1. UNDER = 2Schneeler je napisao/la:sta su na kraju uradili nilsson petersen i lijewski moze li mi neko pomoz drugovi?
2. UNDER = 3
3. OVER = 6
a da ne bude spam, ja sam odigrao ovako:

sretno i zivili!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
1. UNDER = 2Schneeler je napisao/la:sta su na kraju uradili nilsson petersen i lijewski moze li mi neko pomoz drugovi?
Druze igraju Oklahoma - Portland .pintol_TM87 je napisao/la:Orlando - Portland manje od 216,5 @1.85
Zadnjih 30 medjusobnih susreta je islo ispod ove granice...
Zadnji over je bio davne 2006 godine..
Po meni su Netsi sigurniji i mislim da ce biti ubjedljivi, dok neki vrag se desava u Miami-ju i ako planiras puno ulagati posavjetuj se jos sa nekimConsigliere je napisao/la:Za Amere... Koliko su sigurni Heat i Netsi? Treba mi za dizanja..
hahaSchneeler je napisao/la:bevanda druze ti ovde na forumu imas kolko mi se cini najveci procenat uspesnosti i dobrih analiza<imal sutra neki snooker da se proberenesto tipa kvota 2 3 skupa
Slazem se, uporedjujuci stilove igranja njih dvojice i ja se ne mogu oteti dojmu da ce biti 3:0 samo ako Nadal bude htio. Svakako da ce se i Dimitrov zestoko truditi, ali mislim da ima nedovoljan kvalitet za Nadala (koji ce lahko dolaziti do break-a). Ne mora biti tacno, no bum vidjeli.masteRofPoker je napisao/la:Jednostavno razmisljam i kontam i ne mogu propustiti da ne probam :
Nadal - Dimitrov 3:0 - @1.6 - Ne znam sta bih rekao da li se ispalti po ovoj kvoti ili ne, ali Rafa nakon sto je ( siguran sam da jeste) odgledao mec Dokovica i vidio njeogv poraz, sada je u glavi ukljucio onu svoju ludu preklopku i on nece propustiti ovu sansu koja mu se ukazala da uzme ovaj AO. Zna da ako pusti Dimitrova da se razmase da nece valjati pa ce od pocetka da nametne zestok ritam, to Dimitrov ne moze pratiti.
Kol'ko je Rafa gledao meč i vidio svoju šansu, toliko je i little Federer gledao i shvatio (valjda) da niko nije nepobjediv i da uz pravu igru može svak' svakog dobiti. Šta hoću da kažem? Obojica su mogli naći nešto korisno iz meča Nole-Stan, tako da taj koeficijent od 1.60, za mene lično, je prenizak. Ne kažem da neće proći, al' meni se ne isplati to uzet', da je bar 2 kvota pa haj, al' Dimitrov je odličan na ovom turniru.masteRofPoker je napisao/la:Jednostavno razmisljam i kontam i ne mogu propustiti da ne probam :
Nadal - Dimitrov 3:0 - @1.6 - Ne znam sta bih rekao da li se ispalti po ovoj kvoti ili ne, ali Rafa nakon sto je ( siguran sam da jeste) odgledao mec Dokovica i vidio njeogv poraz, sada je u glavi ukljucio onu svoju ludu preklopku i on nece propustiti ovu sansu koja mu se ukazala da uzme ovaj AO. Zna da ako pusti Dimitrova da se razmase da nece valjati pa ce od pocetka da nametne zestok ritam, to Dimitrov ne moze pratiti.
+1Prisoner je napisao/la:ako da taj koeficijent od 1.60, za mene lično, je prenizak. Ne kažem da neće proći, al' meni se ne isplati to uzet'
haha, u mojoj kladionici ovo i ne bi bilo over, granica 101,5 bila postavljenabevanda4 je napisao/la:po mom laičkom mišljenju, bruklin bez derona i brooka nikako ne može biti siguran overmajestic24 je napisao/la:brokly over 100,5
miami over 102,5
mislim da je ovo sigurno pa makar.
Sistem 6/8, svi over ?Otelo je napisao/la:Imal sta za Kineze ?
Razmisljam o tome al dobitak 40km.BeastZE je napisao/la:Sistem 6/8, svi over ?Otelo je napisao/la:Imal sta za Kineze ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.