Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

j00k3r
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la j00k3r » 22 jan 2014, 00:11

Schneeler je napisao/la:sta su na kraju uradili nilsson petersen i lijewski moze li mi neko pomoz drugovi?
1. UNDER = 2
2. UNDER = 3
3. OVER = 6

a da ne bude spam, ja sam odigrao ovako:

slika

sretno i zivili! ;)

Schneeler
Kontakt:

Post Postao/la Schneeler » 22 jan 2014, 00:14

bevanda druze ti ovde na forumu imas kolko mi se cini najveci procenat uspesnosti i dobrih analiza<imal sutra neki snooker da se probere :D nesto tipa kvota 2 3 skupa

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 22 jan 2014, 00:16

Moji vecerasnji. Jos jedan kasnije iz NBA

slika

slika
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

gambleSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la gambleSarajevo » 22 jan 2014, 00:21

Kako ovako brzo fedex posta public bet,ima li neko da je igrao na Skota,ne bih da nas pehiram imam neke liske koje cekam fedu i tr2 dimitrova kao i vecina...Za nocas nemam neki kvalitetan prijedlog,mozda dubl Peschke/Srebotnik protiv Erani/Vinci,5 medjusobnih susreta i 5 pobjeda mada ima duze od dvije godine kad su zadnji put igrale,niti jedne ni druge nisu uvjerljive tokom turnira,biram ih i zbog kvote,volim ove jace kvote..
p.s. upravo me nesto spucalo da moram ipak odigrati na Muraya,odigracu ova dva para dosta za nocas,djeluje mi smrdljiva ponuda skroz...sretno svima
1921

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 22 jan 2014, 00:29

pintol_TM87 je napisao/la:Orlando - Portland manje od 216,5 @1.85
Zadnjih 30 medjusobnih susreta je islo ispod ove granice...
Zadnji over je bio davne 2006 godine..
Druze igraju Oklahoma - Portland .

EDIT : A za public bet sam pisao danas kada je 75 % foruma pisalo za onog pivota iz Svedske. Analiza je bila dobra, sve je bilo ok, ali public bet nas ubija. Stvarno se ne pravim pametan, i ja vise prepisujem nego sto pisem i pogadam ali hocu samo da kazem oprez sa ulogom na Fedexa da ne bi bilo kukanja i psovanja. Ipak je to derbi i da ima X u tenisu sve bi bilo moguce. :lol: :lol:
Ja cu na narodnom tiketu uzeti 3:2 rezultat, ali samo ne znam na koga. :D
Zadnja izmjena: masteRofPoker, dana/u 22 jan 2014, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 jan 2014, 00:31

Za Amere... Koliko su sigurni Heat i Netsi? Treba mi za dizanja..
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 jan 2014, 00:41

Consigliere je napisao/la:Za Amere... Koliko su sigurni Heat i Netsi? Treba mi za dizanja..
Po meni su Netsi sigurniji i mislim da ce biti ubjedljivi, dok neki vrag se desava u Miami-ju i ako planiras puno ulagati posavjetuj se jos sa nekim :roll:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 22 jan 2014, 00:42

Schneeler je napisao/la:bevanda druze ti ovde na forumu imas kolko mi se cini najveci procenat uspesnosti i dobrih analiza<imal sutra neki snooker da se probere :D nesto tipa kvota 2 3 skupa
haha :) hvala na lijepim riječima. Al daleko sam ja od najvećeg postotka uspješnosti druže.
Ima ovdje puno dobrih tipsera. Što se snookera tiče, bježi od championshipa.. pričekaj shoot-out u petak, osobno ću uzet yupenga na 2.25 i davisona na 2.00. Jako je teško pogoditi par kad se igra samo 1 frejm, ali kvote su uvijek dosta dobre pa se isplati pokušat.

analize za ova dva para imaš par stranica prije.
U desetom selu živi Antuntun!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 22 jan 2014, 00:51

Jednostavno razmisljam i kontam i ne mogu propustiti da ne probam :

Nadal - Dimitrov 3:0 - @1.6
- Ne znam sta bih rekao da li se ispalti po ovoj kvoti ili ne, ali Rafa nakon sto je ( siguran sam da jeste) odgledao mec Dokovica i vidio njeogv poraz, sada je u glavi ukljucio onu svoju ludu preklopku i on nece propustiti ovu sansu koja mu se ukazala da uzme ovaj AO. Zna da ako pusti Dimitrova da se razmase da nece valjati pa ce od pocetka da nametne zestok ritam, to Dimitrov ne moze pratiti.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 22 jan 2014, 01:05

masteRofPoker je napisao/la:Jednostavno razmisljam i kontam i ne mogu propustiti da ne probam :

- Ne znam sta bih rekao da li se ispalti po ovoj kvoti ili ne, ali Rafa nakon sto je ( siguran sam da jeste) odgledao mec Dokovica i vidio njeogv poraz, sada je u glavi ukljucio onu svoju ludu preklopku i on nece propustiti ovu sansu koja mu se ukazala da uzme ovaj AO. Zna da ako pusti Dimitrova da se razmase da nece valjati pa ce od pocetka da nametne zestok ritam, to Dimitrov ne moze pratiti.
Slazem se, uporedjujuci stilove igranja njih dvojice i ja se ne mogu oteti dojmu da ce biti 3:0 samo ako Nadal bude htio. Svakako da ce se i Dimitrov zestoko truditi, ali mislim da ima nedovoljan kvalitet za Nadala (koji ce lahko dolaziti do break-a). Ne mora biti tacno, no bum vidjeli.

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 22 jan 2014, 01:32

masteRofPoker je napisao/la:Jednostavno razmisljam i kontam i ne mogu propustiti da ne probam :

Kol'ko je Rafa gledao meč i vidio svoju šansu, toliko je i little Federer gledao i shvatio (valjda) da niko nije nepobjediv i da uz pravu igru može svak' svakog dobiti. Šta hoću da kažem? Obojica su mogli naći nešto korisno iz meča Nole-Stan, tako da taj koeficijent od 1.60, za mene lično, je prenizak. Ne kažem da neće proći, al' meni se ne isplati to uzet', da je bar 2 kvota pa haj, al' Dimitrov je odličan na ovom turniru.

Po meni večeras bi trebali doći:
Lillard preko 21,5
Nadal-Dimitrov preko 9,5 1.set
Federer-Murray 2 (kontriram sebi, jer navijam za čarobnjaka, al' nekako mi se čini da će me opet razočarati kao prošle godine, iako igra sjajno na turniru)
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 22 jan 2014, 01:36

Prisoner je napisao/la:ako da taj koeficijent od 1.60, za mene lično, je prenizak. Ne kažem da neće proći, al' meni se ne isplati to uzet'
+1

Ne zovu ni Dimitrova baby Federer čisto da bi ga zvali nekako..
Momak kad tad mora stasati i pokazati što zna.. Nisam neki ljubitelj tenisa, ali upratio sam njegovih par mečeva..
Stvarno ne vidim value u betu da će od bilo koga na svijetu izgubiti 3-0 :?

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 22 jan 2014, 02:14

zahvaljujem kladionici na poklon kvoti sto se tice Cibulkove :D

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 22 jan 2014, 03:51

bevanda4 je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:brokly over 100,5

miami over 102,5

mislim da je ovo sigurno pa makar.
po mom laičkom mišljenju, bruklin bez derona i brooka nikako ne može biti siguran over
haha, u mojoj kladionici ovo i ne bi bilo over, granica 101,5 bila postavljena :lol:

U svakom slučaju bravo ti, i šteta za miami.

PlanB
Kontakt:

Post Postao/la PlanB » 22 jan 2014, 10:19

Poljska - Hrvatska; Poljska +2,5@1,87 Expekt

Jedina utakmica zadnjeg kola u kojoj protivnici direktno odlucuju o putniku u polufinale. Hrvatska je u malo boljoj situaciji, odgovara im i pobjeda i remi,dok Poljacima samo pobjeda dodnosi prolaz u polufinale.

Hrvatska je svoje protivnike uglavnom rutinski pobjedjivala, jedino su Francuzi (opet :) ) pokazali da su cvrsci u glavama i pobjedili 27:25. Jucer je protiv Rusije Goluza odmorio igrace, igrali su vecim dijelom igraci sa manjom minutazom ali i to je bilo dovoljno za uvjerljivu pobjedu 33:25.

Poljaci su najzanimljivija prica ovog turnira, nakon dva uvodna nes(p)retna poraza protiv Srbije(19:20) i Francuza(27:28) upisali su dvije isto tako s(p)retne pobjede protiv Rusije(24:22) i Bjelorusije (31:30). U jucerasnjoj utakmici protiv Svedske im je trebala pojeda kako bi ostali u igri za polufinale, nakon loseg starta u utakmicu i zaostatka 6:10, sve se okrenulo, do poluvremena su vodili sa 16:10, da bi na kraju utakmice slavili sa 35:25. Najveci junak je drugi golman Wyszomirski koji je obranio cak 53% udaraca (17/32), jednostavno je izludjivao svedske rukometase.

Poljake je ova pobjeda sigurno strasno psihicki podignula i danas ce biti spremni za tesku utakmicu, jucer je poljskih navijaca bilo vise od svedskih u dvorani, vjerojatno ce i danas imati "vjetar u ledja" sa tribina.

Igra Hrvatske ovisi o obrani, ako je obrana kako treba, onda padaju i golovi u napadu, sto iz kontri i polukontri sto iz akcija na postavljenu obranu. Goluza zna da ih cekaju jos dvije teske utakmice, pa ne vjerujem da ce danas juriti, vec smireno kontrolirati rezultat jer i sa remijem idu u polufinale.

Poljaci su u svim utakmicama pokrili ovaj hendikep, dok Hrvatska jace protivnike (Francuska i Svedska nije pobjedila sa 3 razlike. I danas ocekujem tesku utakmicu i tijesan rezultat na kraju.
Dobro je imati PlanB !

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 jan 2014, 10:44

Ima li neko prijedloge za Euro kupove u kosarci ? :)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

PlanB
Kontakt:

Post Postao/la PlanB » 22 jan 2014, 10:48

K.Lijewski over 3,5@1,75 WWin

Desni vanjski kod Poljaka samo u prvoj utakmici protiv Srbije nije prebacio ovu marginu (3/8). Nakon toga je svaki put isao preko: protiv Francuza 4/8, Rusa 4/8, Bjelorusa 5/7 te Svedjana 6/7. On im je prva opcija na desnom vanjskom(Szyba igra jako malo) tako da ce i danas uzeti svoju kvotu suteva a ako Alilovic ne bude iznimno raspolozen, Lijewski bi morao prebaciti lako ovu marginu.
Dobro je imati PlanB !

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 jan 2014, 10:51

Imal sta za Kineze ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 22 jan 2014, 10:55

Otelo je napisao/la:Imal sta za Kineze ?
Sistem 6/8, svi over ? :D
❶❾❽❽

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 jan 2014, 10:57

BeastZE je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Imal sta za Kineze ?
Sistem 6/8, svi over ? :D
Razmisljam o tome al dobitak 40km.
Jos kad izracunaj nekako i ostane 0.08 kf dobitka :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.