KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la admin » 16 jun 2010, 15:57

ajde iskulirajte se svi. kvarite nam temu, dosadni ste.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 jun 2010, 15:57

kobe je napisao/la:@ za one odozdo a posebno onog što se našao uvrijeđenim bez i jedne konkretne riječi uvrede.

Polako,malo po malo vama odozdo će biti mala maca zabrana pisanja po forumu.

"Moja borba" 4.10.2009.--------------???????????
smiješan si...nije ovo tvoj forum pa da ti zabranjuješ i govoriš tko će na kojoj temi pisat..svatko može na svakoj temi pisat..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 16 jun 2010, 16:04

Novi članovi mahom predstavnici uspješnih firmi, dok je Nihad Selimović vlasnik Sparsa, pa je moguća saradnja Bosne sa ovim klubom u omladinskim selekcijama.

tugo moja golema!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 16 jun 2010, 17:02

Aj nek netko napise jel ista dobro urađeno ili dogovoreno na ovom danasnjem skupu???
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 jun 2010, 17:16

Barney Stinson je napisao/la:Aj nek netko napise jel ista dobro urađeno ili dogovoreno na ovom danasnjem skupu???
Da navijas za pravi tim odnosno LA mozda bi i dobio koji info vise :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ovako usao je covjek iz Prominga koji bi navodno trebao da da 100.000 KM odmah...Ova Dzejna je cini mi se iz FDS...Topcagic je ovaj iz Wurtha, i on je glavna fora, jer barem kako sam ja cuo Wurth je sponzor NLB lige, tako da bi tu trebalo da bude prebijanja za ovaj novac za pozivnicu....Druga struja koja je trebala da udje je bio ovaj Haris Hadzic, cini mi se da je on uvoznik Milke za BiH, ili tako nesto...Po toj struji je Sejo Bukva trebao da postane jedan od glavnih ljudi kao i njegova sestra...

Ono sto je dogovoreno je da bi navodno trebao da udje revizor u Bosnu u narednih 15-20 dana, kao i to da bi se trebao oformiti tim od 4-5 ljudi koji bi trebao da sa Dzindom usaglasi uslove povratka u Skenderiju, a Dzindo je trebao da udje i u upravu, ali eto hvala Bogu nije.....Nadat se da od ovih 2-3 bivsa igraca nisu Avdic i slicni...Svaka cast Samiru, ali cim on ima i radi za agenciju nema od toga nista....Da se ne lazemo u startu svi koji su usli u upravu i koji ce uci, nisu tu zato sto vole Bosnu, nego su tu zato iz raznoraznih razloga...sto politickih, finansijskih i ostalih....Valjda ce da se oformi makar tim od dva - tri covjeka koji ce da se brinu iskljucivo za roster...Bojim se da necemo ni ove godine da napravimo nimalo solidnu ekipu, jer zakljucak je bio da treba crpiti iz manjih mjesta igrace i dovoditi ih, a centra i playa nigdje nema, ali zato su oni doveli tri beka u startu :roll: :roll: :roll:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 16 jun 2010, 17:25

neno#4 je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:Aj nek netko napise jel ista dobro urađeno ili dogovoreno na ovom danasnjem skupu???
Da navijas za pravi tim odnosno LA mozda bi i dobio koji info vise :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ovako usao je covjek iz Prominga koji bi navodno trebao da da 100.000 KM odmah...Ova Dzejna je cini mi se iz FDS...Topcagic je ovaj iz Wurtha, i on je glavna fora, jer barem kako sam ja cuo Wurth je sponzor NLB lige, tako da bi tu trebalo da bude prebijanja za ovaj novac za pozivnicu....Druga struja koja je trebala da udje je bio ovaj Haris Hadzic, cini mi se da je on uvoznik Milke za BiH, ili tako nesto...Po toj struji je Sejo Bukva trebao da postane jedan od glavnih ljudi kao i njegova sestra...

Ono sto je dogovoreno je da bi navodno trebao da udje revizor u Bosnu u narednih 15-20 dana, kao i to da bi se trebao oformiti tim od 4-5 ljudi koji bi trebao da sa Dzindom usaglasi uslove povratka u Skenderiju, a Dzindo je trebao da udje i u upravu, ali eto hvala Bogu nije.....Nadat se da od ovih 2-3 bivsa igraca nisu Avdic i slicni...Svaka cast Samiru, ali cim on ima i radi za agenciju nema od toga nista....Da se ne lazemo u startu svi koji su usli u upravu i koji ce uci, nisu tu zato sto vole Bosnu, nego su tu zato iz raznoraznih razloga...sto politickih, finansijskih i ostalih....Valjda ce da se oformi makar tim od dva - tri covjeka koji ce da se brinu iskljucivo za roster...Bojim se da necemo ni ove godine da napravimo nimalo solidnu ekipu, jer zakljucak je bio da treba crpiti iz manjih mjesta igrace i dovoditi ih, a centra i playa nigdje nema, ali zato su oni doveli tri beka u startu :roll: :roll: :roll:

Ja sam Imamovica smatrao za odgovornog covjeka koji je doveo giganta na niske grane ,i morao se makar iz moralni razloga povuci .Ovako se svrstao u red niskomoralni ljudi tipa Usanovica ,Baljka, i Sumana koje samo OHR moze protjerati!! :idea: :arrow:

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 16 jun 2010, 18:02

@neno zahvaljujem... ;)

Cuj LA ccc jel to te Fidelis nagovorio :mrgreen: :mrgreen:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 jun 2010, 18:09

Barney Stinson je napisao/la:@neno zahvaljujem... ;)

Cuj LA ccc jel to te Fidelis nagovorio :mrgreen: :mrgreen:
nema na cemu...ma kakav FIdelis, 'ta on zna :D :D :D :D ...Veliki sam ja fan LA odavno....BLACK MAMBA..

Ostalo je samo ime.....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 jun 2010, 18:33

De bolan vi ste na Cigose ''hejali'' dok su se Lakersi pratili ovamo. :D Jedini KK koji moze blizu Širokog. :P
...Život za Široki...

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 16 jun 2010, 18:43

moj prvi e-mail pod novim "user name",onaj stari mi dosadio(deniso),vjerujem i da za našu Bosnu dolaze ljepši dani.

@neno,
prije svega hvala na pomoći i nadam se da će ovaj "naš" novi član uprave prihvatiti neke zajedničke sugestije i prijedloge i pokušati ih sprovesti u djelo na sjednicama uprave. :D
04. 09. 2011 - Alytus

Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska

Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 jun 2010, 20:45

vlada u sjeni je napisao/la:moj prvi e-mail pod novim "user name",onaj stari mi dosadio(deniso),vjerujem i da za našu Bosnu dolaze ljepši dani.

@neno,
prije svega hvala na pomoći i nadam se da će ovaj "naš" novi član uprave prihvatiti neke zajedničke sugestije i prijedloge i pokušati ih sprovesti u djelo na sjednicama uprave. :D
ma znas da nije problem, tu sam uvijek.....vidjet cemo da li ce ovaj "naš" ista da nas pogura :D :D :D ...ja se samo nadam da cemo mi da imamo kvalitetne prijedloge, a to je:

1.CENTAR
2.CENTAR
3.CENTAR
4.CENTAR
5.CENTAR

Ostalo je samo ime.....

Dimnjacar
Kontakt:

Post Postao/la Dimnjacar » 16 jun 2010, 22:47

Ovo sam milion puta pisao, ali dok se u KK Bosni ne promjeni cijela struktura kluba i dok klub ne bude poceo raditi na dugorocnim projektima, tek ce se onda moci razgovarati o uspjesima u KK BOSNI.

Poznajem neke ljude iz ovog kluba i moj je utisak da oni ne znaju kuda da vode ovaj klub, jednostavno ne znaju sta da rade ni kako, zbog toga mora neko doci koji zna i zeli raditi pa i potrebno je da se razumije u kosarci ili o sportu opcenito. :o

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 16 jun 2010, 22:52

Nista je svim tim facama ne vjerujem, sve je to vec vidjeno i ubleha za sire narodne mase. Koji crni budzet od 3.5 miliona i opet ona suplja jaci nego ikad....ma ubleha da ne moze biti veca...cuj Vedran Persic :D
Prikljucujem se "vladi u sjeni" :roll: :mrgreen:
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 17 jun 2010, 09:11

Hvala administraciji foruma na generalnom čišćenju ovih zaista suvišnih i smarajućih postova na nekim relacijama. Ljudi, ne treba se oko gluposti za.ebavati, naročito sa ljudima koje uopće ne poznaješ, a to je ovdje na forumu većina slučajeva. Jbg. i ja nekad malo preletim, ali sve je to iz ljubavi prema bordo boji, ali ovdje zaista nije mjesto uvredama. Činjenica je da dva najbolja bh kluba (tu se svi slažemo) i iduću godinu (a nadam se i ubuduće i na nekom većem nivou), igraju ovo regionalno takmičenje. Evo ja sam optimista da će poslije ove skupštine i KK Bosna konačno krenuti nekom uzlaznom putanjom kojom već dugo idu rivali iz Z.Hercegovine. Eto, u ovom smjeru diskusija treba da ide a ne nekim retrogradnim putem. Ovo je sportski forum ljudi, man te se gluposti. I jedni i drugi i treći (mislim na navijače klubova , a ne na većinske narode u BiH).
P.S. Ko je ba Vedran Peršić? Nešto mi poznat...ono u stilu Džasmin-a iz TLN.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jun 2010, 11:25

Pašalić je napisao/la:Hvala administraciji foruma na generalnom čišćenju ovih zaista suvišnih i smarajućih postova na nekim relacijama. Ljudi, ne treba se oko gluposti za.ebavati, naročito sa ljudima koje uopće ne poznaješ, a to je ovdje na forumu većina slučajeva. Jbg. i ja nekad malo preletim, ali sve je to iz ljubavi prema bordo boji, ali ovdje zaista nije mjesto uvredama. Činjenica je da dva najbolja bh kluba (tu se svi slažemo) i iduću godinu (a nadam se i ubuduće i na nekom većem nivou), igraju ovo regionalno takmičenje. Evo ja sam optimista da će poslije ove skupštine i KK Bosna konačno krenuti nekom uzlaznom putanjom kojom već dugo idu rivali iz Z.Hercegovine. Eto, u ovom smjeru diskusija treba da ide a ne nekim retrogradnim putem. Ovo je sportski forum ljudi, man te se gluposti. I jedni i drugi i treći (mislim na navijače klubova , a ne na većinske narode u BiH).
P.S. Ko je ba Vedran Peršić? Nešto mi poznat...ono u stilu Džasmin-a iz TLN.
Vedran Peršić je direktor agencije PRIME Communications u Sarajevu. A ranije je radio kao potparol visokog predstavnika il tako nesto..
You are someone else I am still right here

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 jun 2010, 12:33

Čengić otišao zbog Vukoičića

Safudin Čengić, jedan od bivših članova Upravnog odbora, rekao je za vrijeme sjednice Skupštine da je ostavku podnio nakon što se odstupilo od plana da Stručni savjet kluba daje saglasnost za svaki transfer.

- Poslije toga i odluke o angažmanu bivšeg trenera Vukoičića za naknadu koju je trebao dobivati, a za koju smatram da je nije mogao opravdati rezultatima, rekao sam da više ne mogu ostati u klubu - rekao je Čengić, ali je naglasio da će i ubuduće podržavati Bosnu.
Mislim da se pojedinci sa ovog foruma sjecaju prozivanja i odlaska na poluvremenu utakmice nakon sto doticni gospodin nije mogao da istrpi prozivanja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 17 jun 2010, 12:58

Pašalić je napisao/la:Hvala administraciji foruma na generalnom čišćenju ovih zaista suvišnih i smarajućih postova na nekim relacijama. Ljudi, ne treba se oko gluposti za.ebavati, naročito sa ljudima koje uopće ne poznaješ, a to je ovdje na forumu većina slučajeva. Jbg. i ja nekad malo preletim, ali sve je to iz ljubavi prema bordo boji, ali ovdje zaista nije mjesto uvredama. Činjenica je da dva najbolja bh kluba (tu se svi slažemo) i iduću godinu (a nadam se i ubuduće i na nekom većem nivou), igraju ovo regionalno takmičenje. Evo ja sam optimista da će poslije ove skupštine i KK Bosna konačno krenuti nekom uzlaznom putanjom kojom već dugo idu rivali iz Z.Hercegovine. Eto, u ovom smjeru diskusija treba da ide a ne nekim retrogradnim putem. Ovo je sportski forum ljudi, man te se gluposti. I jedni i drugi i treći (mislim na navijače klubova , a ne na većinske narode u BiH).
da je barem vise ljudi sa ovakvim razmisljanjem drzava bi nam bila normalna ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 17 jun 2010, 13:38

neno#4 je napisao/la:
Čengić otišao zbog Vukoičića

Safudin Čengić, jedan od bivših članova Upravnog odbora, rekao je za vrijeme sjednice Skupštine da je ostavku podnio nakon što se odstupilo od plana da Stručni savjet kluba daje saglasnost za svaki transfer.

- Poslije toga i odluke o angažmanu bivšeg trenera Vukoičića za naknadu koju je trebao dobivati, a za koju smatram da je nije mogao opravdati rezultatima, rekao sam da više ne mogu ostati u klubu - rekao je Čengić, ali je naglasio da će i ubuduće podržavati Bosnu.
Mislim da se pojedinci sa ovog foruma sjecaju prozivanja i odlaska na poluvremenu utakmice nakon sto doticni gospodin nije mogao da istrpi prozivanja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zaluto covjek medju ljude 8-) ....
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 jun 2010, 00:26

Cestitke za Bozu stvarno je decko zasluzio da dobije makar sansu da odradi pripreme, jer se radi o jednom zaista divnom momku....Svaka mu cast i nadam se da ce se iduce godine afirmisati u potpunosti...On ima taj problem sto nije ni 3 ni 4, ali momak je sve postigao svojim radom, nikada nece biti vjerovatno vodja ekipa, ali koristi svakoj ekipi u oba smjera, a decko ima hrabrosti (sjetimo se posterizovanja Slavka)

Ostalo je samo ime.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 jun 2010, 08:50

neno#4 je napisao/la:Cestitke za Bozu stvarno je decko zasluzio da dobije makar sansu da odradi pripreme, jer se radi o jednom zaista divnom momku....Svaka mu cast i nadam se da ce se iduce godine afirmisati u potpunosti...On ima taj problem sto nije ni 3 ni 4, ali momak je sve postigao svojim radom, nikada nece biti vjerovatno vodja ekipa, ali koristi svakoj ekipi u oba smjera, a decko ima hrabrosti (sjetimo se posterizovanja Slavka)
šta s njim?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.