Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

fixator
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la fixator » 23 jan 2014, 12:23

twisttm87 je napisao/la:
fixator je napisao/la:danas idem oprezno i citav dan cu probat pravit ove slavne "korake"

1. korak

12:05 Gojowczyk P.-Bašić M. 1 @ 1,27
14:00 Foretz S.-Knoll X. 1 @ 1,27

Dva velika favorita,u svakom segmentu.Gojowczyk izmislio tenis za Basica,na domacem terenu igra,odlicna forma,ne bi smio imati prevelikih problema..Mozda nece razbiti,ali dobiti bi morao.Ista stvar i kod zena,Foretz puno iskusnija,vise joj odgovara podloga,Konll jos uvije prezelena i previse loseg servisa da bi napravila nesto ozbiljno..Ali,zene,nikad ne reci nikad..srednji ulog...moj je 5 km...dobitak 8, koji ulazem dalje :)
majstore u kojoj kladionici igras pa mozes samo ta 2 para odigrat,u premieru trazi na tom prvom paru dodatnih 4 :S
bet 365 yato igram ovdje jer mogu igrat samo jedan par ako hocu nemam nikakvih uslova cak ni kad igram BiH fudbalsku ligu :)

evo čak samo jedan par mogu igrati:

slika

btw 4:2 vodi gojko :D
Semper Fidelis

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 23 jan 2014, 12:35

Real, Fener i Fedex hendikep gemova posto nema hendikep setova da se igra u premieru
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 23 jan 2014, 12:39

da li je ovo mućka kladionice da neko objasni:
bet365 daje:
fiorentina - siena / over 2.5 gola @ 1.60
fiorentina - siena odg da @ 2.10
???????
jos vidim fiorentina igra bez Rosija
Semper Fidelis

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 23 jan 2014, 12:50

fixator je napisao/la:da li je ovo mućka kladionice da neko objasni:
bet365 daje:
???????
Gosti danas nemaju izostanaka i moći će izvesti najjači tim, dok kod Viola nema Giuseppea Rossija, Marija Gomeza, Ahmeda Hegazyja i Nenada Tomovića, dok su upitni Alessandro Matri i Ante Rebić. Najave su da će trener Montella odmarati i Stefana Savića.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 23 jan 2014, 12:54

twisttm87 je napisao/la:
fixator je napisao/la:da li je ovo mućka kladionice da neko objasni:
bet365 daje:
???????
Gosti danas nemaju izostanaka i moći će izvesti najjači tim, dok kod Viola nema Giuseppea Rossija, Marija Gomeza, Ahmeda Hegazyja i Nenada Tomovića, dok su upitni Alessandro Matri i Ante Rebić. Najave su da će trener Montella odmarati i Stefana Savića.
onda je sasvim logično uzeti odg po kvoti 2.10 !!
Semper Fidelis

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 23 jan 2014, 13:01

10,5/Diamantidis D. (Fener-Panat) Čet,19:00 1,85 MANJE
Danas Pao stiže u goste Feneru koji nema više pravo na pogrešku,a Diamantidis igra u prosjeku 31 min i postiže 9.3 koševa,a zanimljivo je da u zadnje dvije godine u EL niti jednom nije 3 puta za redom prelazio ovu granicu,a s obzirom da je u zadnje dvije utakmice posizao 12 i 17 poena ne vjerujem da može prebaciti ovu granicu jer voli dosta asistirati i trebao bi imati nešto manju minutažu jer su u pon. imali vrlo zahtjevnu utakmicu protiv Olypiakosa i sigurno su se dosta potrošili.
SRETNO.

Semcabih
Kontakt:

Post Postao/la Semcabih » 23 jan 2014, 13:02

fixator je napisao/la:danas idem oprezno i citav dan cu probat pravit ove slavne "korake"

1. korak

Dva velika favorita,u svakom segmentu.Gojowczyk izmislio tenis za Basica,na domacem terenu igra,odlicna forma,ne bi smio imati prevelikih problema..Mozda nece razbiti,ali dobiti bi morao.Ista stvar i kod zena,Foretz puno iskusnija,vise joj odgovara podloga,Konll jos uvije prezelena i previse loseg servisa da bi napravila nesto ozbiljno..Ali,zene,nikad ne reci nikad..srednji ulog...moj je 5 km...dobitak 8, koji ulazem dalje :)
taman si danas dobio od bet365 Loyaliti Bonus 5€ pa ga izvrti na 100€ laganice :)

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 23 jan 2014, 13:04

Semcabih je napisao/la:

1. korak

taman si danas dobio od bet365 Loyaliti Bonus 5€ pa ga izvrti na 100€ laganice :)
s tim parama i igram hahahah :D pogodi me uvijek kad sam pri kraju hehehehhe :)

slika
moj mirza drž se "candy crash"-a
Semper Fidelis

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 jan 2014, 13:19

CSKA-Real M. Real over 76,5 1,90

CSKA u susretima sa jacim ekipama primali vise od ovih 76 poena, tacno 77 poena u prosjeku od ove 4 ut.

Fenerbahce-CSKA Moscow 86:60
Barcelona-CSKA Moscow 79:70
CSKA Moscow-Fenerbahce 74:78
CSKA Moscow-Barcelona 79:65

Real je treutno najbolja ekipa Europe, 13-0 omjer.
Prosjecno prebacuju preko ovih 76 poena i sve ijedno gostovanje su isli preko 76 poena u ovoj sezoni.
Barceloni su ubacivali 83 i 98 poena. Mogu i Moskvi prebacit. :)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 23 jan 2014, 13:21

Kako se dobija loyality bonus na bet365?

POPAY
Kontakt:

Post Postao/la POPAY » 23 jan 2014, 13:26

Amarkony je napisao/la:Kako se dobija loyality bonus na bet365?
Upravo htjedoh da pitam,imam i ja racun kocko sam u proteklih mjesec dana ali sada je nula na racunu.Imal nade da cu dobit kakav bonus?

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 23 jan 2014, 13:27

et, poslusat doktora za nba, Aldridge je zvjer, njega svakako uvik igram over, par jos mojih i to je to... 8-)

slika

al koji sam ja, 2 listica po 10 parova zadnja 2 dana i famozna filozofija markom do prvog mil! :mrgreen:

obara me na jednom samo west ham daje gol, a drugi jucer, jos se mislim duvnjak ili cupiuc over, odlucim cupic i on na pocetku odmah fulne sedmerac ebemu misa... :twisted:

danas uzimam! ;)

PlanB
Kontakt:

Post Postao/la PlanB » 23 jan 2014, 13:45

POPAY je napisao/la:
Upravo htjedoh da pitam,imam i ja racun kocko sam u proteklih mjesec dana ali sada je nula na racunu.Imal nade da cu dobit kakav bonus?
meni su obicno poslali mail sa ponudom kad mi je neko vrijeme bila 0 ,00 na racunu

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Dobro je imati PlanB !

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 23 jan 2014, 13:47

POPAY je napisao/la:
pa nema nekog pravila dobijes mail, upises kod i dobijes bonus ali mislim da moras biti redovan igrat svaki dan da ti nije puno akaunt na nuli, igrat live itd, prate oni to ja znam dobiti dvaput u mjesecu po 5 eura :)
dobio danas i igram a evo prije toga kad sam dobio:

slika
Semper Fidelis

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 23 jan 2014, 14:03

Evo ovo sam dobio na mail

bet365 On The Move Bonus

Simply place a bet of €1 or more on your mobile or tablet and you will be entitled to a 100% bonus on your qualifying stake up to a maximum of €25. Please note you will need to play through your stake and bonus three times on your mobile or tablet prior to making a withdrawal.

Jel ovo znaci da ako uplatim 1€ sa mobitela da ce mi na listicu biti kao stake 2€, ili znaci da ako uplatim 1€ da cu dobiti na racun 1€? I da li moraju kvote da budu vece od 1.5 na ovom listicu da bi se ostvario ovaj bonus, ili se to samo odnosi na dizanje ovog bonusa sa racuna?

POPAY
Kontakt:

Post Postao/la POPAY » 23 jan 2014, 14:18

Amarkony je napisao/la:Evo ovo sam dobio na mail

bet365 On The Move Bonus

Simply place a bet of €1 or more on your mobile or tablet and you will be entitled to a 100% bonus on your qualifying stake up to a maximum of €25. Please note you will need to play through your stake and bonus three times on your mobile or tablet prior to making a withdrawal.

Jel ovo znaci da ako uplatim 1€ sa mobitela da ce mi na listicu biti kao stake 2€, ili znaci da ako uplatim 1€ da cu dobiti na racun 1€? I da li moraju kvote da budu vece od 1.5 na ovom listicu da bi se ostvario ovaj bonus, ili se to samo odnosi na dizanje ovog bonusa sa racuna?
Mislim da je slicno kao i sa pocetnim bonusom Samo sto ovde daju 100 posto bonusan na uplatu do 25 eura.Dakle uplatis na racun 25 eura ukucas kod,odigras prvu opkladu sa svojim parama tj ovih 25 eura i onda ces dobiti 25 eura bonusa koje moras okrenuti 3 putna na kvoti 1,50.Normalno sve sa moba.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 23 jan 2014, 14:18

bet365 On The Move Bonus

koliko uplatis toliko ces dobiti na racun:
uplatis 5 eura na mob
dobijes 5 eura na mob
i moras uloziti narednih 15 eura da bni mogao isplatiti bonus
ali ima tema za ovo.
Semper Fidelis

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 23 jan 2014, 14:20

fixator je napisao/la:

bet365 On The Move Bonus

koliko uplatis toliko ces dobiti na racun:
uplatis 5 eura na mob
dobijes 5 eura na mob
i moras uloziti narednih 15 eura da bni mogao isplatiti bonus
ali ima tema za ovo.
Izvinjavam se na offtopic-u i HVALA fixator.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 23 jan 2014, 14:34

evo malo analiza eurolige, iako mi je ova tema bila maler, tj. ako objavim ovdje, onda padnem, a redovno prolazim ako en objavim, valjda se promjeni :D

Fenerbache - Panathinaikos 1 1.55
Prošli put su me povalili, mislio sam da će dobit bez problema, ali ovaj put, nemaju ni milimetra da pogriješe, moraju da obavezno dobiju ovu utakmicu, što mislim za ovoliko iskusnu ekipu, sa jednim takvim trenerom na klupi, mora da se dobije.

Bojan Bogdanović UNDER (16.5) 1.85
Ispao je iz petorke, prošlu tekmu zabio je dva polaganja:jedno iz kontre i jedno poslije auta kad su ga ostavili samog. Šutirao je neke trojke, al mislim da je sve prebacio preko obruča što je ošutao. Mislim da je ova margina ipak prevelika, iako je on najbolji bek Europe. Za očekivat je nekih 10-15 poena, ako ga bude išlo, jer u ovakvim tekmama se ne smije ispucavat, u suprotnom ići će debelo u under. Također, u ove tri utakmice u TOP16 je išao svaki put ispod, odnosno prvu se zaustavio na 16, dok u druge dvije 12 i prošlu 4.

James Gist OVER (9.5) 1.85
Nestvarne atletske predispozicije, centar koji i šutira trojke. Ako je njegov dan može ići i na 20+, samo ako bude realizirao slobodna. Protiv Olympiakosa je postigao 10, uz 2-6 sa linije bacanja, i poprilično loš procenat šuta iz igre, ne sjećam se tačno. Također se i odmarao zadnje 3-4 minute. U TOP16 fazi je davao 12, 10 i 11.

Zoran Dragić OVER (13.5) 1.85
Zoran igra u odličnoj formi, prošlu tekmu je Fenerbacheu sasukao 24 poena, trči, polaže, pogađa trice i poludistancu. TOP16: 22, 17 i 24.

Malcolm Delaney OVER (14.5) 1.85
Nihad Djedovic is still recovering from his ankle injury.
Dakle, dok nema Đedovića Delaney vodi glavnu riječ, uzima dosta šuteva, te i ako uđe loše u utakmicu, kao što je bio slučaj prošli put, to ga ne ometa previše, jer nastavlja šutirati. 14, 12 i 22.

Tarence Kinsey OVER (12.5) 1.85
Igra odlično, i u ABA ligi je išao preko ove margine, obožava poludistancu. Prošle tri tekme u TOP16 17, 20 i 15.

eto ako ko bude šta uzimao, sretno, mislim da bi trebalo ovo proći, možda je Delaney malo riskantan, ali.. i nadam se da razbijam maler :D
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 23 jan 2014, 14:50

kokuz je napisao/la:evo malo analiza eurolige, iako mi je ova tema bila maler, tj. ako objavim ovdje, onda padnem, a redovno prolazim ako en objavim, valjda se promjeni :D

Fenerbache - Panathinaikos 1 1.55
Prošli put su me povalili, mislio sam da će dobit bez problema, ali ovaj put, nemaju ni milimetra da pogriješe, moraju da obavezno dobiju ovu utakmicu, što mislim za ovoliko iskusnu ekipu, sa jednim takvim trenerom na klupi, mora da se dobije.

Bojan Bogdanović UNDER (16.5) 1.85
Ispao je iz petorke, prošlu tekmu zabio je dva polaganja:jedno iz kontre i jedno poslije auta kad su ga ostavili samog. Šutirao je neke trojke, al mislim da je sve prebacio preko obruča što je ošutao. Mislim da je ova margina ipak prevelika, iako je on najbolji bek Europe. Za očekivat je nekih 10-15 poena, ako ga bude išlo, jer u ovakvim tekmama se ne smije ispucavat, u suprotnom ići će debelo u under. Također, u ove tri utakmice u TOP16 je išao svaki put ispod, odnosno prvu se zaustavio na 16, dok u druge dvije 12 i prošlu 4.

James Gist OVER (9.5) 1.85
Nestvarne atletske predispozicije, centar koji i šutira trojke. Ako je njegov dan može ići i na 20+, samo ako bude realizirao slobodna. Protiv Olympiakosa je postigao 10, uz 2-6 sa linije bacanja, i poprilično loš procenat šuta iz igre, ne sjećam se tačno. Također se i odmarao zadnje 3-4 minute. U TOP16 fazi je davao 12, 10 i 11.

Zoran Dragić OVER (13.5) 1.85
Zoran igra u odličnoj formi, prošlu tekmu je Fenerbacheu sasukao 24 poena, trči, polaže, pogađa trice i poludistancu. TOP16: 22, 17 i 24.

Malcolm Delaney OVER (14.5) 1.85
Nihad Djedovic is still recovering from his ankle injury.
Dakle, dok nema Đedovića Delaney vodi glavnu riječ, uzima dosta šuteva, te i ako uđe loše u utakmicu, kao što je bio slučaj prošli put, to ga ne ometa previše, jer nastavlja šutirati. 14, 12 i 22.

Tarence Kinsey OVER (12.5) 1.85
Igra odlično, i u ABA ligi je išao preko ove margine, obožava poludistancu. Prošle tri tekme u TOP16 17, 20 i 15.

eto ako ko bude šta uzimao, sretno, mislim da bi trebalo ovo proći, možda je Delaney malo riskantan, ali.. i nadam se da razbijam maler :D
IspratiJo :D Sretno!
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 23 jan 2014, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.