Ja ne znam kakve ti bodove računaš u Kupu... Ovo je bio revanš nakon što smo u prvoj utakmici osigurali prolaz, slično kao i sad...damirfile je napisao/la: Ne mogu da vjerujem da su nam nekad bod uzeli.... strasno![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
ma to im jedini put da nisu porazeni od nas... jbg... opet pogodi rezultat danas...damirfile je napisao/la: Ne mogu da vjerujem da su nam nekad bod uzeli.... strasno![]()
![]()

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- AmanijakzO
- Kontakt:
Mislio sam vise figurativno.Hawking je napisao/la:Ja ne znam kakve ti bodove računaš u Kupu... Ovo je bio revanš nakon što smo u prvoj utakmici osigurali prolaz, slično kao i sad...damirfile je napisao/la: Ne mogu da vjerujem da su nam nekad bod uzeli.... strasno![]()
![]()

Eto šugo Raščić dade gol Guši...
I završilo 1:1, ponovila se historija nakon 10 godina...
I završilo 1:1, ponovila se historija nakon 10 godina...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Je li istina da je ovo Olimpicu prvi gol koji su dali Želji?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Nevjerovatno, sutra imam gimnazijadu, a Guso primio gol, znaci sutra snijeg 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Evo treća godina kako se vratio u Želju, a tek prvi gol.Edin TM87 je napisao/la:Nevjerovatno, sutra imam gimnazijadu, a Guso primio gol, znaci sutra snijeg

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Rekao bih rutinski odrađen posao, sa pola snage, igrali smo koliko nam treba, dali gol iz lijepe akcije, Smajić dobar danas, rastrčan vidi se da je željan igre...
Konačno izrastamo u pravu ekipu, odemo u goste jednoj od najboljih ekipa naše lige i rutinski odradimo prolaz...
Nismo vala ni imali nekih napadačkih ambicija zato im nismo i zabili još koji gol, oni su u drugom imali samo ovu jednu priliku i dali nam gol nakon ubačaja iz kornera...
Jedan detalj mi se nije svidio, a to je ponašanje Guše, Smajić nije pokrio igrača, a Gušo mu ko najveći seljak psuje mater...Mislim da to nije način na koji se treba graditi neki autoritet.
U nedjelju odraditi Veleža!
Bogi nije igrao jer je imalo lakšu povredu, a za ulaskom Adilovića nije bilo potrebe!
Konačno izrastamo u pravu ekipu, odemo u goste jednoj od najboljih ekipa naše lige i rutinski odradimo prolaz...
Nismo vala ni imali nekih napadačkih ambicija zato im nismo i zabili još koji gol, oni su u drugom imali samo ovu jednu priliku i dali nam gol nakon ubačaja iz kornera...
Jedan detalj mi se nije svidio, a to je ponašanje Guše, Smajić nije pokrio igrača, a Gušo mu ko najveći seljak psuje mater...Mislim da to nije način na koji se treba graditi neki autoritet.
U nedjelju odraditi Veleža!
Bogi nije igrao jer je imalo lakšu povredu, a za ulaskom Adilovića nije bilo potrebe!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Zna li neko kad se igra cetvrtina finala kupa
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja mislim 2. i 23. novembra!
Ž '21!
onog Rašu treba prebit negdje...kad je izvlacenje parova
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ja sam ovo uočio nekoliko puta kod Guše. Primitivizam za nepovjerovati. Seljak. Al' haj' nek brani kad brani, nisam ja Amar da mu to zabranim.Bianconeri1988 je napisao/la:
Osim - drugo ime za Želju !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Dobro što se on izgalami i slično, ali da psuje mater vlasistom suigraču mi je van svake pameti, ali iako su te psovke ružne za čuti očigledno su djelotvorne...

Na ono tribini je bila uglavnom raja sa juga i pRaščić je zaslužio sve što mu se govorilo! Ne bi me čudilo da ga neka bagra prebije u gradu ovih dana!Buu je napisao/la:Meni se cini da su sve bili pljuvaci sa sjevera na onoj tribini

Ž '21!
on ti je krupna riba...Bianconeri1988 je napisao/la:Dobro što se on izgalami i slično, ali da psuje mater vlasistom suigraču mi je van svake pameti, ali iako su te psovke ružne za čuti očigledno su djelotvorne...
Na ono tribini je bila uglavnom raja sa juga i pRaščić je zaslužio sve što mu se govorilo! Ne bi me čudilo da ga neka bagra prebije u gradu ovih dana!Buu je napisao/la:Meni se cini da su sve bili pljuvaci sa sjevera na onoj tribini

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- spielführer_21
- Kontakt:
Pehilju je ovo bio 5. gol u kupu.. Mislim da je uvjerljivo prvi na toj listi..Hawking je napisao/la:Eno jedan gol za Krajišnik dao Pehilj a drugi Pele![]()
![]()
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ma malog Ramica nisu popustali, to za prascica i regoje to je normalaBianconeri1988 je napisao/la:Dobro što se on izgalami i slično, ali da psuje mater vlasistom suigraču mi je van svake pameti, ali iako su te psovke ružne za čuti očigledno su djelotvorne...

NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.