Pogledaj statistiku ove sezone pa se odma smijesi...Dakako da je 30 puno, ali ispod toga bas i ne...gio10 je napisao/la:Šališ se jel da?Desmond je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/tri-eng ... dra/121292
Ovo bi bilo pojačanje iznad svih očekivanja, samo je pitanje koliko je realno.
Ni 25-30 miliona nije puno za takvog igrača.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
RIP CITY!
Precijenjen kao i većina glumaca iz Barcelone. Čuj otkupna klauzula 150 miliona, wtf ?
Ne dolazi u obzir...
Evo i Tello izgleda dolazi
Salah je vjerovatno naš, jedino da se sad yebeni Tottenham ne umiješa
Treba sad krenuti po lijevog beka i Fernanda iz Porta 

Ne dolazi u obzir...
Evo i Tello izgleda dolazi

Salah je vjerovatno naš, jedino da se sad yebeni Tottenham ne umiješa

Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
limitirana krampa i kloc koji u Engleskoj ne bi zabio 5 golova u sezoni.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ok, sad sam shvatio s kim raspravljam. Pozdrav.gio10 je napisao/la:Precijenjen kao i većina glumaca iz Barcelone. Čuj otkupna klauzula 150 miliona, wtf ?![]()
Ne dolazi u obzir...
Evo i Tello izgleda dolazi![]()
Salah je vjerovatno naš, jedino da se sad yebeni Tottenham ne umiješaTreba sad krenuti po lijevog beka i Fernanda iz Porta
RIP CITY!
- BeyKopites
- Kontakt:
Pedro precijenjeni šablon igrač, neka ga u Barceloni do kraja života.Hvala lijepo.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Ponos Torina
- Kontakt:
Chelsea i Liverpool vode borbu za Guarina u Januaru

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Šta si bolan shvatio? Jel to Pedro nije precijenjen? Daj molim teLillard0 je napisao/la: Ok, sad sam shvatio s kim raspravljam. Pozdrav.

Guarin je za mene enigma, košta bi oko 17 miliona čini mi se, nekad odigra dobro, nekad loše, nema neku konstantu. Protiv Milana sam ga gledao i odigrao je izuzetno dobro.
Sta znaci precijenjen tebi? Nije za Barcelonu? Sta, ne shvacam. Lik ove sezone igra odlicno za ono minuta sto dobije. Pa koji su sve igraci placani 30+milja Pedr je nista za njih. Opet kazem, ne vrijedi toliko, ali oko 20 sigurno.gio10 je napisao/la:Šta si bolan shvatio? Jel to Pedro nije precijenjen? Daj molim teLillard0 je napisao/la: Ok, sad sam shvatio s kim raspravljam. Pozdrav.![]()
Guarin je za mene enigma, košta bi oko 17 miliona čini mi se, nekad odigra dobro, nekad loše, nema neku konstantu. Protiv Milana sam ga gledao i odigrao je izuzetno dobro.
I da Tello samo na posudbu

RIP CITY!
Nešto kao sa Tellom već dogovoreno , neka , nek' se radi kad' može Sisoko sjediti na klupi i pare uzimati nije frka 

Tako blizu, a tako daleko.
Cijena za glumca kao što je Pedro od 30 miliona je previsoka, a ovdje se još spominje neka otkupna klauzula od 150 miliona?
Isto tako, jedan od onih koji pripada Hollywood ekipi Barcelone, a u Engleskoj se takvi preziru, krhak, nema on šta tražiti na Otoku.
I ne vjerujem da bi se nešto nadavao golova u EPL-u. Ako bih ga baš morao kupovati, 12 miliona bi bio maximum.
Isto tako, jedan od onih koji pripada Hollywood ekipi Barcelone, a u Engleskoj se takvi preziru, krhak, nema on šta tražiti na Otoku.
I ne vjerujem da bi se nešto nadavao golova u EPL-u. Ako bih ga baš morao kupovati, 12 miliona bi bio maximum.
- Centre forward
- Kontakt:
U svijetu filma i kinematografije Pedro može u istu rečenicu sa Brandom i Daglasom (starijim svakako), al što se fudbala tiče ne vrijedi on ništa posebno, čuj klauzula 150 mil
.Liverpool je ozb klub, nema potrebe za cirkusom.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Interesantno kako imate duple aršine za ocjenjivanje igrača.
Suarez- za ostale koji ne navijaju za Liverpool najveći glumac, za sve nas koji navijamo za Liverpool veliki igrač jer zabija golove i jer je naš.
Pedro - za većinu onih koji ne navijaju za Liverpool dobar strijelac jer trpa golove i ima najbolji postotak šansi pretvorenih u golove, za vas najveći glumac jer nije naš.
Suarez- za ostale koji ne navijaju za Liverpool najveći glumac, za sve nas koji navijamo za Liverpool veliki igrač jer zabija golove i jer je naš.
Pedro - za većinu onih koji ne navijaju za Liverpool dobar strijelac jer trpa golove i ima najbolji postotak šansi pretvorenih u golove, za vas najveći glumac jer nije naš.
Svako ko misli da Pedro nije dovoljno dobar za Liverpool je apsolutni nepoznavatelj fudbala. U našem ofanzivnom dijelu samo je Suarez bolji od njega. Nema potrebe da se navode bilo kakvi argumenti, samo treba pogledati pokoju utakmicu Barce kad on igra. Reći da Pedro ne vrijedi 25 miliona je kao da kažeš da je Ribery bolji igrač od Messija i Ronalda. Dakle, apsolutno se ne treba dovoditi u raspravu sa takvima. Pratite samo Liverpool i kad se pojavi priča da će "nekakav" Salah iz Basela doći za 10 miliona, na osnovu yt kompilacije, zaključite da je igračina i još tvrdite da ste pregledali (ne mislim bukvalno) sve utakmice Basela, uključujući i kup Švicarske, te da je vaše iskusno oko zaključilo da se radi o afričkom Ronaldinhu.
Ne volim da vrijeđam na forumu, ali pokazujete zavidnu količinu gluposti.
A kad je Pedro u pitanju, Rodgers bi ga sigurno objeručke prihvatio, samo je problem što Liverpool, ma koliko ga ja volio, u ovom trenutku nije dovoljno dobar klub za igrača kakav je Pedro. Da li će neko uopšte pokušati, a možda i uspjeti, da ga ubijedi da Liverpool puca na visoko, ostaje da se vidi.
A kad je Pedro u pitanju, Rodgers bi ga sigurno objeručke prihvatio, samo je problem što Liverpool, ma koliko ga ja volio, u ovom trenutku nije dovoljno dobar klub za igrača kakav je Pedro. Da li će neko uopšte pokušati, a možda i uspjeti, da ga ubijedi da Liverpool puca na visoko, ostaje da se vidi.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
kakav je salah igrac mozes saznati na pdf-u chelsea,a ako taj pedro vrijedi 25 mil onda salah vrijedi bar 30 mil,ocito ne znas o kome se radi,jer si upravo ti za njega cuo preko yt-a.Taj pedro nikad nece doci u Liverpool to su samo novinarske suplje,jer ovdje nema ni xavia ni inieste da bi nesto uspio pokazati,a vjerujem da ni ti nisi pogledao tog Pedra nego si cuo da je razvalio u posljednje 2-3 tekme pa misli s da je WC igracDesmond je napisao/la:Svako ko misli da Pedro nije dovoljno dobar za Liverpool je apsolutni nepoznavatelj fudbala. U našem ofanzivnom dijelu samo je Suarez bolji od njega. Nema potrebe da se navode bilo kakvi argumenti, samo treba pogledati pokoju utakmicu Barce kad on igra. Reći da Pedro ne vrijedi 25 miliona je kao da kažeš da je Ribery bolji igrač od Messija i Ronalda. Dakle, apsolutno se ne treba dovoditi u raspravu sa takvima. Pratite samo Liverpool i kad se pojavi priča da će "nekakav" Salah iz Basela doći za 10 miliona, na osnovu yt kompilacije, zaključite da je igračina i još tvrdite da ste pregledali (ne mislim bukvalno) sve utakmice Basela, uključujući i kup Švicarske, te da je vaše iskusno oko zaključilo da se radi o afričkom Ronaldinhu.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ja bi bas volio vidjeti Pedra u Liverpoolu iako je mala mogućnost za to. Neko ko je igrao finala LP i naosvajao se medalja bi sigurno dobro dosao ovoj ekipi koja ne zna sta je medalja osim Stivena naravno. Jos njegova brzina bi mogla donijeti do malo produktivnijeg Coutinha po pitanju asistencija i vjerujem da bi se njih dvojica bas dobro razumjeli.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dobar je Pedro, dooobar, ali jedini igrač kojeg možemo dovesti iz Barce je Tello.. i to na posudbu.
Cuj Pedro bacanje para..s kim ja dijelim zrak 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
gaston je napisao/la:Cuj Pedro bacanje para..s kim ja dijelim zrak

Pedro je krhke gradje i nema sta traziti u EPL-u dok su Sterling, Coutinho, Allen robusni nogometasi koje voz ne moze oboriti sa nogu. Strasne gluposti se pisu ovdje.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Za lepršavost igre nam treba igrač kao Pedro, baš kao što je našoj kosi potrebna Šauma 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.