Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ja mislim da sto nas vise omalovazavas, mi sve bolji i boljiSchneiderlin je napisao/la:pojavio se lik nakon nekog vremena koji nas je uvjeravao da 2013 počinje dominacija s osvajanjem titulezatim o giroudu kao nekakvom junaku,arteti kao nekom dominatoru na sredini kao i zamjeni za voajera da bude to blanc
molit ću još 300 članaka napisati da nas uvjeri u to jer smo mi ćoravci,lik je isti kao onaj koji se samnom prošle sezone kladio u odlazak s forumu ako arsenal postane prvak,na kraju ništa od lige a bome on i dalje tipka po forumu bez imalo srama
Zip je napisao/la:Ja mislim da sto nas vise omalovazavas, mi sve bolji i boljiSchneiderlin je napisao/la:pojavio se lik nakon nekog vremena koji nas je uvjeravao da 2013 počinje dominacija s osvajanjem titulezatim o giroudu kao nekakvom junaku,arteti kao nekom dominatoru na sredini kao i zamjeni za voajera da bude to blanc
molit ću još 300 članaka napisati da nas uvjeri u to jer smo mi ćoravci,lik je isti kao onaj koji se samnom prošle sezone kladio u odlazak s forumu ako arsenal postane prvak,na kraju ništa od lige a bome on i dalje tipka po forumu bez imalo srama
![]()
Drug moj, ti treba nesta da karnes dobroo.. Yedno 3-4 puta, samo karaj.. Ne bi li ovde zavladao mir kakav od tvojih provokatorskih postova.. Siris nezadovoljstvo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BigBigBang je napisao/la:
Cazorla moze biti kljucni igrac samo kad mu daju kljuceve od svlacionice,
A mozda da razmislis da nije sve crno?Schneiderlin je napisao/la:Zip je napisao/la:Ja mislim da sto nas vise omalovazavas, mi sve bolji i boljiSchneiderlin je napisao/la:pojavio se lik nakon nekog vremena koji nas je uvjeravao da 2013 počinje dominacija s osvajanjem titulezatim o giroudu kao nekakvom junaku,arteti kao nekom dominatoru na sredini kao i zamjeni za voajera da bude to blanc
![]()
Drug moj, ti treba nesta da karnes dobroo.. Yedno 3-4 puta, samo karaj.. Ne bi li ovde zavladao mir kakav od tvojih provokatorskih postova.. Siris nezadovoljstvo
možda da ti pokaraš nešto pa da dođeš pametia ne da bacaš prašinu u oči sa svojim glupostima kao da je arsenal 1.trenutno,pa da vi još mislite da je bodovna razlika samo 4 boda
Zip je napisao/la:Skrtel i Gerard propustaju utakmicu protiv nas
anell je napisao/la:Jebomajku jest ružan![]()
anell je napisao/la:Jebomajku jest ružan![]()
Ljud najbolje odustanite od rasprave sa njim, samo se džaba nervirate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.