemu briga? Pa njegov drug je rekao da će u Liverpool :mrgreen:

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 04 jan 2014, 12:52

Joj ljudi tolika se frka digla oko Salaha, msm. da je to zavrsen posao cim ga ovoliko povezuju sa LFC-om, ali ljudi nama očajnički treba veznjak koji će sa Coutinhom i Gerrardom nositi našu igru (nešto tipa Miralem Pjanić, Vidal, Cabaye, Ozil... ) Prvo da mi obezbijedimo sredinu, nek' BR iskešira, ali nek' dovede kvalitetnog' veznjaka, vidjeli smo sta je bilo sa Arsenala dolaskom Ozila. Bez kvalitetnog veznjaka, tj. sa Xaviem i Lavom mi ne možemo u TOP4
At the end of the storm there's a golden sky..

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 04 jan 2014, 13:30

Sa salahom smo dogovorili, problem je basel, hoce 12 mil funti. A nasi ne daju toliko. Tako pise echo.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 04 jan 2014, 13:32

Ponudite barceloni 7 miliona i eto vam Tello :mrgreen:
Visca el Barça ! Mes que un club !

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 04 jan 2014, 14:02

DesimaL je napisao/la:Ponudite barceloni 7 miliona i eto vam Tello :mrgreen:
Trebate vi Liverpoolu 7 mil dati i Tella.
pi.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 04 jan 2014, 14:48

slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 04 jan 2014, 14:50

Povezuje li se LFC sa bilo kakvim veznim igracem ? Ne mogu da vjerujem da nisu krenuli po Matuidia :o Igracina!

adc
Kontakt:

Post Postao/la adc » 04 jan 2014, 17:16

Kako će Salah da ih opći. Hoće, hoće.

Živio Liverpool - klub, grad i kula sa sahatom iznad gradske vijećnice.

slika

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 04 jan 2014, 17:31

Napoli ponudio 6 mil eura za otkup Pepea,Rahim ne ide nigdje u januaru,tako bar tvrde mediji,od Tella nema nista ne da ga Martino
Zadnja izmjena: LiverpoolREDS, dana/u 04 jan 2014, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 04 jan 2014, 17:35

adc je napisao/la:Kako će Salah da ih opći. Hoće, hoće.

slika
Napisa ti da salah dolazi u najtrofejniji klub..ja na Unitedovu stranicu,ne govore o Salahu,ja na Chelseaovu,ni oni ništa o Salahu,Arsenal isto tako ne spominje salaha..jedva skonta da misliš na Liverpool...zbuni ti nas sa tim najtrofejniji...ja kontam od formiranja premijer lige....hajd sretno vam bilo,valjda će se momak uklopiti da Suarez ima sa kim igrati ..ostatk vam je jad i čemer...

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 04 jan 2014, 17:42

Zbuni ti mene sa samo-persiranjem ? Vas su dva tamo za racunarom ?
"You'll Never Walk Alone"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 04 jan 2014, 18:02

aqarius je napisao/la:
adc je napisao/la:Kako će Salah da ih opći. Hoće, hoće.

slika
Napisa ti da salah dolazi u najtrofejniji klub..ja na Unitedovu stranicu,ne govore o Salahu,ja na Chelseaovu,ni oni ništa o Salahu,Arsenal isto tako ne spominje salaha..jedva skonta da misliš na Liverpool...zbuni ti nas sa tim najtrofejniji...ja kontam od formiranja premijer lige....hajd sretno vam bilo,valjda će se momak uklopiti da Suarez ima sa kim igrati ..ostatk vam je jad i čemer...

Ko sve ovih dana koristi internet :roll: :cry:

slika

Da se pokrijes :?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 04 jan 2014, 18:09

aqarius je napisao/la: Napisa ti da salah dolazi u najtrofejniji klub..ja na Unitedovu stranicu,ne govore o Salahu,ja na Chelseaovu,ni oni ništa o Salahu,Arsenal isto tako ne spominje salaha..jedva skonta da misliš na Liverpool...zbuni ti nas sa tim najtrofejniji...ja kontam od formiranja premijer lige....hajd sretno vam bilo,valjda će se momak uklopiti da Suarez ima sa kim igrati ..ostatk vam je jad i čemer...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Još jedan :lol:
Ja te volim, volim Željo..

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 04 jan 2014, 20:48

Macca kaže da je Salah naš igrač, dok će Fowler preuzeti Torquay.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 jan 2014, 21:48

Liverpool are frantically working on a £9m deal for FC Basel forward Mohamed Salah after a host of other clubs including AC Milan joined the race (Metro)

The Anfield-based club are also eyeing a £35m double swoop for Sevilla pair Ivan Rakitic and Alberto Moreno (SportDirectNews)

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 04 jan 2014, 21:53

nerkolfc je napisao/la:The Anfield-based club are also eyeing a £35m double swoop for Sevilla pair Ivan Rakitic and Alberto Moreno (SportDirectNews)
Koje bi ovo bacanje para bilo :shock:
PSG have met Xabi Alonso's agent and offered a 3-year deal worth €40m. [El País] -27
:?
Zadnja izmjena: macak88, dana/u 04 jan 2014, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 04 jan 2014, 21:54

Samo da ne buda Salah kao Dempsey :S

Ima li šanse, u slučaju da propadne Salah a i Tello, da se Assaidi vrati s posudbe?

Inače, za sutra bih nešto ovako:

slika[/url]

Ne bih baš rizikovao s Gerrardom i Glenom, pošto je Glen prošlu izašao šepajući (ako se ne varam), a mislim da je Coutinhu više potreban odmor nego Suarezu ili Sterlingu
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 04 jan 2014, 22:16

salah i patore to bi onda bio dobar prelazni, asaidija neka do kraja sezone nek stice iskustva,

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.