Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
razmislja li pirlo ko ce mu trcati za ovu trojicu:-)
nema vise matuidia:-)
nema vise matuidia:-)
- BlaiseMatuidi
Ma doslo je vrijeme za Inter.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
izgleda da je Pirlo prvi nakon Pliseka skonto koliko je Dzeko inteligentan fudbaler i kvalitetan paker + ovo otvaranje prostora za ronalda i dybalu, i obratno naravno, jer ce i dzeko imati koristi od fokusiranja odbrane na ronalda...
steta pa nije ranio otisao ali posto je fizicki specifikum kao Ronaldo, moze izvuc dobru sezonu-dvije, uz povremeno odmaranje...
za CL nisam optimista...i oni imaju puno igraca koji su mentalno iscrpljeni odnosno potroseni...nesto kao barcelona. a nemaju ni superklasu u veznom redu koja cini razliku.
steta pa nije ranio otisao ali posto je fizicki specifikum kao Ronaldo, moze izvuc dobru sezonu-dvije, uz povremeno odmaranje...
za CL nisam optimista...i oni imaju puno igraca koji su mentalno iscrpljeni odnosno potroseni...nesto kao barcelona. a nemaju ni superklasu u veznom redu koja cini razliku.
- Goalgetter
- Kontakt:
Navodno mu transfer jos ovisi od Milika / na relaciji Dzeko-Juve je sve jasno, Edin je pristao u Juve ali Milik jos koci transfer, odnosno pregovori izmedju Rome i Napolija.
Sa onim debilom na klupi tesko da ce je i Inter uzet. Propade transfer Tonalia zbog njega. Daj mu tog Vidala, da ga moze sa Gagliardiijem upariti dok Eriksen na klupi sjedi. Skriniar klupiran. Strašna budala. Unistava klub.
Zato bi to bila ljepota za Dzeku izabrali bi najmanje zlo, a u njihovim glavama je to Edin.
I onda potencijalno rapsodija golova se može desiti od istog.
Za nadati se da ce preci to bi bilo prvi put da iskreno jeste neka karika u timu koji pretenduje za 3 trofeja naredne godine.
U Cityu se sam izborio, a nije nikad bio prva opcija nije cak ni druga.
To bi nama koji ga gotivimo dalo zadnju šansu da gledamo svaku utakmicu na strimu i na areni s istim žarom kao kad je igrao u Cityu i bog zna kad cemo imati nekog takvog napadaca vjerujem da nikad vise ni necemo imati bar dok mi s teme svi ne crknemo pa neke nove generacije nalete.
- BlaiseMatuidi
Odlazak u Juventus bi bio prava stvar.. moze Dzeko odigrati jos bar 2 sezone na vrhunskom nivou i osvojiti pokoji trofej i u Italiji.. sa kakvim igracima bi samo igrao... divota bi to bilo gledati!
90minut je napisao/la: ↑01 sep 2020, 05:05Zato bi to bila ljepota za Dzeku izabrali bi najmanje zlo, a u njihovim glavama je to Edin.
Za nadati se da ce preci to bi bilo prvi put da iskreno jeste neka karika u timu koji pretenduje za 3 trofeja naredne godine.
To bi nama koji ga gotivimo dalo zadnju šansu da gledamo svaku utakmicu na strimu i na areni s istim žarom kao kad je igrao u Cityu i bog zna kad cemo imati nekog takvog napadaca vjerujem da nikad vise ni necemo imati bar dok mi s teme svi ne crknemo pa neke nove generacije nalete.
Nikad to nece imati svoj zar kao one godine u cityju, svaku utakmi cityja sam cekao kao da reprezentacija igra, u romi mi nesto svejedno bilo bas, vjerovatno i u juventusu.
NEMA NAZAD
Šta se ovo priča da pretendirate na tri trofeja?BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑01 sep 2020, 08:05Bosnjaci, hocetel' psovat mater Pirlu ko i Pelegriniju.![]()

- Goalgetter
- Kontakt:
Ipak haman nista od transfera, pregovori izmedju Rome i Milika koce. Juventus se okrece Suarezu.
- BlaiseMatuidi
Privatni izvori veoma bliski Edinu kazu da definitivno ostaje u Romi, pa vidjet cemo. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
U Wolfsburgu se gledalo prvo kad je prešao u Cityu sve se diglo na veci nivo, Roma je kar'na za koju se znalo da nece ništa osvojiti to što su došli do polufinala lige prvaka su došli samo njegovim liderstvom.holyman je napisao/la: ↑01 sep 2020, 08:5890minut je napisao/la: ↑01 sep 2020, 05:05Zato bi to bila ljepota za Dzeku izabrali bi najmanje zlo, a u njihovim glavama je to Edin.
Nikad to nece imati svoj zar kao one godine u cityju, svaku utakmi cityja sam cekao kao da reprezentacija igra, u romi mi nesto svejedno bilo bas, vjerovatno i u juventusu.
I sad zadnje dvije godine njegove karijere bi bila ljepota da ode u Juve u tim s toliko zvijezda i ja bi licno gledao svaku utakmicu pogotovo što bi bila skoro svaka na tv-u.
Kazem opet volio bi upravo zbog toga što bi nam to bilo svima finale za sve nas koji smo gledali njega tolike godine i radovali se golovima, al' treba potpisati mogao je on odavno otici u 5 puta bolje klubove samo Amrica kaže ne.
Nek ga gleda onda jaran Ibricic i ostali ja Romu vise negledo da je 10 Dzeka.Uvjek nesto zakoci.Kako bas kod njega.Umjesto da igra sa Ronaldom on ce igrat sa Perorijem i ostalim rupama.
Ja Romu gledao onih prvih par utakmica kad je prešao, gledao ligu prvaka i to je to smece od kluba.
Juve bi vec bio druga prica ne samo po kvaliteti vec koliko bi paznje dobio od medija.
Juve bi vec bio druga prica ne samo po kvaliteti vec koliko bi paznje dobio od medija.
Znaci Amra odlucila da joj godi da dozivotno bude zena Romine scorer legende ...BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:58Privatni izvori veoma bliski Edinu kazu da definitivno ostaje u Romi, pa vidjet cemo.![]()

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock