Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
evo kao i svaki put kad pogledam na nba.com svi igraci dobili minutazu osim Mirze i Taylora 

-
- Kontakt:
uvedi mirzu vidis da ne mogu obruc pogoditi
gdje je onaj shengelia?joj oni gruzijci jesu dosadni na fan stranici netsa gori nek mi 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
hahahaahahah kakav pokusaj WALLACA, zamalo
nista od Mirze jos uvijek...

"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
Ako cvikeras ostane trener nakon sezone Mirza moze trazit TRADE slobodno ! Stari lazov mu neda minuta na parketu i tacka ! Nema veze kako odigrao njemu je grijanje klupe.
- storm_raider
- Kontakt:
Strasan pokusaj Wallaca, i on podsjetio na stare dane. Nije ga niko zalijepio, nego mu je lopta ispala. Inace Air Canada i Wallace imaju neke "aferime" iz mladjih dana, pa se i sada dokazuju jedan drugom. Odlicna utakmica, samo fali Mirza.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 02 mar 2013, 03:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Zar ima neko gori od nas ?adisice je napisao/la:gdje je onaj shengelia?joj oni gruzijci jesu dosadni na fan stranici netsa gori nek mi

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Posudjen Springfield Armoru u D-league. Nemoze jedva Teletovic da dobije playing time a oni bi da Shengelia igra.. Mislim budimo realni. Ali eto momak je rodjen 91 i sigurno da ima svjetlu buducnost.adisice je napisao/la:gdje je onaj shengelia?joj oni gruzijci jesu dosadni na fan stranici netsa gori nek mi
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Portland nije bio sretno poglavlje Draženovog života. Trener Rick Adelman nije vjerovao Draženu i njegovim košarkaškim mogućnostima. Bio je to uistinu pravi šok za Dražena koji se nikada nije našao u sličnoj situaciji.
Adelman mi nikad nije prigovarao, no nikada mi nije objasnio zašto ne igram. Iako je znao, morao je znati koliko mogu, koliko vrijedim, Dražen je pokušavao objasniti tu nemoguću situaciju samome sebi.
Rick Adelman jer morao biti svjestan mojih vrijednosti.
Dražen Petrović
Dražen je završio svoju prvu NBA sezonu sa 7.6 koševa po utakmici igrajući uglavnom pri kraju utakmica kada je pobjednik utakmice već bio odlučen. Iako bi zabio 8-10 koševa u tri, četiri minute, Rick Adelman je imao drugačiju viziju o Draženovoj ulogi u ekipi - bolje rečeno nikakvoj ulogi.
Osamnaest mjeseci se mučio u Portlandu. Mislim da je u tim trenucima do kraja sazrio, his njegov brat Aleksandar objašnjava, godinama mu se sve otvaralo, da bi preko noći ostao na klupi. Po prvi puta se osjećao bespomoćno... upravo tada Dražen je bio najčvršći.
Kajat ces se ti PJC, glup si ko *urac, bas moras biti levat da ti bradonja i *ebac(kardashian) igraju prije mirze, *ebem li ti sve, ne mogu da se nacudim i poslije ovoliko vremena..
Adelman mi nikad nije prigovarao, no nikada mi nije objasnio zašto ne igram. Iako je znao, morao je znati koliko mogu, koliko vrijedim, Dražen je pokušavao objasniti tu nemoguću situaciju samome sebi.
Rick Adelman jer morao biti svjestan mojih vrijednosti.
Dražen Petrović
Dražen je završio svoju prvu NBA sezonu sa 7.6 koševa po utakmici igrajući uglavnom pri kraju utakmica kada je pobjednik utakmice već bio odlučen. Iako bi zabio 8-10 koševa u tri, četiri minute, Rick Adelman je imao drugačiju viziju o Draženovoj ulogi u ekipi - bolje rečeno nikakvoj ulogi.
Osamnaest mjeseci se mučio u Portlandu. Mislim da je u tim trenucima do kraja sazrio, his njegov brat Aleksandar objašnjava, godinama mu se sve otvaralo, da bi preko noći ostao na klupi. Po prvi puta se osjećao bespomoćno... upravo tada Dražen je bio najčvršći.
Kajat ces se ti PJC, glup si ko *urac, bas moras biti levat da ti bradonja i *ebac(kardashian) igraju prije mirze, *ebem li ti sve, ne mogu da se nacudim i poslije ovoliko vremena..
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Mirza je psihicki vrlo jak, to pokazuje kada udje 6-7 minuta i ubaci dosta poena, ima influence u igri netsa u tim trenutcima i jednostavno moze samo postati jaci od ovoga sto mu ovaj mamlaz radi, nikako slabiji 

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
ima izgleda xDemir79 je napisao/la:Zar ima neko gori od nas ?adisice je napisao/la:gdje je onaj shengelia?joj oni gruzijci jesu dosadni na fan stranici netsa gori nek mi![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Sramota ko je trener u NAJACOJ KOSARKASKOJ LIGI na svijetu ! Pa ovaj covjek nije dobar ni za KK Bosna ! Koji levat boze mili .Pa mi na forumu znamo vise o igracima Netsa nego on licno .Njega bi bilo sevap roknut. Djes je Sprewell da zavrsio ono sto je poceo !Stream sam ugasio u drugoj cetvrtini nemogu ja gledat ono muka mi je 

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
@bosnastl mogul mu ja jaja otkinuti molim te
?

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Ma smori ovo čekanje Mirze...
Usput:

Usput:

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:@bosnastl mogul mu ja jaja otkinuti molim te?

-
- Kontakt:
http://www.netsdaily.com/2013/3/1/40545 ... -teletovic" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]FOURTHOFFICIAL je napisao/la:@bosnastl mogul mu ja jaja otkinuti molim te?
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
CARLESIMO - MANCINI
HUMPHRIES - TEVEZ
EVANS - BALO
HUMPHRIES - TEVEZ
EVANS - BALO
TRebo bi neko provjerit imal on jaja.Al nemoj molim te da to budem ja. Izvalicimo sibice pa ko dobije kracu mora provjeritFOURTHOFFICIAL je napisao/la:@bosnastl mogul mu ja jaja otkinuti molim te?

Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko, Vaya i 4 gosta.