Ne mogu da vjerujem tolika frka oko 3 boda na obicnoj igrici a spominje kako nije iz "principa" htio odigrat a sad da i ja objasnim kako je bilo ovako ispadoh ko da sam mu porodicu ubio citavu.U srijedu nisam bio tu kad mi je poslao poruku(12 sati u skoli sam ) i kasnije dodjem procitam fino mu odgovorim da sam tu i da mozemo odigrat i nema njega do nekih 22:00 sata i onda napise da mozemo igrat a ja vec tad nisam bio tu jer nemam namjeru provest citav dan ispred monitora kako bi odigrao neku utakmicu na pesu(k'o da mi je to glavni cilj u zivotu

).U Cetvrtak,opet sam bio tu,malo odspavao kad sam kuci dosao i onda cekam da ga vidim online da ga ne bi tusio porukama ali vidim nema njega da odigramo, odem s Emirom 3 utakmice odigram (negdje oko 20:20 poceli).Odem jest vidim i dalje ga nema.I onda opet u "njegovo" vrijeme on dolazi i napise ovo
dziza_23 je napisao/la:E SYLAR, sad si me naljutio, pa stvarno nema smisla, vidio si poruku bio na chatu, vidio da sam online, zovem te da igramo a ti nista, e sutra i ja imam pun qrtz obaveza, pa ganjaj ti mene malo, ako me ne uganjas pregovaraj sa savezom
A javio se tek u 22:30 i zahtjeva nesto i on kao uvrijedjen al opet budem tu,vidim da nije mogao ranije i pokusamo odigrat ali forum ne radi.I onda citav petak ne idem nigdje da nebi ja kriv ispao on se ni ne pojavi da odigramo.Sta cu napisem nije ga bilo(kao sto bi i svako napisao samo sto se on sad pravi "fin" i spominje svoje principe

).Eto dovoljno od mene da barem ima i moja strana onako ispadam kriv bez razloga a sad ako mu je toliko stalo do 3 boda na igrici dajte mu ih,dajte mu sve moje ako treba ionako ne igram radi toga da budem prvi nego da se zabavim,ali ocigledno neki ovo shvataju preozbiljno.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick