FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tello
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tello » 12 mar 2014, 21:49

Sad bi raja mogla da navali na Koševo sljedeću utakmicu, ako sad ne bude 20 000 na derbiju ne znam kad će :S
Daje Stojčevu Saida dodat na ljeto :D :D
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 mar 2014, 21:50

pogledao sam derbi i ja kao neko neutralan mogu rec da saraevo ima PREDOBRU ekipu pokrivenu na gotovo svakoj poziciji...vidi se da je ekipa odlicno fizicki i tehnicki spremljena..ja neznam sta vi kukate :? :? ...i derbi sa celikom sam pogledao....poraz sigurno ni u to utakmici niste zasluzili...mislim da ovoj ekipi treba jos samo malo da se poslozi i bit ce tu pobjeda u serijama....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 12 mar 2014, 21:52

Imaju li gdje golovi sa utakmice?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 mar 2014, 21:53

Ljudi zamislite nas vezni red Jajalo - Cimirot def vezni, kreativac Stojcev i krila Kojasevic i Said :lol: :lol: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 12 mar 2014, 21:55

staragarda je napisao/la:pogledao sam derbi i ja kao neko neutralan mogu rec da saraevo ima PREDOBRU ekipu pokrivenu na gotovo svakoj poziciji...vidi se da je ekipa odlicno fizicki i tehnicki spremljena..ja neznam sta vi kukate :? :? ...i derbi sa celikom sam pogledao....poraz sigurno ni u to utakmici niste zasluzili...mislim da ovoj ekipi treba jos samo malo da se poslozi i bit ce tu pobjeda u serijama....
Sve to stoji,i onda ti se dese dvije tekme i jedan bod,al morace sa ovakvom igrom da procepi,samo da tada nebude kasno

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 12 mar 2014, 21:57

sekac je napisao/la:Vusljanin nije kriv za gool naprotiv jedan je spasio.
Hoces da kazes da je bio dobar, gubio se cijelo vrijeme kao i u prosloj utakmici, ne prati igru i ne zasluzuje prvu postavu
M.Delac 2

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 mar 2014, 22:00

Hajde sad neko od nasih nek napise koji se qrac desava sa Travancicem???
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 12 mar 2014, 22:03

SNIMAK UTAKMICE TV VOGOSCA (upravo pocelo)
Zadnja izmjena: simon, dana/u 12 mar 2014, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 12 mar 2014, 22:03

Sabinho je napisao/la:Hajde sad neko od nasih nek napise koji se qrac desava sa Travancicem???
Ja mislim da nam je samo on falio u igri da im zabijemo još jedan, ne znam zašto ga Jarni drži na klupi..
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 12 mar 2014, 22:04

tello je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Hajde sad neko od nasih nek napise koji se qrac desava sa Travancicem???
Ja mislim da nam je samo on falio u igri da im zabijemo još jedan, ne znam zašto ga Jarni drži na klupi..
drzao ga je kao i svi ostalim treneri,od Husa,do trenera Celika itd. lik nije normalan jednostavno

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 mar 2014, 22:05

Sarajlijc@ je napisao/la:Ljudi zamislite nas vezni red Jajalo - Cimirot def vezni, kreativac Stojcev i krila Kojasevic i Said :lol: :lol: :mrgreen:
Da ti se sledi krv u žilama. Dodas još jednog rutinera naprijed tipa Hadzija
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 12 mar 2014, 22:08

simon je napisao/la:SNIMAK UTAKMICE TV VOGOSCA (upravo pocelo)
Nema zvuka, mrljava slika,komentator amater ne zna sta je ofsajd, zna li neko hoce li biti repriza u 23:10 na BHT-u ?
M.Delac 2

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 mar 2014, 22:09

Moglo je i drugacije ali je ovih 1:1 nekako najrealnije. Kod vas Stojcev ubija, fkt momak igra majstorski ali Bilbija treba da vas brine, tesko da on moze biti kao Komazec recimo.

Na vasem je sve moguce, ove price kako ste 3, ili vise, puta bolji od nas pojedinci nek` macku o rep okace, derbi je derbi i tu nema favorita. Vidimo se u uzvratu!
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 mar 2014, 22:09

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ljudi zamislite nas vezni red Jajalo - Cimirot def vezni, kreativac Stojcev i krila Kojasevic i Said :lol: :lol: :mrgreen:
Imamo Nenu ;) :)

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 12 mar 2014, 22:13

I vi i mi mogli do pobjede, ali je mozda X najrealnija opcija. Sto se tice vase ekipe da nemate one sedmice vjerovatno Stojcev vi ne bi mogli bod uzeti ni Olimpicu. Po mom misljenju imate dobar vezni red upravo zbog ove sedmice koja je pokretac svega, odbrana vam je truba obicna. Igrac s brojem pet ( ne znam ko je) lik nema blage veze s zivotom, nego mi po toj strani smo isto tanki bas (imate srece). Bilbija izvikan igrac, treba mu sto sansi a i kad se nade u sansi nista ni s cim.
Uglavnom realan ishod meca.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 mar 2014, 22:15

Sarajlijc@ je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Imamo Nenu ;) :)
Još samo da ih počne trpati. Vidim po komentarima da se raja boji novog slučaja "Melunovic". Drago mi je sto je Stojcev dokazao da je klasa. Mada to sve vidim po pričama i izvještajima koje dobijam, nisam u mogućnosti da gledam tekme, nažalost
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 mar 2014, 22:19

Ma kakav Melunovic ne znam ko to moze zakljuciti, Bilbija ima kretanje, dobija duele, zna se izboriti za loptu. Jos samo da mu golovi krenu, a i to ce brzo ;)

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 12 mar 2014, 22:38

Sve u svemu, derbi odlican, atmosfera paklena. Iskreno nisam ocekivao ovliki nas broj, cak sam mislio da ce nas biti oko 200, jer se nsita nije organizovalo, a bilo nas je oko 3 milje. Navijanje perverzija, bez bubnja i megafona, 2. pol. izdominirali na tribinama.
Sto se tice fudbala, eh Zeljo u prvih pola sata, ocitao fudbasku lekciju nasim igracima, tacno sam se drama nasikirao. Poslije su se i oni izgubili, mi napravili par prilika, kao i oni, bio je egal. U drugom pol. igra sarajeva fantasticna, predvodjena Mozzartom bh fudbala, Milošom Stojćevom. Po meni uz Saida, najbolji od rata pa naovamo. Dosta smo bolji u kondiciji, zadnjih 15 minuta, visio im je go u zraku dok su se oni vukli po terenu.
PS: Velkoski, paklen igrac

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 mar 2014, 22:43

macahz je napisao/la:Sve u svemu, derbi odlican, atmosfera paklena. Iskreno nisam ocekivao ovliki nas broj, cak sam mislio da ce nas biti oko 200, jer se nsita nije organizovalo, a bilo nas je oko 3 milje. Navijanje perverzija, bez bubnja i megafona, 2. pol. izdominirali na tribinama.
Sto se tice fudbala, eh Zeljo u prvih pola sata, ocitao fudbasku lekciju nasim igracima, tacno sam se drama nasikirao. Poslije su se i oni izgubili, mi napravili par prilika, kao i oni, bio je egal. U drugom pol. igra sarajeva fantasticna, predvodjena Mozzartom bh fudbala, Milošom Stojćevom. Po meni uz Saida, najbolji od rata pa naovamo. Dosta smo bolji u kondiciji, zadnjih 15 minuta, visio im je go u zraku dok su se oni vukli po terenu.
PS: Velkoski, paklen igrac
Prosli derbi prodato vama 2500 karata a sada da vas bude 3 000 a bilo vas manje i na manjem prostoru.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 mar 2014, 22:44

Ne mogu da vjerujem da smo mi spremniji od nekoga.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Dadox, ErosViverosViv, riki46 i 61 gost.