Centre forward je napisao/la:Baš sam htio da napišem. Svi smo ga osporavali a dečko nije napravio ni jednu jedinu grešku večeras. Aferim jabuko adžina.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Centre forward je napisao/la:Baš sam htio da napišem. Svi smo ga osporavali a dečko nije napravio ni jednu jedinu grešku večeras. Aferim jabuko adžina.
Defanzivno je stvarno dobar i trudi se svaku utakmicu. Hajduk igra dobro i konkurencija mu je stvarno puno napredovala. Vlasic, Balic, Susic i Caktas. Mozda ga i to gura naprijed. Ne znam ali po konkurentima mislim da bi mogao igrati AM u reprezentaciji. Iako i Hodzic iz Dinama igra odlicno i ne bi bio los kao povuceni napadac. Ipak u utakmici sa Ircima brzina nece biti presudna a snaga bi mogla biti. Zato Tino po meni i postaje realna opcija.edoo3 je napisao/la:On je u nekoj optimalnoj formi, možda bi Mesa mogao njega staviti u prvih jedanaest protiv Irske.
Mada ni sam u ovo ne vjerujem jer po dosad viđenom Mesa ga izgleda "ne gotivi puno ".
Ma sto se mene tice ako ga Bazdarevic ne zeli ne mora ga ni zvati dok reprezentacija pobjedjuje. Ipak drago mi je da mu ide u Hajduku i da napravi konacno taj korak vise.edoo3 je napisao/la:Volio bih ga vidjeti na desetki jer ako ćemo realno njemu je Safet sa onom dijamant formacijom odmogao u istoj mjeri kao i ostatku veznog reda jer u onom haosu jedan Pjanic nije mogao doći do izražaja a kamoli on no međutim mislim da ce on priliku da zabilježi iole solidnu minutazzu u reprezentaciji morati čekati u narednom ciklusu ili eventualno na ep ukoliko ga izborimo.
Vidiš i sam da ga Mesa "ne mirise "previše.
Kako god ja mu želim da nastavi sa ovakvom formom. I za nas je bolje.
Ma nikakva povreda nije bila u pitanju, ne znam zasto narod obmanjuje ovakvim stvarima ako se zeli rijesiti igraca. Jednostavno kazes nije mi u planovima i stvar rijesena i bezbolna.BaDa12 je napisao/la:Kakva je povreda bila u pitanju na zadnjem okupljanju kad je već danas bio spreman?
Nadam se da će dobro raditi ovaj mjesec da dobije novi poziv, bez povreda. Sigurno da on ima svoje mjesto na spisku.
Sta bi sa ovim igracem ? Za hajduk moze drzat tempo sa zapresicem i belupom , cim dodje u repku kao povrijedjen. Izgleda prejak tempo pa se boji ili sta vec.. imaju neke naznake da ga adzo hoce dovest na zimu ako jos bude u pavianu. To je zadnji voz, sead i germanija na aparatima mjesecima..bhsport je napisao/la:Za repku povrijedjen za ajduk rastracan. Los čovjek a još gori igrač.
Iskorak bi mogao biti transfer u Evian.
Ova ti je dobra, a sta mislis moze li u menadzere?JohnCleese je napisao/la:Malo malo gol, ima tu adzine i oceve krvi, kao ovakav ima zabetonirano mjesto u 25-30 igraca na spisku repke. Samo poslije fudbalske karijere mojne u trenere il ne daj Boze u managment da ti cale prepise Germaniu
![]()
Trenutno korisnika/ca: kakarut, nebeskasila, Sheyi, StevieG8 i 48 gostiju.