KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
johntravolta123 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:48Slazem se brate ...
Ali realno pojedinacne su momacki napucane...
Kupio sam i dolazim sa suprugom nas dvoje 76KM ...
Halal olsun hocu da podrzim projekat nesto ovakvo treba gradu !
Svaka čast brate, ispravan nijjet i sigurno dobro uložen novac. Meni nije bilo lako iskeširat 270KM u komadu jer je sve živo skupo pa se čovjek krpi, ali uzeo sam za svoj ćejf i zadovoljstvo makar suha hljeba jeo mjesec dana.
Nazalost nisu svi tako u mogucnosti. Dati 30 ili 35 maraka da gledas drugu ekipu mocnog BiH prvenstva i trecu ekipu jos mocnijeg belgijskog prvenstva je van svake pameti.
Umjesto da iskoriste euforiju nakon Eurobasketa i napune dvoranu, na svaki dobar potez tacno useru sa nekim losim
Umjesto da iskoriste euforiju nakon Eurobasketa i napune dvoranu, na svaki dobar potez tacno useru sa nekim losim
ZELJEZNICAR 1921!
-
- Kontakt:
Slazem sehamzaTM87 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 18:45Nazalost nisu svi tako u mogucnosti. Dati 30 ili 35 maraka da gledas drugu ekipu mocnog BiH prvenstva i trecu ekipu jos mocnijeg belgijskog prvenstva je van svake pameti.
E jbg svi hocete ABA ligu, Eurocup, jake utakmice, klasu od rostera i onda ocekujete karte od 7 i 10 KM. Ne ide to tako. To nije moglo ni 2007e a ne danas kad su cijene svega otisle u nebesa.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
10 i 15 su sasvim okej i razumne cijene. Pa hajde i 20 za neka najbolja mjesta, ako takva ikako postoje u Zetri u ovom rasporedu.
Pa Željo i Sarajevo da stave ove cijene ne bi prodali 3000-4000 ulaznica, a ne bilo koji košarkaški klub u srijedu navečer u pretkolu ubjedljivo najlošijeg evropskog takmičenja trenutno.
Povećanje cijene od 100-150% u odnosu na playoff ABA2 je bezobrazluk i ništa drugo, pogotovo kada Zetra ne može ponuditi 30% udobnosti za gledanje kao Skenderija
Pa Željo i Sarajevo da stave ove cijene ne bi prodali 3000-4000 ulaznica, a ne bilo koji košarkaški klub u srijedu navečer u pretkolu ubjedljivo najlošijeg evropskog takmičenja trenutno.
Povećanje cijene od 100-150% u odnosu na playoff ABA2 je bezobrazluk i ništa drugo, pogotovo kada Zetra ne može ponuditi 30% udobnosti za gledanje kao Skenderija
ZELJEZNICAR 1921!
-
- Kontakt:
Da li mislis da sam slucajno ili ne daj Boze zlonamjerno pisao sve ove stvari zadnje vrijeme?hamzaTM87 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 18:45Nazalost nisu svi tako u mogucnosti. Dati 30 ili 35 maraka da gledas drugu ekipu mocnog BiH prvenstva i trecu ekipu jos mocnijeg belgijskog prvenstva je van svake pameti.
Znao sam da ce biti ove cijene, tako da sam uzeo godisnju od 270.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.