Daje Stojčevu Saida dodat na ljeto

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sve to stoji,i onda ti se dese dvije tekme i jedan bod,al morace sa ovakvom igrom da procepi,samo da tada nebude kasnostaragarda je napisao/la:pogledao sam derbi i ja kao neko neutralan mogu rec da saraevo ima PREDOBRU ekipu pokrivenu na gotovo svakoj poziciji...vidi se da je ekipa odlicno fizicki i tehnicki spremljena..ja neznam sta vi kukate![]()
...i derbi sa celikom sam pogledao....poraz sigurno ni u to utakmici niste zasluzili...mislim da ovoj ekipi treba jos samo malo da se poslozi i bit ce tu pobjeda u serijama....
Hoces da kazes da je bio dobar, gubio se cijelo vrijeme kao i u prosloj utakmici, ne prati igru i ne zasluzuje prvu postavusekac je napisao/la:Vusljanin nije kriv za gool naprotiv jedan je spasio.
Ja mislim da nam je samo on falio u igri da im zabijemo još jedan, ne znam zašto ga Jarni drži na klupi..Sabinho je napisao/la:Hajde sad neko od nasih nek napise koji se qrac desava sa Travancicem???
drzao ga je kao i svi ostalim treneri,od Husa,do trenera Celika itd. lik nije normalan jednostavnotello je napisao/la:Ja mislim da nam je samo on falio u igri da im zabijemo još jedan, ne znam zašto ga Jarni drži na klupi..Sabinho je napisao/la:Hajde sad neko od nasih nek napise koji se qrac desava sa Travancicem???
Da ti se sledi krv u žilama. Dodas još jednog rutinera naprijed tipa HadzijaSarajlijc@ je napisao/la:Ljudi zamislite nas vezni red Jajalo - Cimirot def vezni, kreativac Stojcev i krila Kojasevic i Said![]()
![]()
Nema zvuka, mrljava slika,komentator amater ne zna sta je ofsajd, zna li neko hoce li biti repriza u 23:10 na BHT-u ?simon je napisao/la:SNIMAK UTAKMICE TV VOGOSCA (upravo pocelo)
Imamo NenuBosniacum Lilium je napisao/la:Da ti se sledi krv u žilama. Dodas još jednog rutinera naprijed tipa HadzijaSarajlijc@ je napisao/la:Ljudi zamislite nas vezni red Jajalo - Cimirot def vezni, kreativac Stojcev i krila Kojasevic i Said![]()
![]()
Još samo da ih počne trpati. Vidim po komentarima da se raja boji novog slučaja "Melunovic". Drago mi je sto je Stojcev dokazao da je klasa. Mada to sve vidim po pričama i izvještajima koje dobijam, nisam u mogućnosti da gledam tekme, nažalostSarajlijc@ je napisao/la:Imamo NenuBosniacum Lilium je napisao/la:Da ti se sledi krv u žilama. Dodas još jednog rutinera naprijed tipa HadzijaSarajlijc@ je napisao/la:Ljudi zamislite nas vezni red Jajalo - Cimirot def vezni, kreativac Stojcev i krila Kojasevic i Said![]()
![]()
![]()
Prosli derbi prodato vama 2500 karata a sada da vas bude 3 000 a bilo vas manje i na manjem prostoru.macahz je napisao/la:Sve u svemu, derbi odlican, atmosfera paklena. Iskreno nisam ocekivao ovliki nas broj, cak sam mislio da ce nas biti oko 200, jer se nsita nije organizovalo, a bilo nas je oko 3 milje. Navijanje perverzija, bez bubnja i megafona, 2. pol. izdominirali na tribinama.
Sto se tice fudbala, eh Zeljo u prvih pola sata, ocitao fudbasku lekciju nasim igracima, tacno sam se drama nasikirao. Poslije su se i oni izgubili, mi napravili par prilika, kao i oni, bio je egal. U drugom pol. igra sarajeva fantasticna, predvodjena Mozzartom bh fudbala, Milošom Stojćevom. Po meni uz Saida, najbolji od rata pa naovamo. Dosta smo bolji u kondiciji, zadnjih 15 minuta, visio im je go u zraku dok su se oni vukli po terenu.
PS: Velkoski, paklen igrac
Trenutno korisnika/ca: boki86, Dadox, ErosViverosViv, riki46 i 61 gost.