^ Mogli bi neku kladionicu baciti gdje će završiti. Ja se kladim na Bayern i CityUnica_Liverpool_ je napisao/la:Meni kaže rođak: "Hoćemo kupovat` dresove? Ode Džeko u Liverpool"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
^ Mogli bi neku kladionicu baciti gdje će završiti. Ja se kladim na Bayern i CityUnica_Liverpool_ je napisao/la:Meni kaže rođak: "Hoćemo kupovat` dresove? Ode Džeko u Liverpool"
Pa Juve nije nikad ni bio ozbiljno zagrizao, to su bile samo spekulacije.Lepy je napisao/la:
arsenal, manchester u., milan otpali, ostaju city, tottenham, juve..
admin je napisao/la:a i ja budala se prepirem.
ok. vi ste u pravu.
Onda cemo biti jako sretni.harishp je napisao/la:Sta ako ne bude nista od toga.Sky-ja jadnika obmanulo.
onda niko sretniji od meneharishp je napisao/la:Sta ako ne bude nista od toga.Sky-ja jadnika obmanulo.
Nije do Fergusona, nego Glazera...fixator je napisao/la:džeko i rooney u špicu napada
pa šta čeka taj ferguson
ovi bi harali engleskom
Cartman je napisao/la:Nije do Fergusona, nego Glazera...fixator je napisao/la:džeko i rooney u špicu napada
pa šta čeka taj ferguson
ovi bi harali engleskom
glazer je vlasnik al 90% Mun Utd-a je ferguson, prema tome do fergija jemajestic24 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Nije do Fergusona, nego Glazera...fixator je napisao/la:džeko i rooney u špicu napada
pa šta čeka taj ferguson
ovi bi harali engleskom
Nije do Glazera vec do Fergusona. Ima on para,al i neke lude ideje
Sta je, to ti krivo sto nece u juve, pa se odma ufurojuveboy je napisao/la:I dzeko se uforo jarane moj, ne moze se vise s njim pricat . . . pogLedajte samo izjavu za sportsport.ba . . . uzhas !
Ma neka, opustio se konacno pred kamerom. Nema mi nista mrze nego kad igraci stoje kao stubovi i ponavljaju iste stvari svaki put. Bolje ovako.juveboy je napisao/la:I dzeko se uforo jarane moj, ne moze se vise s njim pricat . . . pogLedajte samo izjavu za sportsport.ba . . . uzhas !
Ufuro se? pa ovo je cista suprotnost od nekakve ufuranosti, zeza se malo sa rajom i sa novinarom kojeg sigurno poznaje od ranije. kako bi bilo da stavi slusalice na usi i ignorise novinare i fanove, kao sto radi 99% ovih fudbalskih zvjezda i zvjezdica. e to bi bila ufuranostjuveboy je napisao/la:I dzeko se uforo jarane moj, ne moze se vise s njim pricat . . . pogLedajte samo izjavu za sportsport.ba . . . uzhas !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.