Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Mata je uvijek bio moj najbokji igrac Uniteda,igrac za velike urakmice,a Roo treba da se odmakne od penala,sam je rekao da nije bas dobar u tome
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Jaaaaako važna pobjeda! Potpuno zasluženo. Nije bio savršen meč, ali jako dobro odigrano, većim dijelom utakmice. Kako god, ovo je bila možda i najbitnija utakmica sezone (iako ih još sada slijedi) i ovaj momentum se sada mora iskoristiti za finiš sezone. Samopouzdanje možda na najvećem nivou dosad.
Po meni, ključna stvar je imati Carricka, Herreru i Matu zajedno na terenu. To su fudbalski genijalci. Na to dodaš špica (bilo kojeg od trenutnih), Di Mariu i to je to. Iako je Mata sigurno igrač utakmice, moram izdvojit Herreru. Nikad neću skontat zašto ga je Van Gaal jedno vrijeme totalno zapostavio. Čovjek čitavu sezonu među najboljim. Možda dvije slabe utakmice. Da ne uprskaše njegov transfer prošlo ljeto, možda bi Moyes i sad bio trener Uniteda.
Uglavnom, krupan korak prema LP je napravljen. Zadržati ovaj ritam i neće biti problema.

Po meni, ključna stvar je imati Carricka, Herreru i Matu zajedno na terenu. To su fudbalski genijalci. Na to dodaš špica (bilo kojeg od trenutnih), Di Mariu i to je to. Iako je Mata sigurno igrač utakmice, moram izdvojit Herreru. Nikad neću skontat zašto ga je Van Gaal jedno vrijeme totalno zapostavio. Čovjek čitavu sezonu među najboljim. Možda dvije slabe utakmice. Da ne uprskaše njegov transfer prošlo ljeto, možda bi Moyes i sad bio trener Uniteda.

Uglavnom, krupan korak prema LP je napravljen. Zadržati ovaj ritam i neće biti problema.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Jako vazna pobjeda. Dolazi nam City, dolazi Arsenal.
Bicemo drugi na kraju prvenstva.
Bicemo drugi na kraju prvenstva.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisam gledao drugo pol zbog debila iz Telecoma, kvar u pravo vrijeme 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A **** te zar ima bolji osjecaj od pobjede nad Liverpoolom? Jos kada ih klempiras na njihovom terenu a prije utakmice si boga molio za bar bod, uhh...
Moram priznati, tj. opet ponoviti, da nisam ocekivao pobjedu, potajno sam se cak nadao remiju pa da ostane kakva takva bodovna razlika izmedju nas i njih, ocekivao sam tipicnu gostujucu igru iz ove sezone i imao sam svaku pravo ocekivati poraz, pogotovo ako uzmes u obzir trenutnu formu Liverpoola.
Ali onda je doslo prvo poluvrijeme gdje smo ih pojeli bukvalno. Ono, otvorenih usta gledas i stipas se po tijelu jer ne vjerujes kako je to isti United iz utakmica sa West Hamom, Arsenalom u gostima (bez obzira na pobjedu) ili Swanseaem. Momci su pogotovo u prvom dijelu izgledali nadmocno i superiorno.
Herrera mora igrati, jednostavno MORA i to je LvG kooonacno vidio, steta samo sto je prosuo bodova i bodova dok mu je to postalo jasno. Sigurno nas najbolji igrac u vezi i jedino sto nam tu trenutno fali je njegov par, ne moze to biti Blind jer Nizozemac do pred samu utakmicu ne zna sta ce igrati (bek, DMF ili cak stoper), tako se ne profilise vezni igrac, ta pozicija je isuzetno bitna pogotovo za nas tako da nam treba Herrerin par u veznom redu, Carrick to moze pokriti do iduce sezone koliko-toliko ali onda na ljeto mu se mora naci dostojan partner na sredini terena. Sve pohvale za igru Spanjolca svakako!
Mata odradio svoje, tj. ono sto Di Maria, po misljenju LvGa, trenutno nije mogao. Odlucio je utakmicu, drugi gol je bio spektakl, svaka cast i njemu na partiji.
Rooney moze bolje ali on nekako zna upakovati svoju losu partiju pa se ona ne vidi na ovako velikom testu kada bi covjek rekao da je on i kljucni igrac. Odbrana je danas bila solidna, moze to bolje i mora ali nadajmo se da ce pojacanja i taj dio tima dotjerati.
Ne znam stvarno sta da kazem, budala samo moze reci kako nam ova pobjeda kao donosi LP, daleko je ona jos. Imamo opet teskih utakmica do kraja. U raspored su ugurani Arsenal, City, Chelsea, Everton na strani a poznavajuci protivnike u EPLu do kraja nemas lakog gostovanja i svako je potencijalna nagazna mina, kiks u najavi rekao bih. Napravit` cemo ih i mi do kraja sigurno, samo se nadam kako ce Liverpool napraviti manje.
Danas su zasluzili pobjedu, eh kad bi samo mogli odigrati ovako i do kraja sezone...
I naravno, dosta je pomoglo iskljucenje Gerrarda. Malo mi ga je na kraju bilo i zao ali samo na trenutak, dosta je pomogao Unitedu da dodje do pobjede danas, nekako bas taj covjek ima nesrecu da bude koban po Liverpool u nekim kljucnim mecevima ali sam zadrhtao, priznajem, kada sam vidio da ulazi. Pomislio sam sada da ce emocije uraditi svoje, znamo svi koliko on mrzi United a i da mu je ovo zadnji derbi ali iste te emocije ga na kraju i natjerase da na uzasan nacin zavrsi zadnji susret protiv Uniteda, zelim mu sve najbolje u Americi.
Moram priznati, tj. opet ponoviti, da nisam ocekivao pobjedu, potajno sam se cak nadao remiju pa da ostane kakva takva bodovna razlika izmedju nas i njih, ocekivao sam tipicnu gostujucu igru iz ove sezone i imao sam svaku pravo ocekivati poraz, pogotovo ako uzmes u obzir trenutnu formu Liverpoola.
Ali onda je doslo prvo poluvrijeme gdje smo ih pojeli bukvalno. Ono, otvorenih usta gledas i stipas se po tijelu jer ne vjerujes kako je to isti United iz utakmica sa West Hamom, Arsenalom u gostima (bez obzira na pobjedu) ili Swanseaem. Momci su pogotovo u prvom dijelu izgledali nadmocno i superiorno.
Herrera mora igrati, jednostavno MORA i to je LvG kooonacno vidio, steta samo sto je prosuo bodova i bodova dok mu je to postalo jasno. Sigurno nas najbolji igrac u vezi i jedino sto nam tu trenutno fali je njegov par, ne moze to biti Blind jer Nizozemac do pred samu utakmicu ne zna sta ce igrati (bek, DMF ili cak stoper), tako se ne profilise vezni igrac, ta pozicija je isuzetno bitna pogotovo za nas tako da nam treba Herrerin par u veznom redu, Carrick to moze pokriti do iduce sezone koliko-toliko ali onda na ljeto mu se mora naci dostojan partner na sredini terena. Sve pohvale za igru Spanjolca svakako!
Mata odradio svoje, tj. ono sto Di Maria, po misljenju LvGa, trenutno nije mogao. Odlucio je utakmicu, drugi gol je bio spektakl, svaka cast i njemu na partiji.
Rooney moze bolje ali on nekako zna upakovati svoju losu partiju pa se ona ne vidi na ovako velikom testu kada bi covjek rekao da je on i kljucni igrac. Odbrana je danas bila solidna, moze to bolje i mora ali nadajmo se da ce pojacanja i taj dio tima dotjerati.
Ne znam stvarno sta da kazem, budala samo moze reci kako nam ova pobjeda kao donosi LP, daleko je ona jos. Imamo opet teskih utakmica do kraja. U raspored su ugurani Arsenal, City, Chelsea, Everton na strani a poznavajuci protivnike u EPLu do kraja nemas lakog gostovanja i svako je potencijalna nagazna mina, kiks u najavi rekao bih. Napravit` cemo ih i mi do kraja sigurno, samo se nadam kako ce Liverpool napraviti manje.
Danas su zasluzili pobjedu, eh kad bi samo mogli odigrati ovako i do kraja sezone...
I naravno, dosta je pomoglo iskljucenje Gerrarda. Malo mi ga je na kraju bilo i zao ali samo na trenutak, dosta je pomogao Unitedu da dodje do pobjede danas, nekako bas taj covjek ima nesrecu da bude koban po Liverpool u nekim kljucnim mecevima ali sam zadrhtao, priznajem, kada sam vidio da ulazi. Pomislio sam sada da ce emocije uraditi svoje, znamo svi koliko on mrzi United a i da mu je ovo zadnji derbi ali iste te emocije ga na kraju i natjerase da na uzasan nacin zavrsi zadnji susret protiv Uniteda, zelim mu sve najbolje u Americi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
A kako moj cart fkt toliko na klupi presjedise Juan i Ander ja nemrem vjerovat za kaj hhaha
pokusati prodati di mariu , kriminalan je
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Najsladja pobjeda ove sezone i najbitnija sigurno za nas
Mislim da zasluzeno odnosimo pobjedu i nadam se pravimo veliki korak ka top4,bilo je perioda utakmice gdje smo puno grijesili i bespotrebno panicili al sve u svemu jako dobro odradjena utakmica.Sa ova 2 gola Mata zasluzuje spomenik pored Old Trafforda definitivno mu oprastam sve lose utakmice jer ova pobjeda sa njegovim zaslugama mnogo vrijedi,postici ovakva 2 gola u derbiju potvrdjuje njegovo znanje i zato svaka cast
Pohvale zasluzuju jos Herrera i Fellaini a stoperski dvojac isto moze dobiti prolaznu ocjenu.Najvece razocarenje je definitivno Rooney,ne znam da li je danas imao barem jedan dobar potez na utakmici
Treba odrzati ovu formu kako bi mirno priveli prventsvo kraju naravano sa plasmanom u ligu prvaka
Mislim da zasluzeno odnosimo pobjedu i nadam se pravimo veliki korak ka top4,bilo je perioda utakmice gdje smo puno grijesili i bespotrebno panicili al sve u svemu jako dobro odradjena utakmica.Sa ova 2 gola Mata zasluzuje spomenik pored Old Trafforda definitivno mu oprastam sve lose utakmice jer ova pobjeda sa njegovim zaslugama mnogo vrijedi,postici ovakva 2 gola u derbiju potvrdjuje njegovo znanje i zato svaka cast

Pohvale zasluzuju jos Herrera i Fellaini a stoperski dvojac isto moze dobiti prolaznu ocjenu.Najvece razocarenje je definitivno Rooney,ne znam da li je danas imao barem jedan dobar potez na utakmici

Treba odrzati ovu formu kako bi mirno priveli prventsvo kraju naravano sa plasmanom u ligu prvaka
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Iduće kolo Liverpool ide Arsenalu, tu X najidealniji za nas... Mi uzmemo Aston Villu i eto te opet na trećem mjestu s kojim se možeš udarati nogom u guzicu na kraju sezone, naravno ako se ukaže prilika što da ne završiti i drugi.
joj kako porastu apetiti u sekundi
joj kako porastu apetiti u sekundi

1946
Bez brige,kad ADM udje u formu nece nam niko nista mociFCUM je napisao/la:pokusati prodati di mariu , kriminalan je

Jeste da slabo igra,ali je i sa takvom igrom 2. najbolji asistent lige,samo strpljivo.
Pa i Smoling je bio u teskom kanalu a vidi ga sad k'o Vidic iz najboljih dana

Svaka nam cast na danasnjoj pobjedi bravo nema nista sladje nego kad pobjedis ljutog rivala.. 

04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
Cuj prodat ADM.Momcimo prva.mu je sezona,nije se jos uklopio.Pa zamisli kad ga krene a pojacamo slj sezone odbranu,klet cemo se u njeg.Sjeti se Felle svi su ga kritikovali.Evo ja prvi sam majkei halalio LP i pogrijesio sam.Momci su nasi konacno proigrali.
svi pitari navijaju i za United 
dobra igra i rezultat, treba biti budala i zaliti se na nesto poslije onakovg pocetka sezone

dobra igra i rezultat, treba biti budala i zaliti se na nesto poslije onakovg pocetka sezone

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- OnlyUnited
- Kontakt:
Small ima sve predispozicije za jednog dobrog stopera: skok igru, snagu, cak u zadnje vrijeme se odlicno pozicionira te ima dobar tajming u duelima. Samo da ga zaobidju povrede.
- Ed Woodward for Prime Minister !
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
-
- Kontakt:
Svaka nam cast. Jos sam rekao poslije one utakmice protiv spursa da je ovo nas neki novi pocetak, nova era. Sljedeca shityia otresi na OT nisu nesto nakon ispadanja iz ls.. yebenih 5 bodova ja mislim nam treba da budemo prvi. Boze molim te daj to cudo.. :

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- OnlyUnited
- Kontakt:
Kakvih bola 5 bodova, jos uz sve to Chelsea ima utakmicu manje. Prvo mjesto u domenu naucne fantastike. Prioritet je borba za 2. i 3.
Btw Di Maria ko iz logora.
Btw Di Maria ko iz logora.

- Ed Woodward for Prime Minister !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Joj, odmah o prvom mjestu priča. Top 4 puna kapa. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.