RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Joooj ne spominji da o nekom ovisimo, svi bi jedva dočekali da nas izbace 

Sretno Abidal :´(
Ma od toga nema ništa. Imamo još 6 utakmica u Mostaru i sedam u gostima, a nevjerovatno je da smo 7 bodova u gostima uzeli i samo 13 u Mostaru. Riješit će to rođeni prije a evo nam šanse da u Prijedoru ili bod ili 3 da uzmemo i opstanak gotova stvar, mada želim ćuti vaše mišljenje gdje možemo još uzeti na strani, Rudar, Zvijezda, Čelik ili negdje gdje se budemo najmanje nadali?LOPATA je napisao/la:Joooj ne spominji da o nekom ovisimo, svi bi jedva dočekali da nas izbace
Sad za sad sami o sebi zavisimo i dovoljne su samo domace pobjede ali ja mislim da cemo bodove uzet gdje se najmanje budemo nadali ali misljenja sam da je dovoljno samo kuci pobjedit i da opstanak nece doci u pitanje
Nekako mi je glupo razmisljati o tome .Nego, fino graditi svoju igru i taktiku pa ce i rezultati doci 100% . Imamo ekipu koja je spremna za nadigravanje sa svakim timom iz vrha . Stvar je taktike, i sposobnosti trenera Mitrovica, u koje uopste ne sumnjam . Svakoj utakmici pristupiti kao i dosadasnjima, maksimalno borbeno i strpljivo i to je to 

Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Mislis Odovicaoldbridge je napisao/la:Nekako mi je glupo razmisljati o tome .Nego, fino graditi svoju igru i taktiku pa ce i rezultati doci 100% . Imamo ekipu koja je spremna za nadigravanje sa svakim timom iz vrha . Stvar je taktike, i sposobnosti trenera Mitrovica, u koje uopste ne sumnjam . Svakoj utakmici pristupiti kao i dosadasnjima, maksimalno borbeno i strpljivo i to je to

ko kad su nam se treneri ko na traci mjenjali zadnjih par godina,
ne možeš ih više ni popamtit kako treba.

ne možeš ih više ni popamtit kako treba.

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ovaj Gedzo nema pojma isto kao i Rovcanin! Utakmica dogovorena dva dana ranije na sastanku u Sa,kome su prisustvovali Odovic,Vila i neki mladji lik oko 35 godina. Cilj je Borcu titula a povaljivanje Zelje i kombinacija sa Celikom kao finalistom Kupa! u SVIM kladionicama iza 11h na utakmicu Velez-Borac se igrala iskljucivo x ! Rudar ne pristaje na te kombinacije i protiv Veleza ide na 3 boda tako da se Velezu ne pise dobro znajuci da je Gracic dao imperativ pobjede u Sirokom i Mostaru kao zadatak igracima i strucnom stabu!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
Opet teorije zavijere. Bas se vidjelo da se igraci Veleza ne trude
. Koliko sam ja vidio imali su 3 100% sanse koje je Avdukic odbranio, ma sigurno su to igraci Veleza namijerno uradili
Smijesno.

- Жика Павловић
- Kontakt:
$ '! '$ % у $!SRETO je napisao/la:Ovaj Gedzo nema pojma isto kao i Rovcanin! Utakmica dogovorena dva dana ranije na sastanku u Sa,kome su prisustvovali Odovic,Vila i neki mladji lik oko 35 godina. Cilj je Borcu titula a povaljivanje Zelje i kombinacija sa Celikom kao finalistom Kupa! u SVIM kladionicama iza 11h na utakmicu Velez-Borac se igrala iskljucivo x ! Rudar ne pristaje na te kombinacije i protiv Veleza ide na 3 boda tako da se Velezu ne pise dobro znajuci da je Gracic dao imperativ pobjede u Sirokom i Mostaru kao zadatak igracima i strucnom stabu!

Samo da vas obavjestim da se i u Prijedoru pravi zavjera protiv Veleža...
..Po zadnjim informacijama dobićete bar 3 komada u subotu

Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
Vidimo se u Prijedoru. Vrijeme je da vas neko mlatne gore!jeremija je napisao/la:Samo da vas obavjestim da se i u Prijedoru pravi zavjera protiv Veleža.....Po zadnjim informacijama dobićete bar 3 komada u subotu
![]()
![]()

A jesi smijesanjeremija je napisao/la:Samo da vas obavjestim da se i u Prijedoru pravi zavjera protiv Veleža.....Po zadnjim informacijama dobićete bar 3 komada u subotu
![]()
![]()

Samo jedan klub Velež Mostar
-
- Kontakt:
Adnel je malo zesce zajeban lik...
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Adnel je napisao/la:A jesi smijesanjeremija je napisao/la:Samo da vas obavjestim da se i u Prijedoru pravi zavjera protiv Veleža.....Po zadnjim informacijama dobićete bar 3 komada u subotu
![]()
![]()
,idi umij se pa dodji na ovu temu.
Mi se ne " umivamo"...A vi se "umivajte" kolio hoćete,ali u Prijedoru ćete proći ko prošle godine...

Nadam se da se sjećaš rezultata
PFC
PFC
- Жика Павловић
- Kontakt:
$ се. " пун $, $ се " ? ", па $ $ $ $. $ ??drH je napisao/la:Vidimo se u Prijedoru. Vrijeme je da vas neko mlatne gore!jeremija je napisao/la:Samo da vas obavjestim da se i u Prijedoru pravi zavjera protiv Veleža.....Po zadnjim informacijama dobićete bar 3 komada u subotu
![]()
![]()
Ma mozete dobit Veleza al u Europu necete jer Nemoze Rudar sa nakvim stadionom u EURO takmicenja kad ima Siroki koji po meni u nasoj ligi ima najjacu infrastrukturu ili Olimpic koji igra svoje utakmice na Kosevu,tako da djeco moja samo sanjajte EURO
.

Samo jedan klub Velež Mostar
Adnel je napisao/la:Ma mozete dobit Veleza al u Europu necete jer Nemoze Rudar sa nakvim stadionom u EURO takmicenja kad ima Siroki koji po meni u nasoj ligi ima najjacu infrastrukturu ili Olimpic koji igra svoje utakmice na Kosevu,tako da djeco moja samo sanjajte EURO.
Pa nama i nije cilj evropa ove godine..Cilj nam je da budemo bolje plasirani nego prošle godine(11.mjesto)...Kad se infastruktura uredi,onda ćemo se boriti za Evropu...dotad ću biti zadovoljan da "klepamo" Velež i ostale....

P.S.Ukoliko bi, nekim čudom, ipak izborili Evropu,igrali bi na Gradskom u BL,koji ispunjava sve uslove za igranje Evropskih utakmica.Toliko..A nama je do BL pola sata autom.
PFC
PFC
-
- Kontakt:
MA druze, da se postuju pravila, Rudar ne bi primirisio Premijer Ligi, kada se gleda infrastruktura.To je najiskrenije..Ali dobro, ima BL, ima valjda neko..I tek sad kontam o cemu mi pisemo
Rudar u Evropi
Ima jos do toga..Samo da mi vas uzmemo u subotu, korak po korak..Sretno u PD, nadam se da cete biti zadovoljni gostoprimstvom (valjda ce skuckati ovi nasi za neko iće i piće..
. Pozdrav.

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
- Жика Павловић
- Kontakt:
' " на терену $ & - у Европу, а & не. А ? је " прерано ? о ' 12 ? " &. % се " $, у праву ", ? ? је $ $ $ 50 &, " то $, равне цесте.Adnel je napisao/la:Ma mozete dobit Veleza al u Europu necete jer Nemoze Rudar sa nakvim stadionom u EURO takmicenja kad ima Siroki koji po meni u nasoj ligi ima najjacu infrastrukturu ili Olimpic koji igra svoje utakmice na Kosevu,tako da djeco moja samo sanjajte EURO.

Dobro bola, briga nas za to, vama hvala sto ste dobili Drinu, ali uzecemo tricu iz Prijedora, vama svakako netreba 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.