http://www.abola.pt/nnh/ver.aspx?id=298759" onclick="window.open(this.href);return false;Figo homenageado antes do Portugal-Bósnia
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
e baš mi ovo razumijemoHulaga je napisao/la:http://www.abola.pt/nnh/ver.aspx?id=298759" onclick="window.open(this.href);return false;Figo homenageado antes do Portugal-Bósnia

YNWA!
Ma ko god bude tu moraćemo se moliti i nadati da odigra partiju života, sa Sašom je ipak druga priča. Igrao je već protiv najboljih, pa i boljih od Nanija. Uostalom vidjeli smo svi šta znači njegovo prisustvo na terenu.Arnelinho je napisao/la:Gledaj to sa vedrije strane. Kad prodjemo ti igrači ,koji zamjene prvotimce, biće megazvjezde.VanBasten je napisao/la: Mah, dovoljno je loše što krpimo jednog beka. Sada i drugog.
Ne mogu da vjerujem
Helem, **** ga.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- spielführer_21
- Kontakt:
Je li neko službeno rekao da Papac neće biti spreman 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hodža, hoćemo li šta proučiti za sutra, tj. za večeras? : 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pa malo je nelogicno da citav dan (prema medijima) bude u bolnici, pa ne trenira 3 dana, i onda da odigra na visokom nivou utakmicu ovakvog znacaja, ne sumnjam u njegov kvalitet ni sekunde, al mislim da ipak nije najspremniji
Nikad to neču reči ni za jednog igrača može se svima desiti da pogriješe ali njima sutra nečeHulaga je napisao/la:Najjaci su ovi sto napisu kao Maletic otreso Ronalda kao beba zvecku![]()
helem lik nije odigrao ni 45 min tekme
![]()
![]()
a sutra ako pocne od 1min tekme o udje i napravi gresku bilo koja o gresku koja ce kostati nedaj boze gola bice ebo ga Susic ovo ono....

Treče Maletić ga je uzeo što jest , jest .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
LINK http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=5610" onclick="window.open(this.href);return false; Da ne spamam ovdje idite na ovu temu da malo ubijemo vrijeme pa mozda i da vidimo ko je najjaci

AJDE, BAS ME ZANIMA KOLIKO STE SPRETNI

AJDE, BAS ME ZANIMA KOLIKO STE SPRETNI

Zadnja izmjena: edo3majka, dana/u 15 nov 2011, 00:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
nemoj tako...sasa vugdalic je prvi to znaohodža je napisao/la:jes' Baho![]()
![]()
![]()

a i denis huseinbegovic aka "misija za izzyja" emisija sa kojom je poceo svoju blistavu karijeru

Jooj imam osjecaj da ce sutra procepit u Portugalu, da cemo ih rasut ko rižu u sred Lisabonaa..

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
-
- Kontakt:
Sušić, Sušić, Sušić..i svi su oni Sušići 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Valjda nas nece opet pokrast,jer ne vidim drugi nacim da nas izbace,moze svak govoriti da su bolji od nas ali meni nisu,jes da imaju bolje pojedince al mi igramo srcem i to je po meni nas najveci adut,a i vrijeme je da ga vise zabijemo,ovo nam je 4 tekma sa njima,moramo procepit viseHOPLIT je napisao/la:StarkManuel je napisao/la:Moze li mi iko reci ko sutra sudi
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
[youtube][/youtube]VanBasten je napisao/la:Ma ko god bude tu moraćemo se moliti i nadati da odigra partiju života, sa Sašom je ipak druga priča. Igrao je već protiv najboljih, pa i boljih od Nanija. Uostalom vidjeli smo svi šta znači njegovo prisustvo na terenu.Arnelinho je napisao/la:Gledaj to sa vedrije strane. Kad prodjemo ti igrači ,koji zamjene prvotimce, biće megazvjezde.VanBasten je napisao/la: Mah, dovoljno je loše što krpimo jednog beka. Sada i drugog.
Ne mogu da vjerujem
Helem, **** ga.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Hahaha bolje imati osjecaj da cemo se mi sutra rasut ko riza u sred Lisabonaaaaaaadis.p je napisao/la:Jooj imam osjecaj da ce sutra procepit u Portugalu, da cemo ih rasut ko rižu u sred Lisabonaa..![]()
![]()

Arnelinho je napisao/la:

glupost za hrabre je sebičan lijek
adis.p je napisao/la:Jooj imam osjecaj da ce sutra procepit u Portugalu, da cemo ih rasut ko rižu u sred Lisabonaa..![]()
![]()
InšAllah
Zadnja izmjena: 0oo0, dana/u 15 nov 2011, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
🔵⚪
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Večeras nas naš Sajo vodi na EURO ako Bog da
Srce ko Rusija
Večeras nas naš Sajo vodi na EURO ako Bog da

Srce ko Rusija

Ronaldo - Isco - Bale
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:

Nadam se da se ne ljutite sto sam postavio mnoooooogo slika ali ovo je jedan motivacijski post od mene.
To je ono sto hocemo sutra da vidimo!!!!!!
Hajmo Bosno i Hercegovino!
Mora jednom ocepit, ko su to oni da im ne mozemo dat barem jedan go u cetri utakmice.. kad im je prosle godine Cipar mog'o dat cetvero u jednoj tekmi, vala mozemo i mi jedan u cetriHulaga je napisao/la:Hahaha bolje imati osjecaj da cemo se mi sutra rasut ko riza u sred Lisabonaaaaaaadis.p je napisao/la:Jooj imam osjecaj da ce sutra procepit u Portugalu, da cemo ih rasut ko rižu u sred Lisabonaa..![]()
![]()
ocekujem da me osjecaj vara.....pasala bi koja bomba sa 30 tak m Pijanica, Medunjanina

Sretno nam sutra. <3

Halčooooooooooooo

[youtube][/youtube]
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.