Gledam Costu, Neymara, Dani Alvesa, odnosno Barcelonu o Chelsea a i Real to su sve ckapii pravee..
Sve stu to bebe sto Ibrahimovic rece...
Drago mi je sto sam uz ovaj klub jos tamo nekad od davne 2002/03

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Welbeck je bio zauzet gađajući Walcotta umjesto gola širokog 700 i visokog 244 centimetra.Harun93 je napisao/la:i koje je to licemjerje pa i welbeck je sjebo hejbet sansi, al jok nije on panj, gdje je on bio kad je giroud fulo sanse sa monakom, sto on nije zabio gol kad je bolji ?
Najbolji DMF/CMF/AMF svijeta, gdje god da ga staviš čovjek razvaliProfesor je napisao/la:[youtube][/youtube]
hejteri bi rekli traktor
Ono što je Wengerova greška jest to što on u ovih skoro 20 godina na klupi Arsenala nije skontao kako spriječiti pad u kvaliteti nakon velikog reprezentativnog takmičenja. Konstantno se ista stvar dešava - dođe SP i EP, a mi nakon toga djelujemo kao da smo bili kod nane na praznicima tokom ljeta bar dva-tri mjeseca. Dok uhvatimo ritam, babo je već ruč'o.Harun93 je napisao/la:paja i seamen su subjektivni, onoga koga ne vole popljuvat ce ga, i da im zivot spasi, niko ovdje nije rekao da je giroud igracina, a niti se igra ne vrti oko njega da sjebava alexisa, giroud je trenutno iznadprosjecni napadac koji je ufatio tempo, to sto nas je wenger sjebo na pocetku to je druga prica, al ova ekipa uz par popravki moze ponuditi borbu za trofeje, druga stvar je sto je takticki mag na klupi, kad se pogleda par godina unazad iz lp nas je izbacilo pravilo gola u gostima, sto govori da nismo tolke kar.ine kako trenutno izgleda, nama fali ambiciozan trener, takticki genije koji nece provoditi neki svoj fursat, i koji ce donijeti mnogo titula za vrijeme svog dugogodisnjeg mandata, jer stalne promjene trenera dovode i stalne promjene u ekipi, i mnogo je teze ostvariti dobre rezultate u takvim tranzicijama, nego kad imas stalnog trenera, koji ce popravljat samo ono sto ne valja, jer iskreno po meni wenger je stvorio ovakav danasnji arsenal, kojeg bi stets bilo mjenjati, al osim toga i nekolko titula on nije iskoristio svoje vrijeme na klupi arsenala
Manje glupih smajlija i glupih rečenica, a više činjenica i možda bi došao do kojeg dobrog zaključka.BigBigBang je napisao/la:Ovo je bolje od nadrealista![]()
![]()
Cuj pad u kvaliteti poslije velikog takmicenja![]()
, inace Arsenal prosto vrvi od standardnih reprezentativaca koji su se stvarno premorili na svjetskom
(bijedan izgovor jedini koji se mogu vaditi na svjetsko su Ozil, Debuchy i Alexis, ostatak ekipe ili nije igrao na svjetskom ili je imao limitiranu minutazu gdje su u najbolju ruku ulazili sa klupe a i ekipe im nisu se bogzna kako dugo zadrzale). Inace nebuloze koju si izvalio i topnik bi se postidio, pa nama je svaka sezona ista ko ova budemo top4 ispadnemo u osmini, za titulu ispadnemo jos ranije sta to ispade svake godine ima svjetsko i evropsko?
Cuj golmani pokriveni smo, kaze samo dva centimertra nizi od Casillasa (koji je btw nizak golman)![]()
a da ne pricamo o klasi, Ospina je prosjecan ili ispodprosjecan golman njemu bi maksimalni domet trebao biti da bude rezervni golman sto brani liga i fa kup...Sczecny je prnuo u sisu iako sam ga branio, sve imas na tacni br.1, talenat i onda propadnes tako sto katastrofalnim greskama pustis da te golman Nice izbaci sa gola je neoprostivo.
Odbrana Cuj MErtesackerovu inteligenciju![]()
Merteacker je balvan koji treba da ide mi ako smo pokriveni time sto imamo Koscielnog igraca sa nekim hronicnim povredama, nedokazanog Paulisstu kao i mladog Chambersa ti dobru robu koristis, vjerovanto mislis i da je Monreal dobar stoepr..
Vezni red je jedino mjesto gdje ne treba puno dovoditi vec puno otjerati Flamini, Arteta, WAlnut, CAzorla, Rosicky svi oni zasluzuju sut kartu, umjesto njih treba dovesti jos jednog ili dva DMF-a idealno bi bilo i neko dobr krilo a to bi se prodajom ovih balvana moglo pokriti...
Napad![]()
Mislim sta reci da li si ti normalan cuj jos jednog panja slicnog Giroud dovesti hahahaha i jos navede LEwandowskog koji je vrhunski napadac
Svakom iole normalnom i realnom navijacu je jasno da nam treba vrhunski napadac, naravno da bi ja htio Luisa Suareza ali realno od dostupnih napdaca Edinson Cavani je najbolji...
Ja bih ti savjetovao da ne ulaziš u raspravu sa njim. Čovjek se uspješno odupire svim zakonima logike.AllGunsBlazing je napisao/la:Jedna gol za tri boda je vrijedniji od drugog gola za TRI boda? Nista onda ponistiti statistiku o golovima i staviti "bitni golovi" jer ocigledno da u fudbalu igri koja se igra zbog golova postoje ti neki nebitni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.