Hvala na odgovoru, a pitao sam jer sam stigao bas na 90. Minut tako da nisam znao nista o toku meca.
Samo cu jos reci: Hvala Bogu pa nije neko treci kriv, a Arteti cemo progledat kroz prste

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Hvala na odgovoru, a pitao sam jer sam stigao bas na 90. Minut tako da nisam znao nista o toku meca.
Ništa bolje ne igra Liverpul, dobija Burnley izmišljenim penalima jer ruka u kaznenom se svira samo ako nije u vašem kaznenom. Arteta je ziheraš ali Ugarin je igrao rukom u kaznenom protiv Arsenala, zakinuti za penal na Anfieldu realno, pogotovo što je vama za istu stvar svirao penal kontra Burnleya.Fuerza je napisao/la: ↑21 sep 2025, 19:43Pamti ovakve utakmice Arsenala kako ti se ne bi desilo da na kraju sezone tvrdiš da su sudije krive što niste osvojili titulu. Arteta vas urniše, čini mi se da ti jedini to još nisi priznao.
Pogresno.boki86 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 19:36Tiki taka je mrtva, zivjela gvardiolina reinkarnacija murinja. Ne bi gvardiola prije 5,10 godina ni mrtav ovako povukao ekipu i igrao na bunker. Vidi lik da mu ekipa nije u formi i ne stima prema naprijed kako treba. Svaka mu cast pa nije mazga tvrdoglava da forsira jedno te isto. Remi taman
Pa valjda se nadoknadjuje i vrijeme ako je pao gol u nadoknadi vremena ili ja gledam neki drugi sport
Bruda jedva izvučen point protiv najlošijeg Citya ikad. Mislio sam da ste u vrhu favorita za klempu, ali sam se prevario. Cenim da postoji bar 5 ekipa koje bolje izgledaju na terenu od Arsenala. Samo da Đokeres ne preuzme nagradu flopa sezone na kraju od Floriana. To bi baš katastrofa bila.
Odlična analiza utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.