Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

avenija
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la avenija » 26 avg 2018, 10:50

Divovi jel vas strah? :kafa:
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 26 avg 2018, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 26 avg 2018, 10:52

Sljedeća sezona:
Sloboda
Široki
Zrinjski
Sarajevo
Željezničar
Velež/Jedinstvo
Borac
Čelik
Krupa
Radnik
Sisojini/GOŠK/Mladost DK/Zvijezda
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 26 avg 2018, 10:56

kazu da savez nesto placa ma hajte molim vas to su nebuloze. ti ne znaju platiti nista osim janjetine za salema i one zgradurine

Krovna kuća evropskog fudbala na redovnom kongresu u Bratislavi objavila je iznos na koji može da računa svaka od 55 članica i za period od čestiri godine kroz ovaj program bi trebalo da bude uloženo 775 miliona eura, što je skoro 30 odsto veći iznos od prethodnog, piše Nezavisne novine.

Svaka fudbalska asocijacija može da računa na najviše 14,1 milion eura, koje može da utroši u infrastrukturu, i to na izgradnju terena, stadiona, trening centara… Program “HatTrick” postoji od 2004. godine i dosad je u UEFA preko prva četiri razvojna programa u nacionalne saveze uložila preko 1,8 milijardi eura.
Srdjan Stanic pitarski ker

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 26 avg 2018, 10:58

osobaodpovjerenja je napisao/la:kazu da savez nesto placa ma hajte molim vas to su nebuloze. ti ne znaju platiti nista osim janjetine za salema i one zgradurine

Krovna kuća evropskog fudbala na redovnom kongresu u Bratislavi objavila je iznos na koji može da računa svaka od 55 članica i za period od čestiri godine kroz ovaj program bi trebalo da bude uloženo 775 miliona eura, što je skoro 30 odsto veći iznos od prethodnog, piše Nezavisne novine.

Svaka fudbalska asocijacija može da računa na najviše 14,1 milion eura, koje može da utroši u infrastrukturu, i to na izgradnju terena, stadiona, trening centara… Program “HatTrick” postoji od 2004. godine i dosad je u UEFA preko prva četiri razvojna programa u nacionalne saveze uložila preko 1,8 milijardi eura.
Pa plaća tuđim parama.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 26 avg 2018, 10:59

wobly92 je napisao/la:'Ajmo svi zanemarit činjenicu da Sloboda nije primila gola 405 minuta :kafa:
Koji je najduži niz bez primljenog gola, ima li neko info?
Opaa svaka cast.Mislim da Zeljo drzi prva 2-3 rekorda nisam siguran prvi je mislim preko 1000 minuta a u kupu takodje prva 2 rekorda oko 600 minuta.
23

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 26 avg 2018, 11:02

Denis Mujkić, golman vodeće ekipe Premijer lige BiH, tuzlanske Slobode, u prva četiri kola nije primio gol. Na tragu je to rekorda njegovog oca Ibrahima, koji je u sezoni 2000/2001, braneći za Budućnost iz Banovića, sačuvao mrežu punih 1.154 minute, što je i danas rekord.

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 26 avg 2018, 11:07

Penaltiky je napisao/la:
osobaodpovjerenja je napisao/la:kazu da savez nesto placa ma hajte molim vas to su nebuloze. ti ne znaju platiti nista osim janjetine za salema i one zgradurine

Pa plaća tuđim parama.
pa zasto nisi aplicirao rodjace zasto nisi zapoceo nesto sam pa trazio da uefa pogura hocete naguzove sve neradnici

Penaltiky je napisao/la:Denis Mujkić, golman vodeće ekipe Premijer lige BiH, tuzlanske Slobode, u prva četiri kola nije primio gol. Na tragu je to rekorda njegovog oca Ibrahima, koji je u sezoni 2000/2001, braneći za Budućnost iz Banovića, sačuvao mrežu punih 1.154 minute, što je i danas rekord.
kako je 1154 vece od 1180 majke ti tvoje

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 26 avg 2018, 11:10

Penaltiky je napisao/la:Denis Mujkić, golman vodeće ekipe Premijer lige BiH, tuzlanske Slobode, u prva četiri kola nije primio gol. Na tragu je to rekorda njegovog oca Ibrahima, koji je u sezoni 2000/2001, braneći za Budućnost iz Banovića, sačuvao mrežu punih 1.154 minute, što je i danas rekord.
Ne znam dal su uracunali sve ukupno sa kupom ili samo ligu.Ja mislim da Guso drzi rekord za ligu al nisam siguran.
23

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 26 avg 2018, 11:22

osobaodpovjerenja je napisao/la:
Samo sam stavio ko kuriozitet.. Nisam rekao da je više, a ranije sam pitao. Ostaj mi zdravo i britko.

Za prijave na konkurs mora postojati konkurs. Nemaju svi luskuz da odu na sastanak SDA i da dobiju pare kao Želješčar.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 26 avg 2018, 11:34

quote="DamirT"]Citam na netu kazu Celikovci vise njih bilo u gostima nego u Tuzli navijaca.Jbt pa nije bilo u Tuzli 500 navijaca[/quote]

80% od gledalaca u Kaknju su bili navijaci Celika.
Uzmes zvanicnu brojku i eto, ja ne znam kolika je zvanicnan broj gledaoca.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 avg 2018, 12:05

prisonbreak je napisao/la:quote="DamirT"]Citam na netu kazu Celikovci vise njih bilo u gostima nego u Tuzli navijaca.Jbt pa nije bilo u Tuzli 500 navijaca
Sloboda - Radnik 3.000
Mladost DK - Čelik 2.500
Zrinjski - Tuzla City 1.500
Zvijezda - Sarajevo 500
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 26 avg 2018, 12:08

MortemHz je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:quote="DamirT"]Citam na netu kazu Celikovci vise njih bilo u gostima nego u Tuzli navijaca.Jbt pa nije bilo u Tuzli 500 navijaca
Sloboda - Radnik 3.000
Mladost DK - Čelik 2.500
Zrinjski - Tuzla City 1.500
Zvijezda - Sarajevo 500
Malo više na Tušnju po mojoj procjeni. Al i ovo je za savez vrh. Samo se sjetim onog kretenizma i procjene protiv Zrinjskog.

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 26 avg 2018, 12:47

Penaltiky je napisao/la:
Samo sam stavio ko kuriozitet.. Nisam rekao da je više, a ranije sam pitao. Ostaj mi zdravo i britko.

Za prijave na konkurs mora postojati konkurs. Nemaju svi luskuz da odu na sastanak SDA i da dobiju pare kao Želješčar.

konkurse verifikuje uefa nije to tvoj rodni kraj dje glavutani jedan drugom dodijeljuju naknade . a mora se znati i koji strani jezik moras imati i nesto zapoceto biti transparentan da ljudi vide u sta pare idu . ukratko moras imati tim sposobnih ljudi koji su kadri iznijeti jedan takav projekat na visokom nivou a ne nekog baustelca da ti vodi klub iz kojeg jos uzima pare jer igraci stanuju kod njega . pa dje to ima .
nemojte ba tabiriti svjetsku politiku kad ste vi na tom lokalnom nivou . sportski pozdrav

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 26 avg 2018, 12:51

Problem je sto ste vi u ovoj drzavi zatvorili krug tako da. :thumbup: uzivjate

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 26 avg 2018, 12:55

sto niste aplicirali ? nije uefa babaroga al yebiga treba znati engleski pa treba imati neki projekat pa treba nesto i zapoceti . a vama faraon baca prasinu u oci i u jednu tribinu skrho para mogo je tusanj zavrsit . a drugi vam krivi . ne ide to tako drugovi moji . pljuni u sake i zavrni rukave pa trazi onda da te poguraju i pogurace te svi . ali prvo ti sam . doduse stas ti ulagat u tusanj kad nije tvoja imovina neg gradska .

evo ovdje i link konkursa
sariel govedo

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 26 avg 2018, 13:00

konkurse verifikuje uefa nije to tvoj rodni kraj dje glavutani jedan drugom dodijeljuju naknade . a mora se znati i koji strani jezik moras imati i nesto zapoceto biti transparentan da ljudi vide u sta pare idu . ukratko moras imati tim sposobnih ljudi koji su kadri iznijeti jedan takav projekat na visokom nivou a ne nekog baustelca da ti vodi klub iz kojeg jos uzima pare jer igraci stanuju kod njega . pa dje to ima .
nemojte ba tabiriti svjetsku politiku kad ste vi na tom lokalnom nivou . sportski pozdrav
U te tvoje priče ni Šiljak ne vjeruje. Pa ovo je klepabje UEFAinih para u najavi i rastaljivanje.

High

Post Postao/la High » 26 avg 2018, 15:17

Samo da kiše na Grbavici ne bude!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 avg 2018, 15:27

Nedelja je svanula, lijte kise hladne vode !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

High

Post Postao/la High » 26 avg 2018, 15:42

Neće kiše biti, komšije! Isplati se doći radi hadžije!

https://www.wunderground.com/forecast/b ... alwx_10day
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 avg 2018, 15:43

Kako neslužbeno saznaje SportSport.ba, Koljić je blizu transfera u Belgiju i to u Waasland-Beveren u koji je ljetos prešao i Aleksandar Vukotić, također bivši član Krupe.

Krupa večeras na Grbavici igra protiv Željezničara, a utakmici će prisustvovati i skauti iz Belgije koji žele još jednom na djelu vidjeti ove sezone sjajnog Koljića, kojeg su već gledali. Ukoliko sve prođe kako je zamišljeno, Belgijanci bi na licu mjesta trebali finalizirati pregovore sa čelnicima Krupe i otkloniti sve prepreke ka ovom transferu.

Elvir Koljić je zimus otišao na posudbu u Lech iz Poznana, ali ga je teška povreda omela da se nametne u novom klubu. Uslijedio je povratak u Krupu, ali se u prvih nekoliko kola nove sezone već vidjelo da ovakav napadač, realno, više nema šta da traži u Premijer ligi i da je zreo za početak inostrane karijere.

Koljić ima 23 godine i do sada je igrao za Ključ, Triglav, Borac i Lech, a ove sezone je na šest utakmica u Premijer ligi postigao sedam golova uz jednu asistenciju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.