Evo uplatio sam cenera,idemo po pare.Kurbla je napisao/la:Kreni sa cenerom, pratim te od treceg koraka

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Evo uplatio sam cenera,idemo po pare.Kurbla je napisao/la:Kreni sa cenerom, pratim te od treceg koraka
ja bih ipak ovdje probao 2 na Manchester City jer ne vjerujem da ce veceras kiksati iako imaju veliku prednost.apocalyps je napisao/la:Kurbla brate evo ti West Ham daje gol 1,50 kvota za duplanja,neces se ni oznojiti.
Brate ja nisam igrao pobjedu West Hama,nek bude 1:10 mene zaboli,samo sam siguran da ce dati gol i tako ce i biti.A i nisam bas puno optimistican u "razvaljivanje" West Hama ,pokusat cu i 1x na sitno.Kao i kontrahendikep.arelinho je napisao/la: ja bih ipak ovdje probao 2 na Manchester City jer ne vjerujem da ce veceras kiksati iako imaju veliku prednost.
Svaka cast,kakvi pokloni !!BABADZO je napisao/la:Poklon dana:
Rusija 11,5 golova pol over 1,75
Poklon br 2:
Hrvatska Rusija 3,5 H2 poluvrijeme (Da Hrvati ne dobivaju 4 razlike prvo pol,mislim da je veoma izvjestan prolaz,prevelika margina)
Desila se provala.Kurbla je napisao/la:Svaka cast,kakvi pokloni !!BABADZO je napisao/la:Poklon dana:
Poklon br 2:
Hrvatska Rusija 3,5 H2 poluvrijeme (Da Hrvati ne dobivaju 4 razlike prvo pol,mislim da je veoma izvjestan prolaz,prevelika margina)
Sta je sa nizova tebrice ? I nmg da vjerujem kakav si ti pacenik jedva docekao znaci .Kurbla je napisao/la:Svaka cast,kakvi pokloni !!BABADZO je napisao/la:Poklon dana:
Poklon br 2:
BABADZO je napisao/la:Poklon dana:
Poklon br 2:
Cottbus-Wolfsberger GG3+ (1,85)
I naravno Federer -Murray 1 1,75 (Po onome sto sam dosad vidio od Federera,mislim da bi mogao lagano uzeti ovaj AO.Tsongu je tako dominatna pocistio podsjetio je na Fedexa iz stara danih.Murray je i sam izjavljivao da nema prevelika ocekivanja od AO i ne djeluje nekako dominatno uopste.Mislim da je Federer dosta veci favorit nego sto nam kvota ukazuje. Sretno svima.
Idimidodjimi je napisao/la:BABADZO je napisao/la:Poklon dana:
Poklon br 2:
Cottbus-Wolfsberger GG3+ (1,85)
I naravno Federer -Murray 1 1,75 (Po onome sto sam dosad vidio od Federera,mislim da bi mogao lagano uzeti ovaj AO.Tsongu je tako dominatna pocistio podsjetio je na Fedexa iz stara danih.Murray je i sam izjavljivao da nema prevelika ocekivanja od AO i ne djeluje nekako dominatno uopste.Mislim da je Federer dosta veci favorit nego sto nam kvota ukazuje. Sretno svima.
Fini pokloni danasnji![]()
Nemoj ti glumit djeda mraza na ovoj temi vise. Ne stoji ti...
Pa ko te ne bi dočekao kad pišeš "Koji niz" i sličnoBABADZO je napisao/la:Sta je sa nizova tebrice ? I nmg da vjerujem kakav si ti pacenik jedva docekao znaci .Kurbla je napisao/la:Svaka cast,kakvi pokloni !!BABADZO je napisao/la:Poklon dana:
Poklon br 2:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.