Češkibega_afc je napisao/la:Zagrebacki.topnik1 je napisao/la:Begane jel to Turski života ti ? HAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Průjem![]()
![]()
Ubi lik zivotom...

Otkud li meni turski u glavi, vjerovatno ono Hurem pa povezah

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Češkibega_afc je napisao/la:Zagrebacki.topnik1 je napisao/la:Begane jel to Turski života ti ? HAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Průjem![]()
![]()
Ubi lik zivotom...
Cuj Huremtopnik1 je napisao/la:Češkibega_afc je napisao/la:Zagrebacki.topnik1 je napisao/la:Begane jel to Turski života ti ? HAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Průjem![]()
![]()
Ubi lik zivotom...
![]()
Otkud li meni turski u glavi, vjerovatno ono Hurem pa povezah
Lord Bendtner, Bogte mazo...anell je napisao/la:Meni je samo smiješno kako Paja brani Wellbecka a pljuje po Giroudu
Ma naravno Cavani nije nista puno bolji od Girouda nije on ubberklasa iako ce svako objektivan i normalan reci da je 3 puta bolji napadac od Girouda ali dobro ne vrijedi vas ubjedjivati da je bukva ku*ac od napadaca i beskorisno drvo koji ni u jednoj sampionskoj ekipi kakva Arsenal kao nastoji biti ne bi imao mjesta ni na klupi...Alexis je nestao u svim utakmicama i slabim i jakim otakko se panj vratio, zato smo i ispali od MOnaca zrtvovali svjetsku klasu za formu hrasta zemljaka koji je poslije Kondogbie i onog stopera bionajbolji igra Monaca u ove dvije utakmice. Cazorla je kloc koji nema mjesta pored Ozila, Ozil je sve utakmice izvanredno odigrao na svojoj poziciji a sv eone sto je bio los su bile dok se radi ovog kokosara morao igrati na krilu, inace rijec je o jos jednom kao i Giroud polovnom igracu koji npr. internacionalne utakmice iskljucivo igra prijateljske...Gunner4 je napisao/la:Promasaj je promasaj. Nista sitaciju ne popravlja ako si ti sam namjestio priliku kada ofulas prazan gol!
Prvo meni Zivorad nije niti malo simpatican i bio bih najsrecniji da dodje neki WC spic ali sta cemo kada takog na trzistu nema! Na silu hocete Cavania da progurate u neku uberklasu koja bi pogurala Arsenal prema napred a on to nije. 60 miliona dati za igraca koji nije mnogo bolji od trenutnog spica bilo bi ravno samoubistvu.
I dzabe vam govoriti i crtati kada namjerno ne zelite da shvatite.
Niko ni ne gura Girouda kao neku klasu ali covjek je sasvim solidan spic. Cinjenica da je za ove tri sezone svaka naredna bila bolja od prethodne. Jos veceras Paja kaze da jedva ceka neku jacu utakmicu, derbi gdje ce drvo da nestane. A recimo nisi primjetio da Alexis isto nestaje u svakoj jacoj utakmici ove sezone? Ozil nije odigrao 10 utakmica kako valja od kako je dosao ali on je nedodirljivi dok Cazorla koji je jedan od glavnih igraca na sredini pretstavlja olicenje panja. I na kraju nemamo mi problema sa davanjem golova nego primanjem!
Za Girouda i mogu sve donekle razumijeti ali za Coqualina! Sta vredi sto je Alexis trpao pocetkom sezone kada smo na jedan njegov gol primali isto toliko? Ljudi nas otresali kroz sredinu prolazili kako zele i konacno kada je dosao momak koji je unijo ono sto treba na toj poziciji i kada smo se ocigledno zbog njega preporodili eee ne valja ni on jel nije reprezetativac. Igrao je u njemackoj prciji lose na krilu kako ce on biti DM?! Ima los pass ne kreira prilike?! Treba nam Snajderlin koji i ne igra na zadnjem veznom nego na centealnom i ima cijelu sezonu Wenijamu iza sebe...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.