Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yebi ti to, Vukotić standardan u Beverenu, još zabio dva gola u četiri odigrana kola 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sretno komšijama, da večeras izvuku bod.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kad si se to preselio u Banja Luku?High je napisao/la:Sretno komšijama, da večeras izvuku bod.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Isti dan kad sam vidio ko su mi komšije u Sarajevu.Raonffa je napisao/la:Kad si se to preselio u Banja Luku?High je napisao/la:Sretno komšijama, da večeras izvuku bod.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Al' nisi neku pljačku napravio, i tamo komšije uspješnijeHigh je napisao/la:Isti dan kad sam vidio ko su mi komšije u Sarajevu.Raonffa je napisao/la:Kad si se to preselio u Banja Luku?High je napisao/la:Sretno komšijama, da večeras izvuku bod.

- prisonbreak
- Kontakt:
Ne smeta njima kisa, ne utjece to na posjetu, bar su tako govorili kada smo mi igrali proiv Zvijezde.High je napisao/la:Samo da kiše na Grbavici ne bude!
Pokusali me 'ismijati'.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Mislio sam da si bar ti imun na mitove i fantazmagorijske usmene predaje.Raonffa je napisao/la:
Al' nisi neku pljačku napravio, i tamo komšije uspješnije

Dobro, šalim se, Bojac je uspješniji klub od KrupeHigh je napisao/la:Mislio sam da si bar ti imun na mitove i fantazmagorijske usmene predaje.Raonffa je napisao/la:
Al' nisi neku pljačku napravio, i tamo komšije uspješnije

Ismijavali su oni tzv. režimske klubove i veze klubova sa bilo čim što nije sportsko, pa su postali gori od takvih. Možda se sjete pa napišu pismo za SDA, Općinu Novo Sarajevo ili Savez da im i tu kišu kako ukinu, da poprave posjetu. Ili da im te institucije pošalju ljude na tribine.prisonbreak je napisao/la:Ne smeta njima kisa, ne utjece to na posjetu, bar su tako govorili kada smo mi igrali proiv Zvijezde.High je napisao/la:Samo da kiše na Grbavici ne bude!
Pokusali me 'ismijati'.

S Amirom Zukićem kontra sistema.High je napisao/la:Ismijavali su oni tzv. režimske klubove i veze klubova sa bilo čim što nije sportsko, pa su postali gori od takvih. Možda se sjete pa napišu pismo za SDA, Općinu Novo Sarajevo ili Savez da im i tu kišu kako ukinu, da poprave posjetu. Ili da im te institucije pošalju ljude na tribine.prisonbreak je napisao/la:Ne smeta njima kisa, ne utjece to na posjetu, bar su tako govorili kada smo mi igrali proiv Zvijezde.High je napisao/la:Samo da kiše na Grbavici ne bude!
Pokusali me 'ismijati'.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Penaltiky je napisao/la: S Amirom Zukićem kontra sistema.
High je napisao/la:Sretno komšijama, da večeras izvuku bod.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Puni li SDA telecom ono na cosku Grbavice sto su kupili 30 ulaznica za istok po naredbi ?High je napisao/la:Ismijavali su oni tzv. režimske klubove i veze klubova sa bilo čim što nije sportsko, pa su postali gori od takvih. Možda se sjete pa napišu pismo za SDA, Općinu Novo Sarajevo ili Savez da im i tu kišu kako ukinu, da poprave posjetu. Ili da im te institucije pošalju ljude na tribine.prisonbreak je napisao/la:Ne smeta njima kisa, ne utjece to na posjetu, bar su tako govorili kada smo mi igrali proiv Zvijezde.High je napisao/la:Samo da kiše na Grbavici ne bude!
Pokusali me 'ismijati'.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Selam, momče.samirr je napisao/la:High je napisao/la:Sretno komšijama, da večeras izvuku bod.
Svakako ćemo imati skoro troduplo veću posjetu od pojedinih režimskih klubova, bolje je da pojedini režimski ponovo prave one pozive "Naša priča se nastavlja...", slabo bez toga ide miljenicima drugova i partije 

Puni nedolascima.avenija je napisao/la: Puni li SDA telecom ono na cosku Grbavice sto su kupili 30 ulaznica za istok po naredbi ?

Zar vama nije režim dao zemlju?Raonffa je napisao/la:Svakako ćemo imati skoro troduplo veću posjetu od pojedinih režimskih klubova, bolje je da pojedini režimski ponovo prave one pozive "Naša priča se nastavlja...", slabo bez toga ide miljenicima drugova i partije
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Tamam smo im toliko i bili miliPenaltiky je napisao/la:Zar vama nije režim dao zemlju?Raonffa je napisao/la:Svakako ćemo imati skoro troduplo veću posjetu od pojedinih režimskih klubova, bolje je da pojedini režimski ponovo prave one pozive "Naša priča se nastavlja...", slabo bez toga ide miljenicima drugova i partije

- Gradonacelnik
- Kontakt:
Kad si kod sramnih parola, de stavi onu kad ste pisali da Bošnjak Bošnjaku treba dat bodove.samocelik je napisao/la:Mrziti vas radi rezultata bilo bi spuštanje na primitivni nivo kakav samo posjeduju klubovi čija je masa iz primitivnih i ruralnih područjima. Davnih dana ste vi odradili kao klub i kao skupina zbog čega će vas Zenica mrziti. Bacanje bombi na dječice igralište,sramne parole kao i pokušaj monitaranja klipova. S druge strane ja vam od srca čestitam na sređivanju infrastrukture jer svaki pozitivan projekat koji će pomoći budućnosti i omladini je za svaku pohvalu.
Neka pobjedi najbolji,neka Mladost ispadne

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
-
- Kontakt:
Sa tako katastrofalnom posjetom vas ponizavamo, evo Atalanta godina unazad.High je napisao/la:Ismijavali su oni tzv. režimske klubove i veze klubova sa bilo čim što nije sportsko, pa su postali gori od takvih. Možda se sjete pa napišu pismo za SDA, Općinu Novo Sarajevo ili Savez da im i tu kišu kako ukinu, da poprave posjetu. Ili da im te institucije pošalju ljude na tribine.prisonbreak je napisao/la:Ne smeta njima kisa, ne utjece to na posjetu, bar su tako govorili kada smo mi igrali proiv Zvijezde.High je napisao/la:Samo da kiše na Grbavici ne bude!
Pokusali me 'ismijati'.
Životni saputnik! 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.