FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

hifans
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la hifans » 15 feb 2019, 22:35

Kriminalno loša igra. Nadam se da je s komanom sve uredu.

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 15 feb 2019, 22:38

Saurman je napisao/la:Teška al' zaslužena pobjeda momci već mislima u Liverpoolu.

Valjda je sa Comanom sve u redu. :eh:

Ako smo zabili 3 gola Ausburgu onda ćemo Liverpoolu 4.
slika
E jbg.ga sarma brate ne igramo protiv fortune dizeldorf..
Zaboravio si da pool igra najbolje protiv najvecih ;) ma kakav god do tada bio.ja iskreno nisam :!: optimista :!:
Pravda za Tyson Furya

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 feb 2019, 22:38

Ne moze bez stresa i bez uzbudjenja, FC Hollywood. :salut:

Nista drugo do podcijenjen protivnik koji je uzgred receno u prvom dijelu sezone otkinuo bod na AA tako da do podcjebjivanja nije smjelo doci.

Motori ekipe su zakazali, Thiago i James blijedo, Lewa pod konstantnim pritiskom odbrambenih igraca Augsburg jos su ga uz to tukli kako su stizali.

Muller po ulasku opet nista, jedna prilika ali nedovoljno snage u udarcu.
Definitivno igrac koji je za prodaju.

Protiv Liverpoola ovako nece biti, u to sam siguran.
LP je nesto posebno i tada su svi drugaciji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 15 feb 2019, 22:39

barem je drugo poluvrijeme bilo bolje od prvog, prvenstveno zbog toga što je Thiagu neko na poluvremenu rekao da ipak on igra u sredini i da on treba da gradi igru a ne Hummels i Sule, pa su samim time i manje prelazili centar, odnosno praktički nisu ni prelazili, u globalu ne valja jer smo opet primili 2 gola, praktički ove godine nismo odigrali utakmicu bez primljenog gola, izuzmemo li utakmice u Telecom Kupu, zadnji clean sheet je 21.12. u zadnjih 13 utakmica samo 3 puta smo sačuvali mrežu, do sada je bilo obrnuto u nekih 13 utakmica 3 puta primimo gol, pa sad ne vidim razloga zašto u utorak ne bi npr primili 2 gola i isto toliko postigli, ja bi bio zadovoljan

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 feb 2019, 22:44

Jup je napisao/la:
E jbg.ga sarma brate ne igramo protiv fortune dizeldorf..
Zaboravio si da pool igra najbolje protiv najvecih ;) ma kakav god do tada bio.ja iskreno nisam :!: optimista :!:
I oni su u mini krizi jel' im prvenstvo visi u zraku City ih je već prestigao a poslije nas imaju meč na Old Traffordu tako da se i Kloppu lagano pune gaće.

Kovač on Coman's injuy: "It does not look good. But we have to wait for tomorrow to know more details"
Amin Bože da ne bude šta ozbiljno. :pray:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 feb 2019, 22:53

ovo sto trenutno gledamo to je najgora zadnja linija u istoriji ovog kluba.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 15 feb 2019, 22:56

Bolje i ovako nego da su razbili Augsburga 5-0 , jer smatram da ce dosta trezvenije i cvrsce sa Lpool-om.
VOLIM BAYERN

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 15 feb 2019, 23:02

LP je drugačije takmičenje, tu moraš pokazati sve što znaš i nema veze sa BL.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 15 feb 2019, 23:04

a vala su i u Augsburgu igrali odvratno igrači, Lewu su ubili živog, još na početku mu namjerno stade na gležanj kopačkom onaj štoper, ne znam jeste li to primjetili, a kasnije uvijek je dobijao udarac viška, ne bi me čudilo da stakleni Coman propusti L'pool da se djed obraduje

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 feb 2019, 23:08

sljivo je napisao/la:LP je drugačije takmičenje, tu moraš pokazati sve što znaš i nema veze sa BL.
Drugacije je takmicenje u smislu ako u Bundesligi primis dva od yebenog Augsburga, tamo ces onda primiti 5 od Liverpoola. Ne znam kako mozete biti imalo optimisticni jer fakat nisam gledao ovako losu odbranu u Bayern - IKADA. Suleta smo branili najvise ovu sezonu ali je cojvek isto kriminalan kao i ostali totalno izgubljen na terenu.

Coman. :plac: :plac:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 15 feb 2019, 23:12

Nerminovic je napisao/la:Drugacije je takmicenje u smislu ako u Bundesligi primis dva od yebenog Augsburga, tamo ces onda primiti 5 od Liverpoola. Ne znam kako mozete biti imalo optimisticni jer fakat nisam gledao ovako losu odbranu u Bayern - IKADA.
To je do trenera i onda radi toga kažem pokažeš svo znanje. Ne sjećam se da smo kod Pepa igrali ovako visoko gdje često ispada zadnja linija, a bekovi posebno. Hummels jest ono pogriješio neki dan, i Sule ako hoćeš al kad ti svaki gol pada iz kontre, tranzicije i sa strane boka onda to nešto nije sistemski ok. Primiti 26 golova u 22, znači ovim tempom idemo na 35-40 što je za otkaza.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 feb 2019, 10:57

Nije teža povreda, igrat ce protiv Liverpoola.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 feb 2019, 10:59

Dobre vijesti za Comana. :njanjanja:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 feb 2019, 13:04

Radosna subota. :njanjanja:

Hajde neka bude radnosni ponedjeljak i radosni utorak. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 feb 2019, 13:27

Najbolje vijesti moguce :bow:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 16 feb 2019, 13:27

Jel se ikome jos cini da je ovaj Goretzka mozda i previse gladan golova? Konstantno ide u napad, pa se onda 10 puta vraca nazad kad vidi da lopta ne ide naprijed. A i kako ce kad izlazi iz formacije stalno.

Sistem kod kolaca nula bodova, samo individualni kvalitet pa sta bude.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 16 feb 2019, 15:01

TETRAPAK je napisao/la:Jel se ikome jos cini da je ovaj Goretzka mozda i previse gladan golova? Konstantno ide u napad, pa se onda 10 puta vraca nazad kad vidi da lopta ne ide naprijed. A i kako ce kad izlazi iz formacije stalno.

Sistem kod kolaca nula bodova, samo individualni kvalitet pa sta bude.
Također.

Leon nema ništa drugo osim brzine, jako slab pregled igre i pravo je loš u duelima. Volio bih vidjeti Javia, Thiaga i Jamesa skupa na Anfieldu. I od početka Riberija i Komana na krilima.

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 16 feb 2019, 18:19

Neuer - Alaba Sule Hummels Kimmich - Javi Thiago James - Coman Lewandowski Gnabry. Po meni najbolja kombinacija za Liverpool. A evo i zasto. Golmana ne treba objasnjavat, ali trebamo boljeg drugog golmana. Pogledajte sve bolje evropske klubove, Real Paris Barca, svi oni imaju odlicnu zamjenu. Toliko dobru da mogu kao u rukometu rotirat svaku tekmu. Al ko ce razmisljat o tome kada nam ni defanzivce ne dovode. Dalje, lijevog beka boljeg nemamo nazalost, Alaba je krs, ko da se zasitio poslije osvajanja silnih titula. Sule je isto kanta, dobar za Hofe al ne i za nas. Ipak je i takav nas najbolji stoper. Hummels je spor i kikser, ni nalik onom iz 2014 kada je uzeo zlato na SP. Bolji od Boe kako god okrenes. Nadam se da ce ga lupit nesto u glavu pa da odigra dobro kao protiv Reala prosle godine. Kimmich desno jer je to njegova pozicija gdje se nadopunjuje na krilu i asistira. Za veznog reda nije. Javi kao DMF jer je ratnik i zna kako se igraju velike tekme. Goretzka nije za toga, dobar za Bundesa, takodjer kao i Sule nije za nas vec za neke manje ekipe gdje bi mogao isplivat jer je konkurencija laka. Kao da se krije u vezi, iza Thiaga, ko a se boji lopte. Sinoc autogol desava se. Ne bih ga protiv Livce stavio. Thiaga kao najboljeg veznog ne treba komentarisat. James ipak nije onaj stari igrac, govorilo s nema minuta al tanak mi je nesto. Opet kontam ne lozi se u ligi, mogao bi pokazat potencijal u LP. Coman kao nas najbolji igrac lijevo, momak je masina, samo da ne bude povreda i imat ce karijeru kao Ribery. Desno Gnabry i naprijed Lewa. Pa sta nam Bog da. Ali treba remont ekipi na ljeto.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 16 feb 2019, 18:24

Sule kanta :tokralju: Mislim da sam sad sve cuo :lol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 16 feb 2019, 19:21

Gdje ti je Sule u Bundesu, sta ga dizete ko da je Dijk licno. Lik je otpad ko i ostali defanzivci. Vidjet ces u LP uostalom.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.