I ja kontam da mogu do boda, otvorilo im se.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Maresca će do poluvremena ispucati sve izmjene 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- superFrankie
- Kontakt:
Radimo veliku uslugu ostatku lige sa ovim, da nam Amorim sto duze ostane
Maresca se zaigrao 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
A sta im ovo trener radi? Potrosi sve izmjene za 20 minuta. Ovo jos nisam vidio. Boehly cirkus.

- Quartararo
- Kontakt:
Ocjene za najbolje igrače svemira Florinu i Dominika danas 6,4 oba. Sjajno. Treba vjerovati da su iznad svih, ma ne flopaju. 

- VivaLaStella
- Kontakt:
wow.superFrankie je napisao/la: ↑20 sep 2025, 18:50Radimo veliku uslugu ostatku lige sa ovim, da nam Amorim sto duze ostane
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Kako je ovo kroz knjige proslo. ,nije objasnjeno nikad. Pa ni PSG niti Real se nisu usudili ovoliko trositi.
Szobo lolQuartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 18:51Ocjene za najbolje igrače svemira Florinu i Dominika danas 6,4 oba. Sjajno. Treba vjerovati da su iznad svih, ma ne flopaju.![]()

Npr referenca za gakpo-diaz ti je odlicna ali si paglu

Casemiro pravac saudija
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kazemiro baš glupan, nije više ni za Saudije ili MLS-a.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- feniksptica
- Kontakt:
- superFrankie
- Kontakt:
Al potrudit ce se Amorim i da ovo sjebeVivaLaStella je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:18wow.superFrankie je napisao/la: ↑20 sep 2025, 18:50Radimo veliku uslugu ostatku lige sa ovim, da nam Amorim sto duze ostane
Upitno je da li je Maresca bolji trener od Amorima.superFrankie je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:23Al potrudit ce se Amorim i da ovo sjebeVivaLaStella je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:18wow.superFrankie je napisao/la: ↑20 sep 2025, 18:50Radimo veliku uslugu ostatku lige sa ovim, da nam Amorim sto duze ostane

- Quartararo
- Kontakt:
Upecan si, što znači da sam pogodio u srž. Florina od kako je došao u Pool, meda ne može. To sam ovdje nagovještavao. Szobu sam spomenuo jer ga klaun Jay hvali, a lik prosječan igrač.Torres_9 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:20Szobo lolQuartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 18:51Ocjene za najbolje igrače svemira Florinu i Dominika danas 6,4 oba. Sjajno. Treba vjerovati da su iznad svih, ma ne flopaju.![]()
![]()
pa ni trolati ne znas
Npr referenca za gakpo-diaz ti je odlicna ali si paglu![]()

Diaz kida u Bayernu pa ti vidi. Epic fail je što ste ga pustili.

Nejasan mi je ivaj drugi zuti,pa ovakvih startova po utakmici ima koliko hoces i ne sankcionisu se ,ovaj odma izvadi drugi zuti ,mislim drago mi je radi utakmice ,ali po meni nidje veze zuti karton.
Maresca je izvadio dvojicu koje bi sada vjerovatno zelio vratiti za ove dvije izmjene sto su ostale
Maresca je izvadio dvojicu koje bi sada vjerovatno zelio vratiti za ove dvije izmjene sto su ostale

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ovo je dobro pitanje s obzirom da je sa zamjenama koje je napravio otupio i ovo malo potencijalne ofenzive i kontranapada koje je imao na terenu.TheShed je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:24Upitno je da li je Maresca bolji trener od Amorima.![]()

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Jesi me upeco.Quartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:26Upecan si, što znači da sam pogodio u srž. Florina od kako je došao u Pool, meda ne može. To sam ovdje nagovještavao. Szobu sam spomenuo jer ga klaun Jay hvali, a lik prosječan igrač.Torres_9 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:20Szobo lolQuartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 18:51Ocjene za najbolje igrače svemira Florinu i Dominika danas 6,4 oba. Sjajno. Treba vjerovati da su iznad svih, ma ne flopaju.![]()
![]()
pa ni trolati ne znas
Npr referenca za gakpo-diaz ti je odlicna ali si paglu![]()
![]()
Diaz kida u Bayernu pa ti vidi. Epic fail je što ste ga pustili.![]()
Evo poceso sam jajce

Veoma dobro pitanje.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.