Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Schneiderlin
- Kontakt:
Re: Arsenal
pojavio se lik nakon nekog vremena koji nas je uvjeravao da 2013 počinje dominacija s osvajanjem titule
zatim o giroudu kao nekakvom junaku,arteti kao nekom dominatoru na sredini kao i zamjeni za voajera da bude to blanc
molit ću još 300 članaka napisati da nas uvjeri u to jer smo mi ćoravci,lik je isti kao onaj koji se samnom prošle sezone kladio u odlazak s forumu ako arsenal postane prvak,na kraju ništa od lige a bome on i dalje tipka po forumu bez imalo srama 
Ja mislim da sto nas vise omalovazavas, mi sve bolji i boljiSchneiderlin je napisao/la:pojavio se lik nakon nekog vremena koji nas je uvjeravao da 2013 počinje dominacija s osvajanjem titulezatim o giroudu kao nekakvom junaku,arteti kao nekom dominatoru na sredini kao i zamjeni za voajera da bude to blanc
molit ću još 300 članaka napisati da nas uvjeri u to jer smo mi ćoravci,lik je isti kao onaj koji se samnom prošle sezone kladio u odlazak s forumu ako arsenal postane prvak,na kraju ništa od lige a bome on i dalje tipka po forumu bez imalo srama
Drug moj, ti treba nesta da karnes dobroo.. Yedno 3-4 puta, samo karaj.. Ne bi li ovde zavladao mir kakav od tvojih provokatorskih postova.. Siris nezadovoljstvo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Schneiderlin
- Kontakt:
Zip je napisao/la:Ja mislim da sto nas vise omalovazavas, mi sve bolji i boljiSchneiderlin je napisao/la:pojavio se lik nakon nekog vremena koji nas je uvjeravao da 2013 počinje dominacija s osvajanjem titulezatim o giroudu kao nekakvom junaku,arteti kao nekom dominatoru na sredini kao i zamjeni za voajera da bude to blanc
![]()
Drug moj, ti treba nesta da karnes dobroo.. Yedno 3-4 puta, samo karaj.. Ne bi li ovde zavladao mir kakav od tvojih provokatorskih postova.. Siris nezadovoljstvo
možda da ti pokaraš nešto pa da dođeš pameti
BigBigBang je napisao/la:
Cazorla moze biti kljucni igrac samo kad mu daju kljuceve od svlacionice,
1974---1975---1976---2001---2013---2020
A mozda da razmislis da nije sve crno?Schneiderlin je napisao/la:Zip je napisao/la:Ja mislim da sto nas vise omalovazavas, mi sve bolji i boljiSchneiderlin je napisao/la:pojavio se lik nakon nekog vremena koji nas je uvjeravao da 2013 počinje dominacija s osvajanjem titulezatim o giroudu kao nekakvom junaku,arteti kao nekom dominatoru na sredini kao i zamjeni za voajera da bude to blanc
![]()
možda da ti pokaraš nešto pa da dođeš pametia ne da bacaš prašinu u oči sa svojim glupostima kao da je arsenal 1.trenutno,pa da vi još mislite da je bodovna razlika samo 4 boda
Po tvojim postovima, covjek bi rekao da smo izgubili sve sanse za opstanak
- Schneiderlin
- Kontakt:
nakon 10 godina vrtnje u krugu sve je super,još samo treba sad na ljeto voajer dofurati 2 ili 3 krila i amf-a,da bude odlično
naučio vas lik na mrvice i vi zadovoljni njima,pa samo naprijed,u normalnome klubu ova prevara bi nakon 2 sezone bila bivši
zip,iskuliraj,nema svrhe,nek sviraju qrcu.
Najveca enigma svega ovoga je sto na osnovu pojedinih likova ovdje, ozbiljno pocinjem sumnjati da je voajer platio pojedince da pisu paraloske tekstove nalik ovim prethodnim na ovom pdf-u.
Nadam se barem da se niste jeftino prodali.
Nadam se barem da se niste jeftino prodali.
Skrtel i Gerard propustaju utakmicu protiv nas 
Eeee ali govoriti da se Rosicky najuri!?!?!?!?!?!? Ovaj se covjek trudi da bude troll ili jesnostavno pojma o zivotu nema!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Pa jest, Wenger nema pametnijeg posla od toga da potkupljuje forumaše jer Giroud svako jutro čita Sportsport.ba uz kafu. Garant i Saff posuđuje od Diabyja.
Neko ima mozga da skonta da Arsenal ne može imati startnih 11 Neuer-Lahm, Thiago Silva, Pique, Marcelo-Matić, Kroos-Robben, Messi, Ronaldo-Lewandowski, a neko, nažalost, nema.
Nego, da se vratimo na temu.
Škrtel, lik koji nam je otkinuo dva boda ove sezone i zabio dva gola u onoj katastrofi prošle sezone, bi mogao propustiti tekmu ukoliko tročlana komisija potvrdi da je gaženje De Gee zavrijedilo suspenziju. Lallana im je ozlijeđen, a Sturridge bi lako mogao biti "ozlijeđen" samo da ne mora ići sa reprezentacijom. Gerrard im je "out" za tri tekme.
Liverpool smo kod kuće dobili u zadnje dvije utakmice i kad su imali Suareza, ali su nas oba puta prilično napatili, posebno u kupu kad nas je spašavao Fabianski. Ako ih pobijedimo, oni otpadaju iz utrke za direktan plasman u Ligu prvaka jer ćemo im pobjeći na +9, praktično na +9,5 jer imamo i puno bolju gol-razliku od njih. Sa pobjedom bismo na dva dana bili drugi obzirom da City igra svoj meč kod Pardewa i Sanoga u ponedjeljak.
Nego, da se vratimo na temu.
Škrtel, lik koji nam je otkinuo dva boda ove sezone i zabio dva gola u onoj katastrofi prošle sezone, bi mogao propustiti tekmu ukoliko tročlana komisija potvrdi da je gaženje De Gee zavrijedilo suspenziju. Lallana im je ozlijeđen, a Sturridge bi lako mogao biti "ozlijeđen" samo da ne mora ići sa reprezentacijom. Gerrard im je "out" za tri tekme.
Liverpool smo kod kuće dobili u zadnje dvije utakmice i kad su imali Suareza, ali su nas oba puta prilično napatili, posebno u kupu kad nas je spašavao Fabianski. Ako ih pobijedimo, oni otpadaju iz utrke za direktan plasman u Ligu prvaka jer ćemo im pobjeći na +9, praktično na +9,5 jer imamo i puno bolju gol-razliku od njih. Sa pobjedom bismo na dva dana bili drugi obzirom da City igra svoj meč kod Pardewa i Sanoga u ponedjeljak.
Jebomajku jest ružan

Ljud najbolje odustanite od rasprave sa njim, samo se džaba nervirate.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Zip je napisao/la:Skrtel i Gerard propustaju utakmicu protiv nas
- AllGunsBlazing
- Kontakt:

ništa to
anell je napisao/la:Jebomajku jest ružan![]()
Zašto me podsjeti na to razočarenje od filma 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
anell je napisao/la:Jebomajku jest ružan![]()

Braca.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.