FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Head
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Head » 13 mar 2014, 09:03

slika
:lol:
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 mar 2014, 09:17

Raja ima li neko tacne informacije na koliko vremena su potpisali Stojcev, Bilbija, Baric, Puzigaca???
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 13 mar 2014, 09:22

Sabinho je napisao/la:Raja ima li neko tacne informacije na koliko vremena su potpisali Stojcev, Bilbija, Baric, Puzigaca???
Mislim da su oni svi manje vise na dvije godine potpisali.

U buducnosti ce puno zavisiti od toga kakav cemo dogovor postici sa Stojcevom. Vec sada je jasno da zasluzuje najvecu platu, a za nas bi bilo dobro da imamo duzi ugovor sa njim. Ako njega budemo prodavali, mogao bi to biti jedan od nasih vecih transfera.
#divovi

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 mar 2014, 09:23

Sabinho je napisao/la:Raja ima li neko tacne informacije na koliko vremena su potpisali Stojcev, Bilbija, Baric, Puzigaca???
Svi su na dvije,za Barica ne znam mizda je i tri.Ne mogu sad traziti na mobitelu sam vidjecu kad dodjem kuci.
1946

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 13 mar 2014, 09:28

al kad misevi pocese kamenjat izmedju zgrada na grbavici,kontali nema nas puno,kad se pojavi rulja :lol: :lol: i bjezanje,cak i onih iz kafica konobar tablu ostavio :lol:

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 13 mar 2014, 10:15

pastore je napisao/la:al kad misevi pocese kamenjat izmedju zgrada na grbavici,kontali nema nas puno,kad se pojavi rulja :lol: :lol: i bjezanje,cak i onih iz kafica konobar tablu ostavio :lol:
a sto ne spomenes to da su isti ti navijaci Sarajeva kroz parkove navijali Amar Amar Osim Osim kako bi ih policija pustila da prodju, e moji pitari...
FKŽ !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 mar 2014, 10:20

Odlicna utakmica sinoc, stvarno je derbi oparavdao ocekivanja, rezultat je mogao biti i drugaciji. Ko sto procitah danas u novinama hladno je moglo biti 4-4.

Raduje me nasa igra, nije to vise ono Sarajevo od prije. Borbenost na nivou, kombinatorika odlicna, ima gresaka u predaji lopte ali sve je to razumljivo u ovakvim utakmicama. I jedna stvar koja me posebno raduje je da smo konacno naucili primati lopte. Ne bih nesto komentarisao igrace ponaosob ali vrijedi izdvojiti Milosa Stojceva, paklen igrac, jednostavno ne mogu da vjerujem da smo konacno doveli dobrog igraca. :) Malo se Cimirot u nekim trenucima ponasa nonsalantno u predaji lopte pa cesto pogrijesi ali vjerujem da ce to doci na svoje.
Mogli smo sinoc pobjediti ali isto tako smo mogli izgubiti. Sreca pa Jamak onu fuli. Prvo sto mi je nakon onog palo na pamet je nas utakmica u Lukavici prosle sezone kada je Nuhanovic, nakon sto je odlucio derbi, isto onako promasio. Koliko su nam se komsije smijale i kako ima se fino vrati. Zato nemojte se nikom ni za jednu gresku smijati. ;)
Bilbiji malo fali, nek samo postigne jedan gol i onda ce sve biti u redu. Obarska mu je prilika.
Sad idemo dole da donesemo bod(ove).
Treba pohvaliti domacina na ideji da pusti ''zdenku'' nasim navijacima da ne bi bilo problema. Nadam se da nece biti nekih cudnih kazni od strane saveza.

Neki su prizeljkivali da Bilbija napravi neki konflikt na terenu ali se frajer korektno ponasao i nakon svakog grubljeg starta se izvinjavao. Bravo momce.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 13 mar 2014, 10:42

Head je napisao/la:
Svi su na dvije,za Barica ne znam mizda je i tri.Ne mogu sad traziti na mobitelu sam vidjecu kad dodjem kuci.
mislim da je stojcev na 2.5

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 13 mar 2014, 10:43

Ja mislim da nakon ove utakmice, svi trebamo za se zalazemo za ligu 10, jer je prijeko potrebna.

Svaki mec bi bio ovakav, pozitivno neisvijestan, sto bi nase timove ako nista, psihicki bolje pripremilo za evropu.
Volio bih iskreno da je Zeljo kaznjen za fule, jer isto gresko radi vec tri meca, a izvlaci se iz toga, a jedina nacin da nauce ili promijene to, jeste, da ih neko kazni, ali to izgleda prije evrope, gdje te nabubaju odmah koliko god mogu, nije moguce...

Isti slucaj se desio na Kosevu u prvom dijelu sezone. Nismo vas kaznili pa na kraju umalo vi da pobijedite...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 13 mar 2014, 10:49, ukupno mijenjano 1 put.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 13 mar 2014, 10:47

TeaM87 je napisao/la:
pastore je napisao/la:al kad misevi pocese kamenjat izmedju zgrada na grbavici,kontali nema nas puno,kad se pojavi rulja :lol: :lol: i bjezanje,cak i onih iz kafica konobar tablu ostavio :lol:
a sto ne spomenes to da su isti ti navijaci Sarajeva kroz parkove navijali Amar Amar Osim Osim kako bi ih policija pustila da prodju, e moji pitari...
Ocito ne znas sta je zajebancija ali eto nauciti ces :lol:

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 13 mar 2014, 10:53

PETICIJU ZA SMANJENJE LIGE

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 13 mar 2014, 10:56

Armala je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:
Ocito ne znas sta je zajebancija ali eto nauciti ces :lol:
Vi (u civilu) poceli neku silu prosipati po Grbavici i naravno policija krene na vas, a vi kako bi se odbranili pocete skandirati ime Amara Osima, i to je zajebancija ?

Ja ne bi ime Jarnija skandiro ni iz zajebancije, a sumnjam da bi i vi ime Amara s obzirom sta vam radi zadnjih godina.
FKŽ !

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 13 mar 2014, 11:01

Ja ti samo pricam kako je bilo i kako se na to gledalo, raja se smijala. A ti mozes misliti sta hoces ne mogu ti zabraniti

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 13 mar 2014, 11:07

TeaM87 je napisao/la:Vi (u civilu) poceli neku silu prosipati po Grbavici i naravno policija krene na vas, a vi kako bi se odbranili pocete skandirati ime Amara Osima, i to je zajebancija ?

Ja ne bi ime Jarnija skandiro ni iz zajebancije, a sumnjam da bi i vi ime Amara s obzirom sta vam radi zadnjih godina.
:lol: :lol: :lol:

Dobar derbi. Dobro Sarajevo! Jedva cekam sljedecu tekmu. 8-)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 13 mar 2014, 11:10

Doktoru Milosu Stojcevu, pod hitno novi ugovor ponuditi, koliko god smo u mogucnosti dati mu para, stan momku obezbjediti, auto kakav i da se ne brinemo narednih par godina...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 13 mar 2014, 11:14

Bilo je sinoc prelijepo, u drugom smo poluvremenu igrali predobro kone su se sjebale jednostavno. :)

Na Kosevu ih ceka pravi pakao. :D ..., po meni najbolji igrac na derbiju Dr. Stojcev7 ! 8-)
04.10.2009 !!

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 13 mar 2014, 11:16

Jos Svraki bila odskocila lopta, neka dobro zampati ovaj gol posto ga nece vise dati u zivotu ovako

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 13 mar 2014, 11:19

Ja naseg Bilbiju ne razumijem nikako lik jednostavno svaki sut pogadja u golmana, onoliki gol i svaka u njega. :|

Isti scenarij i protiv Olimpica valjda ce neka pogodit. :mrgreen:
04.10.2009 !!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 13 mar 2014, 11:40

sarajlija je napisao/la:Bilo je sinoc prelijepo, u drugom smo poluvremenu igrali predobro kone su se sjebale jednostavno. :)

Na Kosevu ih ceka pravi pakao. :D ..., po meni najbolji igrac na derbiju Dr. Stojcev7 ! 8-)
Slažem se da je Stojčev bio najbolji igrac.al haj mi reci po čemu si zakljucio da smo se sj..ali u drugom pol
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 13 mar 2014, 11:43

Schwarz je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Bilo je sinoc prelijepo, u drugom smo poluvremenu igrali predobro kone su se sjebale jednostavno. :)

Slažem se da je Stojčev bio najbolji igrac.al haj mi reci po čemu si zakljucio da smo se sj..ali u drugom pol
Nemoj se ti sta uvrijedit, ali priznaj da ste sjebali kako smo igrali u drugoom poluvremenu?, ja ne kazem da niste imali svojih sansi naprotiv ipak nismo ni mi, ni vi znali iskorisit i zato je ostalo 1-1 . ;) :P

Opet na Kosevu ce se sve odlucit pozdrav i nemoj se naci prozvanim. :D
04.10.2009 !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Bing [Bot], broj6, enzo1, iliyaa8, JavierBosnia i 41 gost.