Tino suta lopte!Marley je napisao/la:Safetova kolekcija kaseta, koji kralj, popravi mi dan![]()
plavipatriota je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tino suta lopte!Marley je napisao/la:Safetova kolekcija kaseta, koji kralj, popravi mi dan![]()
Astren je napisao/la:Napad: /
to moze samo kod nas..
Samo se vi smijte, a vidicete kad / uvali hat-trick!
Hvala ti Pape![]()
Head je napisao/la:Kolutaj do sutra.phily je napisao/la:Head je napisao/la:I kako sad Stilic da ima mjesta pored Medunjanina, Pjanica, Prcica, Vrancica. Tino je za njega maestro, jos mladji od njega.![]()
Nail for Real je napisao/la:![]()
![]()
Rosicky je napisao/la:skačite **** vam pleme bušmansko
Krivaja ne ide po liniji već se nakrivilaNerminovic je napisao/la:Tino suta lopte!Marley je napisao/la:Safetova kolekcija kaseta, koji kralj, popravi mi dan![]()
![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava
![]()
![]()
Samo kada gubiteRosicky je napisao/la:Ova tema zaživi samo kad mi (arsenal) igramo![]()
![]()
rishaaa je napisao/la:Nisam ja ovaj video džaba napravio prije 7 dana...
alan_kardec je napisao/la:rishaaa je napisao/la:Nisam ja ovaj video džaba napravio prije 7 dana...
plač
Nek se Pitari ne ljute, al dugo nisam cuo jace poredjenjejoey je napisao/la:Za ovog @Marshala
Ganjaj dalje, a iz iskustva ti govorim da nikada neces stupiti u vezu ako forsiras to. Ispadas samo ocajan i patetican, a pick.e od toga bjeze ko titula od Koseva.
Sretno drug, i kad ti je lose sjeti se da je mene odbilo vise djevojaka nego sve forumase zajedno![]()
ma jok. komentarisanje je viši oblik umjetnostiR32 je napisao/la:A inace je uvijek lakse komentarisati tuđi rad nego napravit nesto vlastito
Consigliere je napisao/la:Evo druze.... Sretno!High je napisao/la:Dajte nam Žutog.
alan_kardec je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Evo druze.... Sretno!High je napisao/la:Dajte nam Žutog.
Sabinho je napisao/la:Pa dodji onda kad budemo igrali sa Zeljom.Virtu4l je napisao/la:Jarane ja tom stadionu prilazim samo kad je dženaza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 62 gosta.