Shikeria tako je!
Poslušajte šta je legendarni naš komentator nedavno rekao u prijenosu utakmice Ayax-Bayern. "Ako vidite lošu sezonu Bayerna čuvajte se Bayerna sljedećih 5-6 godina."
Ovu sezonu treba pretrpiti mirno, a to uraditi tako što ćemo gledati manje utakmica, jer Kovač pojma nema, a za definitivni zaključak toga ostavimo LP da svoje kaže.
Možda i ne zna, ali ga sreća htjedne, tada ke on pobjednik.
Nego ovaj Pavard nije dobar u vugla, prekjučer ni krivog ni dužnog igrača da bije, ništa mu radio nije.
Isti takav je i ovaj Lukas, dovedu li i njega odričem se ovog kluba i navijanja.
Upamecano je vrhunski igrač, prije njega nego ovog drugog Francuza, a lijevog beka pravcatog dovesti, Alabu riješiti dužnosti. O statusu Alabe se treba raspraviti isto kao i statusu Boe. Austrija nije nimalo bolji od Boatenga.
A Ulrajha da na klupi ne sjedi više, štete je donio kao nijedan rezervni golman dosad. Za njega treba da važi kriterij duplo od onoga što je imao Bernat.
Koliko je problem Kovača toliko je i igrača, ima njih koji previše geešaka prave, individualnih koje nisu posljedica sistema. Alaba u odbrani je igrač manje, a u napadu ništa ne daje.
Boa, Ulrajh, Rafko i Robberi idu svakako, James treba da ostane pošto poto sa novim trenerom da zablista ukoliko ovaj ne osvoji LP. Ukoliko da onda ima prava da radi šta mu volja.
Imao je James za vikend zapaženih hvale vrijednih poteza. Bio je među boljim kod nas.
Ovaj Dejvis slab za prvi utisak, slabog koraka, nekakav spor, ne zna šta hoće i prepadanut.
To je još jedan loš potez u nizu poteza. Jasno da nije spreman za igru, ovako mlad igrač se ne dovodi da bude faktor, kod nas i to može, još sreća pa ne dovedoše i Odojio, hvala Chelsea.
A ko ono dovede Wagnera?
Mi sigurno nismo, odmah sam rekao da transfer nema smisla. Ipak ostavio dozu opreza njihovom rasuđivanju. Pokazalo se ispravnim moj instinkt. Platili ga 13mil, za godinu ništa nije odigrao, prodali za 5. Tako to Haso radi.
Bez zajeb.ancije Haso mi je bio jedan od dražih igrača.
Kao igrača sam ga uvijek poštovao, uvijek je davao 100%za reprezentaciju kad je to mogao, cijenio sam ga max i sa BiH strane, sve imam 10 što se tiče njegovih partija bilo gdje i ponašanja.
Ali kao direktor on pojma nema, nit radi kako treba nit se ponaša kako treba, sve.minus do minusa.