Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 22 jun 2014, 17:26

Batko je napisao/la: Neki stoperi ovoliko grešaka naprave u reprezentativnoj karijeri a kikser u jednom meču...

Sto je najgore nije prvi put.

Danska kući i Francuska, Pariz, Rumunija, Litvanija kuci kad ga je Vranjes vadio. Argentina i jedna i druga tekma a i u Kaunasu je kiksao samo sto jadnici nisu zabili.. To je samo onako na prvu kiksevi kojih se sjećam a ima ih jos!!

Uz to 7 penala napravio, malo li je...
Utiče negativno na Dzeku..
Ne komunicira sa medijima...

Jednostavno jedna velika negativna ličnost!!

Najprecjenjeniji Bh stoper svih vremena...

Sent from my Home using fingers
Sve i jedna stoji.
Najkriminalniji igrac sto je nasa reprezentacija vidila, za svako dobro sto uradi skrivi tri puta vise.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2014, 17:45

:kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 22 jun 2014, 17:46

mirzatele je napisao/la:napadajte misevi,garant je prodao utakmicu :rol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 jun 2014, 17:50

Ma sumnjam da je prodao ali je odigrao kikserski, a to kapiten ne bi smio raditi u tako važnoj temi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 22 jun 2014, 17:51

slika
JEDAN JE KAPITEN ! :urnebes:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 jun 2014, 17:52

RodjeniiBrato je napisao/la:Najveći krivan za sinoćni poraz je naš moćni kapiten kojeg svi dižu u nebesa.
Jbg on stavi sliku od malog HAjrudina svi d*kaju na to i kazu kakav Barbarez hebo Barbu ovo je legenda ,a čovjek se u odlučujućim utakmicama uvijek ponaša nonšalantno jel opet problem bio sto Senijad Ibricic ne igra na prvenstvu ??

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 jun 2014, 17:54

jel to on nešto pisao nakon utakmice?

najlakše se uvijek pozivati na rat, glad, granate, siromaštvo, nesreču..... ako je ovo on stvarno pisao nakon utakmice onda mi se još više zgadio kao covjek, fuj
nema potpisa

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 22 jun 2014, 17:56

Admir_Sa je napisao/la:jel to on nešto pisao nakon utakmice?

najlakše se uvijek pozivati na rat, glad, granate, siromaštvo, nesreču..... ako je ovo on stvarno pisao nakon utakmice onda mi se još više zgadio kao covjek, fuj
ovo je stara izjava
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 jun 2014, 17:56

fukarezv je napisao/la:
Heroj nacije. Dobrocinitelj iz Abuje :urnebes:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 22 jun 2014, 18:03

Eh kad bi se neki momčiluk potrudio i kad bi to sve bilo moguće da se napravi video svih kikseva kiksera u klubovima i repki, bilo bi materijala za 5 sati blamiranja!!!

Sent from my Home using fingers

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 22 jun 2014, 18:11

Eto vam sad vaš Kapiten, božanski status je imao ovdje, k'o da je jedini stoper na svijetu. Potpali raju malo sa patetikom, poplave, siromaštvo, bla bla. Konta Bošnjo kako Kapiten suosjeća s njima. Bodove ubire na bolesnom dječaku. :puke: Gdje god je došao pravio je incidente i nije se zadržao duže od dvije sezone. Ma goni se...
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 22 jun 2014, 18:15

fukarezv je napisao/la:slika
Koliko dobar demagog toliko loš igrač.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 22 jun 2014, 18:32

spahić mi se stvarno zgadio..
mislim, uvijek sam na njega gledao sa distance - sve one priče o njegovom privatnom životu, sranjima koja je pravio i aferama u reprezentaciji nisam htio uzimati zdravo za gotovo jer ne volim ulaziti u sukobe s ljudima oko nekog reprezentativca.

ali sada se tek može vidjeti koliki je on licemjer.. raji prodaje priče o patriotizmu, o tome kako je sve savršeno u reprezentaciji, pokušava privući simpatije ljudi tako što im prodaje one klasične fazone - siromaštvo, rat, nesreća, nezaposlenost i slično.. naravno da će se raja upecati na takve stvari misleći "OHO OVO JE PRAVI POŠTENI ČOVJEK".. u isto vrijeme, taj isti čovjek je povezan sa SVAKOM aferom i/ili svađom/konfliktom u reprezentaciji otkada igra za nju, neće da daje izjave državnim medijima i sramoti nas kao jedina ekipa u kojoj kapiten reprezentacije neće da kaže ništa državnoj televiziji - dok u međuvremenu bez problema daje izjave i intervjue senadu i njegovoj televiziji, pinku i ostalim privatnicima koji će mu strpati love u džep, ne zaboravimo brojne reklame za sberbank, osiguranja i slično od kojih također bere novac.. za takve stvari ima vremena, ali nema 3 minute da dadne izjavu nakon poraza. te naravno, da ne zaboravim na činjenicu da skupa sa pajdašem džekom naređuje selektoru koga da poziva u repku, yebiga, valja se sa ibrom opijat po kafanama u sarajevu..
da ne govorim o svim pričama koje sam čuo o njegovom ponašanju van reprezentacije - razne tučnjave i opijanja na svakom ćošku, a to je samo početak, ostalo već sami možete pretpostaviti.

i uz to sve, igrač je koji redovno kiksa na onim ključnim utakmicama.. samo što je u mnogo situacija imao sreće da mu je njegov stoperski kolega spašavao guzicu. no sinoć je njegov (ne)kvalitet došao do izražaja.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 jun 2014, 18:36

Spahic je kod gola bio fauliran,ne puvucen rukama nego sapleten nogama.Uz cinjenicu da je morao igrati dvije pozicije i da u tom momentu na lijevom beku nije bilo nikog za gol ga niko normalan ne moze kriviti.
Mimo te situacije je odigrao dosta lose.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 22 jun 2014, 18:40

drummer je napisao/la:Spahic je kod gola bio fauliran,ne puvucen rukama nego sapleten nogama.Uz cinjenicu da je morao igrati dvije pozicije i da u tom momentu na lijevom beku nije bilo nikog za gol ga niko normalan ne moze kriviti.
i dodavanje protivniku je krivica susica
i dodavanje egipcanima je greska susica i sudije
i penal protiv francuske je kriv zodiac, van zemaljci ali i masoni.. samo nas spaha nije ... gdje bi on
cuj sapleo ga... prije da se spajhic sapleo o njega

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Emir Spahić

Post Postao/la JoseMourinho » 22 jun 2014, 18:48

drummer je napisao/la:Spahic je kod gola bio fauliran,ne puvucen rukama nego sapleten nogama.Uz cinjenicu da je morao igrati dvije pozicije i da u tom momentu na lijevom beku nije bilo nikog za gol ga niko normalan ne moze kriviti.
nije ono faul, obostrano su se gurali i emenike pobjedio ;)

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 22 jun 2014, 19:28

Klasicno remplanje u kom je medvjed Spahic usao ono, ma lako cu ja tebe, i na kraju ispusio qrac jer ga je Emenike otresao, kao slinu sto otrese njemacki selektor.

Spahic mi se zgadio sa svojim katastrofalnim igrama u posljednje vrijeme. Bega mu je **** sve po spisku u jednom trenutku jer ga je ostavljao kao na streljani.

Vrijeme je da preda kapitensku traku nekom drugom. Po meni, to mogu biti Pjanic ili Begovic. Mada bih je ja hladno dao Besicu cisto zbog vidjenog protiv Nigerije. Momak je bio popizdio i tacno se vidjelo koliko mu je stalo.
Mislim isto tako da je vrijeme i za podmladjivanje repke. Ovih preko 30 godina se rijesit kao nepotrebnog otpada. :kafa:
Zadnja izmjena: IronMany, dana/u 22 jun 2014, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 jun 2014, 19:29

viKK je napisao/la:spahić mi se stvarno zgadio..
mislim, uvijek sam na njega gledao sa distance - sve one priče o njegovom privatnom životu, sranjima koja je pravio i aferama u reprezentaciji nisam htio uzimati zdravo za gotovo jer ne volim ulaziti u sukobe s ljudima oko nekog reprezentativca.

ali sada se tek može vidjeti koliki je on licemjer.. raji prodaje priče o patriotizmu, o tome kako je sve savršeno u reprezentaciji, pokušava privući simpatije ljudi tako što im prodaje one klasične fazone - siromaštvo, rat, nesreća, nezaposlenost i slično.. naravno da će se raja upecati na takve stvari misleći "OHO OVO JE PRAVI POŠTENI ČOVJEK".. u isto vrijeme, taj isti čovjek je povezan sa SVAKOM aferom i/ili svađom/konfliktom u reprezentaciji otkada igra za nju, neće da daje izjave državnim medijima i sramoti nas kao jedina ekipa u kojoj kapiten reprezentacije neće da kaže ništa državnoj televiziji - dok u međuvremenu bez problema daje izjave i intervjue senadu i njegovoj televiziji, pinku i ostalim privatnicima koji će mu strpati love u džep, ne zaboravimo brojne reklame za sberbank, osiguranja i slično od kojih također bere novac.. za takve stvari ima vremena, ali nema 3 minute da dadne izjavu nakon poraza. te naravno, da ne zaboravim na činjenicu da skupa sa pajdašem džekom naređuje selektoru koga da poziva u repku, yebiga, valja se sa ibrom opijat po kafanama u sarajevu..
da ne govorim o svim pričama koje sam čuo o njegovom ponašanju van reprezentacije - razne tučnjave i opijanja na svakom ćošku, a to je samo početak, ostalo već sami možete pretpostaviti.

i uz to sve, igrač je koji redovno kiksa na onim ključnim utakmicama.. samo što je u mnogo situacija imao sreće da mu je njegov stoperski kolega spašavao guzicu. no sinoć je njegov (ne)kvalitet došao do izražaja.
ja nikad nisam gledao na bilo kojeg fudbalera (ili igraca/sportistu općenito) kroz prizmu njegovog privatnog života ili "public imagea" kojeg javnosti serviraju mediji.
pa tako ni Spahu.....ne zanima me jeli kockar ili je heroj nacije, je li uzoran kapiten ili licemjer i pijanica, je li fejker koji se prodaju preko socijalnih mreža ili istinski patriota ove zemlje (na "patriote" sam posebno alergican).
Može biti i najveci ološ u privatnom životu, ali ako je dobar u selekciji - onda treba da igra.

ukratko , zanima me samo njegov ucinak na terenu i samo kroz to ga gledam i doživljavam - kako obavlja posao na svom radnom mjestu i ništa više.
Spahić zadnjih par godina loše obavlja svoj posao na terenu, arogantan je u igri, debelo precjenjuje svoje mogucnosti, umišlja da je neki klasan stoper , a zapravo je vazda bio prosjek (i to u svom primeu) ....dvije utakmice mi odmah padaju na pamet - sinoc kad je ušao u duel kao zadnja picka i covjek ga otresa od sebe ko šugu ili pak u Parizu kad je opet precjenio sebe i dozvolio Nasriju da ga napravi magarcem....obje utakmice su bile jako bitne i obje je zayebao upravo Spahić, a mogao je obje navedene situacije lagano riješiti tako što ce izbiti loptu u aut, korner, negdje....naravno, arogancija i precjenjivanje samog sebe su nam donije golove protivnike, poraze, baraže i slicno.
A inace, sklon je kiksevima skoro svaku utakmicu....protiv Egipta je bio katastrofa (blago receno), Salah ga je oplođavao citavo poluvrijeme i prolazio pored njega kao pored mejta, ali to nam je promaklo svima jer se radilo u prijateljskoj.

Jednostavno, covjek više ne treba biti reprezentativac BiH, a kamoli njen kapiten.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 jun 2014, 20:08

Spahic jeste podbacio, a ko to jucer nebi? Kreten selektor stavlja protiv ekipe sa brzim krilima postavu bez lijevog beka? Jos jedanput: Igrali smo bez lijevog beka jucer. Spahic je bio stoper i lijevi bek. A na klupi nam sjedi bek iz Schalke.

Ponovicu jos jedanput za neznalice: Spahic je igrao 2 pozicije. Pronadjite mi igraca koji se nebi s*ebao sa takvom strategijom naseg strasnog selektora, koji uvjek sve svaljuje na igrace, a pored toga prodaje bratica i igrace agencije dok gubimo. Pi*ka jedna kriminalna.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 22 jun 2014, 20:10

Principatus je napisao/la:Spahic jeste podbacio, a ko to jucer nebi? Kreten selektor stavlja protiv ekipe sa brzim krilima postavu bez lijevog beka? Jos jedanput: Igrali smo bez lijevog beka jucer. Spahic je bio stoper i lijevi bek. A na klupi nam sjedi bek iz Schalke.

Ponovicu jos jedanput za neznalice: Spahic je igrao 2 pozicije. Pronadjite mi igraca koji se nebi s*ebao sa takvom strategijom naseg strasnog selektora, koji uvjek sve svaljuje na igrace, a pored toga prodaje bratica i igrace agencije dok gubimo. Pi*ka jedna kriminalna.
Susicu naredni put nemoj dodavati loptu protivnicima,nemoj da te protivnici pretrcavaju kao dijete.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.