Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
@Maestro, nije tako kod mene. Ja bih sve dao da mogu zaspati jer sam ponekad mrtav umoran, poslije treninga ili sl. ali ne mogu i kraj. Zijevam, ležim, pokušavam zaspat, ali neće san na oči. 

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Ne valja to nimalo.Semsudin je napisao/la:@Maestro, nije tako kod mene. Ja bih sve dao da mogu zaspati jer sam ponekad mrtav umoran, poslije treninga ili sl. ali ne mogu i kraj. Zijevam, ležim, pokušavam zaspat, ali neće san na oči.
Makar se onda naspavas navecer.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Al te vino hoće baš
Kod mene pola razreda, pošto smo prva smjena, čim se vrate iz škole legnu spavat

Kod mene pola razreda, pošto smo prva smjena, čim se vrate iz škole legnu spavat
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
@Dex ... zato su oni pametni , odmah legnu , a ne kao ja , odmah se za komp priljepim. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
@Neutral
I ti u to povjerovao ?

I ti u to povjerovao ?

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Ma ja odoh sad spavat, a vi vidite, ne mogu gledatMaestro^^ je napisao/la:@Dex ... zato su oni pametni , odmah legnu , a ne kao ja , odmah se za komp priljepim.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
AgresivnoDjubre je napisao/la:@Neutral
I ti u to povjerovao ?![]()
10-tak portala je to objavilo

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Da je to napisao @Coutinho,@bazeni pa hajd,al ti brate moj. 

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
AgresivnoDjubre je napisao/la:Da je to napisao @Coutinho,@bazeni pa hajd,al ti brate moj.

Ima i NFL ekipa iz New Orleansa ljiljana na grbu.Papastathopoulos je napisao/la:novi grb, novo ime i odma ljiljan na grb![]()
![]()

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Anžuvinci

Svako cijeni svoju historiju, povijest, istoriju, samo u BiH pokušavaju na sve načine Bosnu prikazati kao zemlju bez identiteta. Umjesto da svi budu ponosni na svoju dugu historiju oni je umanjuju i pljuju po toj istoj.
Doći će prije ili kasnije i taj dan kada će se narod dignuti na noge i početi će revolucija. Kroz historiju se to dešavalo, no našim glavonjima to nije jasno

Svako cijeni svoju historiju, povijest, istoriju, samo u BiH pokušavaju na sve načine Bosnu prikazati kao zemlju bez identiteta. Umjesto da svi budu ponosni na svoju dugu historiju oni je umanjuju i pljuju po toj istoj.
Doći će prije ili kasnije i taj dan kada će se narod dignuti na noge i početi će revolucija. Kroz historiju se to dešavalo, no našim glavonjima to nije jasno

Louisiana, i sam NO su izgrađeni od strane Francuza
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja kad zaspem preko dana imam osjecaj kao da nije isti dan, da je proslo 2-3 dana. Neki cudan osjecaj. 
Prof. historije mi rekla da se javim kad naucim, to mi je jos rekla prije mjesec dana. Ja jj se necu javit nikad, kad god me pita jesi li spreman ja kazem jos 2 lekcije ostale
Gdje je to @otelo? Vidim niko ne spama

Prof. historije mi rekla da se javim kad naucim, to mi je jos rekla prije mjesec dana. Ja jj se necu javit nikad, kad god me pita jesi li spreman ja kazem jos 2 lekcije ostale

Gdje je to @otelo? Vidim niko ne spama

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Naravno da jeste,moram i ja da ga pohvalimdubrava je napisao/la:
Nema mi Emira, to je ljudina

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Auu pa ovo nisam ocekivao.Tribalian je napisao/la:
Naravno da jeste,moram i ja da ga pohvalimJedan od retkih koji nije zastranio u " narodnjacko-folkersko-seljacko-idiotsku " zabokrecinu !

Stvarno sam se zacrveni,pa hvala kolega.

Kakav si mi ti ?
AgresivnoDjubre je napisao/la: Auu pa ovo nisam ocekivao.![]()
Stvarno sam se zacrveni,pa hvala kolega.![]()
Kakav si mi ti ?

A evo brate,moram da te pohvalim ,s tobom uvek kvalitetan virtuelni provod

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
haha nazalost ostaje samo na tome.Tribalian je napisao/la:![]()
A evo brate,moram da te pohvalim ,s tobom uvek kvalitetan virtuelni provod

Al hajd bolje ista nego nista.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 77 gostiju.