Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mislim da su oni svi manje vise na dvije godine potpisali.Sabinho je napisao/la:Raja ima li neko tacne informacije na koliko vremena su potpisali Stojcev, Bilbija, Baric, Puzigaca???
Svi su na dvije,za Barica ne znam mizda je i tri.Ne mogu sad traziti na mobitelu sam vidjecu kad dodjem kuci.Sabinho je napisao/la:Raja ima li neko tacne informacije na koliko vremena su potpisali Stojcev, Bilbija, Baric, Puzigaca???
a sto ne spomenes to da su isti ti navijaci Sarajeva kroz parkove navijali Amar Amar Osim Osim kako bi ih policija pustila da prodju, e moji pitari...pastore je napisao/la:al kad misevi pocese kamenjat izmedju zgrada na grbavici,kontali nema nas puno,kad se pojavi rulja![]()
i bjezanje,cak i onih iz kafica konobar tablu ostavio
mislim da je stojcev na 2.5Head je napisao/la:Svi su na dvije,za Barica ne znam mizda je i tri.Ne mogu sad traziti na mobitelu sam vidjecu kad dodjem kuci.Sabinho je napisao/la:Raja ima li neko tacne informacije na koliko vremena su potpisali Stojcev, Bilbija, Baric, Puzigaca???
Ocito ne znas sta je zajebancija ali eto nauciti cesTeaM87 je napisao/la:a sto ne spomenes to da su isti ti navijaci Sarajeva kroz parkove navijali Amar Amar Osim Osim kako bi ih policija pustila da prodju, e moji pitari...pastore je napisao/la:al kad misevi pocese kamenjat izmedju zgrada na grbavici,kontali nema nas puno,kad se pojavi rulja![]()
Vi (u civilu) poceli neku silu prosipati po Grbavici i naravno policija krene na vas, a vi kako bi se odbranili pocete skandirati ime Amara Osima, i to je zajebancija ?Armala je napisao/la:Ocito ne znas sta je zajebancija ali eto nauciti cesTeaM87 je napisao/la:a sto ne spomenes to da su isti ti navijaci Sarajeva kroz parkove navijali Amar Amar Osim Osim kako bi ih policija pustila da prodju, e moji pitari...pastore je napisao/la:al kad misevi pocese kamenjat izmedju zgrada na grbavici,kontali nema nas puno,kad se pojavi rulja![]()
TeaM87 je napisao/la:Vi (u civilu) poceli neku silu prosipati po Grbavici i naravno policija krene na vas, a vi kako bi se odbranili pocete skandirati ime Amara Osima, i to je zajebancija ?
Ja ne bi ime Jarnija skandiro ni iz zajebancije, a sumnjam da bi i vi ime Amara s obzirom sta vam radi zadnjih godina.
Slažem se da je Stojčev bio najbolji igrac.al haj mi reci po čemu si zakljucio da smo se sj..ali u drugom polsarajlija je napisao/la:Bilo je sinoc prelijepo, u drugom smo poluvremenu igrali predobro kone su se sjebale jednostavno.![]()
Na Kosevu ih ceka pravi pakao...., po meni najbolji igrac na derbiju Dr. Stojcev7 !
Nemoj se ti sta uvrijedit, ali priznaj da ste sjebali kako smo igrali u drugoom poluvremenu?, ja ne kazem da niste imali svojih sansi naprotiv ipak nismo ni mi, ni vi znali iskorisit i zato je ostalo 1-1 .Schwarz je napisao/la:Slažem se da je Stojčev bio najbolji igrac.al haj mi reci po čemu si zakljucio da smo se sj..ali u drugom polsarajlija je napisao/la:Bilo je sinoc prelijepo, u drugom smo poluvremenu igrali predobro kone su se sjebale jednostavno.![]()
Na Kosevu ih ceka pravi pakao...., po meni najbolji igrac na derbiju Dr. Stojcev7 !