PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

Goalgetter
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la Goalgetter » 21 maj 2011, 11:23

Ako si jos tu, mozemo sad odigrati dziza_23 ;)

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 21 maj 2011, 11:44

Ne mogu vjerovati sta se s mnom desava..Ajd dobro nisam igrao 3 mjeseca,poceo tek prije cca 3 dana (da se utjesim) al jednostavno nemam ideju za igru.Dodjem ispred golmana ne znam sta cu i samo kruzim oko sesnesterca,gubim loptu,pokusavam nesto sto nikad ne bi uradio.Realizacija ravna 0 .Rehabilitacija u Fojnici 10 dana !
A C A B !

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 21 maj 2011, 11:47

Emir_ZENICA je napisao/la:Ne mogu vjerovati sta se s mnom desava..Ajd dobro nisam igrao 3 mjeseca,poceo tek prije cca 3 dana (da se utjesim) al jednostavno nemam ideju za igru.Dodjem ispred golmana ne znam sta cu i samo kruzim oko sesnesterca,gubim loptu,pokusavam nesto sto nikad ne bi uradio.Realizacija ravna 0 .Rehabilitacija u Fojnici 10 dana !
Hehe al smo se izigrali :D ..... Na kraju mi s**ba Winning streak, ali piše mi 6/6 ne kontam.... Možda ti se nešto nije verifikovalo.....

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 21 maj 2011, 12:12

Hocel neko jednu ?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 21 maj 2011, 12:21

robovi88 je napisao/la:Hocel neko jednu ?
hocu ja. al pivu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

Funjai
Kontakt:

Post Postao/la Funjai » 21 maj 2011, 12:41

znaci 0-0 nam upisano.. pa dobro, ja necu srkletiti po savezu, al stvarno smo se trudili da se nadjemo i odigramo tu tekmu, cak smo i broj moba razmijenili :) al hajd ok, nije belaj. pozz jasku sa zeljama da sto prije ozdravi :)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 maj 2011, 13:01

ever je napisao/la:To je to..Zar je stvarno bitno ko ce uzeti tri boda i kad,ali i po meni nije fer da se pise 3:0 za SYLARA.Ja nekad ovo procitam i znam da nemam pravo da nesto pametujem(izasao iz lige),ali mislim da bi se nekada moglo odstupiti od pravila i nekim momcima dozvoliti da odigraju nakon sto prodje termin..Npr. sada,jer i Dziza i SYLAR zele odigrati,ali se nisu mogli uskladiti,pa ja mislim da im treba pustiti jos dan-dva,nece niko poginuti ako se pusti to..K'o i u gramatici,nekada staviti odstupanje od pravila u specificnim situacijama.Uredu je ako jedan igrac ganja drugog,a drugog ni na mapi nema..Pozdrav ljepotice moje :* :mrgreen:
Sve je to uredu, ne igraš sad pa vjerovatno nisi u toku, bilo je odstupanja kada se fino objasni situacija i onda može, ali na ovakav način, e pa brate ne može! Za prave i poštene igrače ću uvijek izaći u susret, a sa ostalim samo što sam obavezan!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 21 maj 2011, 13:04

juventus 0244 je napisao/la:
ever je napisao/la:To je to..Zar je stvarno bitno ko ce uzeti tri boda i kad,ali i po meni nije fer da se pise 3:0 za SYLARA.Ja nekad ovo procitam i znam da nemam pravo da nesto pametujem(izasao iz lige),ali mislim da bi se nekada moglo odstupiti od pravila i nekim momcima dozvoliti da odigraju nakon sto prodje termin..Npr. sada,jer i Dziza i SYLAR zele odigrati,ali se nisu mogli uskladiti,pa ja mislim da im treba pustiti jos dan-dva,nece niko poginuti ako se pusti to..K'o i u gramatici,nekada staviti odstupanje od pravila u specificnim situacijama.Uredu je ako jedan igrac ganja drugog,a drugog ni na mapi nema..Pozdrav ljepotice moje :* :mrgreen:
Sve je to uredu, ne igraš sad pa vjerovatno nisi u toku, bilo je odstupanja kada se fino objasni situacija i onda može, ali na ovakav način, e pa brate ne može! Za prave i poštene igrače ću uvijek izaći u susret, a sa ostalim samo što sam obavezan!
sta smo funjai i ja???
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 21 maj 2011, 13:08

hocel ko friendly?

Funjai
Kontakt:

Post Postao/la Funjai » 21 maj 2011, 13:10

ma pusti ih jasko, to je zato sto smo crnci !!! :)

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 21 maj 2011, 13:11

Postujem,postujem..Sve stoji,ali ja onako malo vidim,pa mi zao bude nesto :D Isto kao da je u pitanju neka jako bitna zivotna stvar,sav se ja rastuzim :lol: ..Samo vi vodite kao i do sada,ovo je desetka cista..Nije ni vama lako,niko vas ne placa za ovo,a ima toliko posla.. <3

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 maj 2011, 13:16

jasko_juve je napisao/la:sta smo funjai i ja???
Vidi jasko tebi sam jučer napisao zašto da ne igrate, ovo se prvenstveno odnosi u slučajevima kada je na prijelazu sa 2 na 3 minusa, jer bi tad bio izbacen iz lige. A kod vas je drugacija situacija (i najgore mi je kad na ovom terminu utorak-petak treba nekom produziti, pa tri dana ljudi moji, nemojte čekati zadnji čas da odigrate), znate i sami kada se ne odigra više utakmica da se kolo produži. Stvar je u tome da bi neki namjerno zloupotrebljavali našu "dobrotu" i kasnili sa igranjem. Ako ja mogu uvijek biti na vrijeme sa utakmicama i tabelama zašto vi ne možete odigrati utakmica! I nije mi samo forum život da se razumijemo, to dovoljno "govori" prosjek postova po danu

FC Ljuta Krajina

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 21 maj 2011, 13:25

jasko_juve je napisao/la:sta smo funjai i ja???
Vidi jasko tebi sam jučer napisao zašto da ne igrate, ovo se prvenstveno odnosi u slučajevima kada je na prijelazu sa 2 na 3 minusa, jer bi tad bio izbacen iz lige. A kod vas je drugacija situacija (i najgore mi je kad na ovom terminu utorak-petak treba nekom produziti, pa tri dana ljudi moji, nemojte čekati zadnji čas da odigrate), znate i sami kada se ne odigra više utakmica da se kolo produži. Stvar je u tome da bi neki namjerno zloupotrebljavali našu "dobrotu" i kasnili sa igranjem. Ako ja mogu uvijek biti na vrijeme sa utakmicama i tabelama zašto vi ne možete odigrati utakmica! I nije mi samo forum život da se razumijemo, to dovoljno "govori" prosjek postova po danu
uredu je to za zivot,za forum,sve ja to kontam,al npr.kad neko ( sto je barem u mom slucaju ) odigra gotov citavu sezonu bez ijednog izostanka i desi se npr da je protivniku dosla sestra,nije je dugo vidio i nismo mogli prvu noc odigrat,drugu noc ja zaglavio u bolnici,trecu noc ne radi forum..znaci desilo se to sto se desilo i zar,prvenstveno JA,nisam zasluzio da mi date sansu da odigram tu utakmicu sutradan..haj da nisam bio redovan,ja bi rekao,al et..

eto prijedlog za sljedecu sezonu---- igrac koji uspije odigrat 10 kola zaredom bez izostanka ima pravo jedno kolo sebi produziti za 24 sata.. :D :D :D

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 maj 2011, 13:32

Haj drugi put ćemo malo više gledati to izvinjavamo se, ali ovo je samo iz razloga da kasnije ne bi bilo kako on moze, a ja ne mogu. Sinoc smo jos jedno pravilo skontali, neka još učimo da bi se liga podigla na još veći nivo.

E sad još nešto, vidimo ima ovih koji su zbog neki obaveza napustili ligu, a prije toga su bili redovni, a sad bi se vratili, znači za njih vrijede pravila kao i za nove igrače, mogu se prijaviti na temi za prijave u virtuelnom sportu i dobiće klub redom! Ali ovo se ne odnosi na igrače koji su izbačeni iz lige!

FC Ljuta Krajina

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 21 maj 2011, 13:37

dziza_23 je napisao/la:Sylar, isprico si svoju stranu price, izvuko si jedan post od 10 kojih sam ti piso, nije zbog bodova, nego stvarno sam bio razocaran kad sam vidio da si upisao 3:0 za sebe, kao mene nema, ti si me cekao, a ja tebe 2 dana cekao prije toga. A savez nam je mogao jednostavno produzit rok, kao sto moj dragi kolega ever kaze, jer ipak forum nije radio skoro cijeli jedan dan i nije se moglo igrat. Al ajde kraj price, goalgetteru ne vjerujem da cu danas moc odigrat, javit cu ti se sutra.
Ajd nadji pola od tih 10 nek ti sve bodove moje prepisu iste sekunde.A i ako ih ima pretpostavljam da su u vremenskom razmaku od 20 minuta(onaj cetvrtak navece kad forum nije radio ) :roll:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 21 maj 2011, 14:21

Hoćel ko humanitarnu?

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 21 maj 2011, 14:24

NK/RK Krivaja je napisao/la:Hoćel ko humanitarnu?
prijatelju,jedino da ti pustim,jer iznerviraces se pa ces sjebat jos vise kuk :D :D :D :D

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 21 maj 2011, 14:31

Ma pravi sobu :D

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 21 maj 2011, 15:25

Ajde imal ko muda?

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 21 maj 2011, 15:27

NK/RK Krivaja je napisao/la:Ajde imal ko muda?
imam ja dva, al mrsko mi igrat
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.