Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Spahic,Kolasinac,Bicakcic,Ibisevic,Salihovic u prvim postavama sto je odlicno
Mujdza zabrinjava,nije opet ni na klupi.
Mujdza zabrinjava,nije opet ni na klupi.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Mujdza je staklen, da hoce docekati Brail a brine ta forma i ne igranje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- JackTheStripper
- Kontakt:
Arslanagic, Bicakcic, Prcic, Besic, Kolasinac, Pjanic, Husic, Alomerovic i Hodzic su buducnost reprezentacije. Da ne govorim o ogromnoj kolicini mladih sirom Europe.
Tino Susic nije buducnost reprezentacije.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
Reprezentativci (fudbal)
Tino će biti idol nacije i kapiten.... Kad se oprosti Zvjezdan uzima 10ku i postaje dirigent repke!!!
Sent from my Home using fingers
- JackTheStripper
- Kontakt:
Batko je napisao/la:Tino će biti idol nacije i kapiten.... Kad se oprosti Zvjezdan uzima 10ku i postaje dirigent repke!!!
Jedino ako Germanija proglasi nezavisnost. Naravno, mora podnijeti zahtjev za ulazak u UEFU i FIFU.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
Polako, okačićeš i ti njegovu 10ku na leđa i pjevati Tino majstore kad bude prodavao Lažnjake na euru 2016!!!! I oni najbolji defanzivci ce padati na guzove!!
jesam li ja previše pozitivan, ili neinformisan, ili mi fakat nemamo nikoga povrijedjenog?
vile nas nosaju od početka ovog ciklusa kad su povrede u pitanju!
Neinformisan si druze,skoro u svim utakmicama kvalifikacija zbog povreda nam nisu igrali bar dva bitna igraca a nekad i vise.jestamaji je napisao/la:jesam li ja previše pozitivan, ili neinformisan, ili mi fakat nemamo nikoga povrijedjenog?
Vranjes,Mujdza,Pjanic,Salihovic,Misimovic...stalno je neko bio povrijedjen a nekad i vise njih istovremeno.
I sad imamo povrijedjenih igraca,Bicakcic i Begovic.
osim bičakčića (ipak je samo ruka tj šaka upitanju) ja ne znam nijednog koji trenutno nije OK. pročitao sam da je begović danas falio, ali po twitteru stoke-a nije ništa ozbiljnodrummer je napisao/la:Neinformisan si druze,skoro u svim utakmicama kvalifikacija zbog povreda nam nisu igrali bar dva bitna igraca a nekad i vise.jestamaji je napisao/la:jesam li ja previše pozitivan, ili neinformisan, ili mi fakat nemamo nikoga povrijedjenog?
Vranjes,Mujdza,Pjanic,Salihovic,Misimovic...stalno je neko bio povrijedjen a nekad i vise njih istovremeno.
I sad imamo povrijedjenih igraca,Bicakcic i Begovic.
pjanić nije igrao u grčkoj, mujdža je falio pred kraj kvalifikacija, ostalo se ne sjećam
generalno gledano situacija sa povredama je jako pozitivna. nijedan bitan igrač nam trenutno nije upitan za brazil (malih povreda uvijek ima i uvijek će ih biti) , a obzirom da mi zamjene apsolutno ni za koga nemamo to je prva klasa. samo da tako ostane!
- legenda reala
- Kontakt:
Kako sad desetka, kad je on zadnji vezniBatko je napisao/la:Polako, okačićeš i ti njegovu 10ku na leđa i pjevati Tino majstore kad bude prodavao Lažnjake na euru 2016!!!! I oni najbolji defanzivci ce padati na guzove!!

ti kao veliki poznavaoc fudbala ne vidiš da je on zadnji vezni

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sada je zadnji vezni ali ce vremenom naslijediti Zvjezdana!!!legenda reala je napisao/la:Kako sad desetka, kad je on zadnji vezniBatko je napisao/la:Polako, okačićeš i ti njegovu 10ku na leđa i pjevati Tino majstore kad bude prodavao Lažnjake na euru 2016!!!! I oni najbolji defanzivci ce padati na guzove!!![]()
ti kao veliki poznavaoc fudbala ne vidiš da je on zadnji vezni![]()
Golman koji sa 22 godine brani za B tim Borusije u 4. ligi je budućnost reprezentacije?JackTheStripper je napisao/la:Arslanagic, Bicakcic, Prcic, Besic, Kolasinac, Pjanic, Husic, Alomerovic i Hodzic su buducnost reprezentacije. Da ne govorim o ogromnoj kolicini mladih sirom Europe.

DRUG NEBI TI PUNCA
TOP 5 QUICKEST GOALS:
1= Begovic (v SOU) 13s,
1= Navas (v TOT) 13s,
1= Rodriguez (v CHE) 13s,
4 Vydra (v TOT) 27s,
5 Dzeko (v MUN) 43s

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
[youtube][/youtube]
KAKAV VIDEO! SVAKA CAST!

KAKAV VIDEO! SVAKA CAST!

GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Najbolji video do sada... 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:

Nekad davno, u Cirino doba.

Znaci Zmajevi se okupili,od danas se svi trebamo okrenuti zajednickom cilju.Kritikovati samo ono sto se mora.
Idemo Zmajevi
Idemo Zmajevi

Ima li neko cijeli snimak današnjeg treninga da postavi ovdje?