Koji si ti smor.AllGunsBlazing je napisao/la:Head je napisao/la:Takodjer se treba uzeti u razmatranje i najbolji strijelac domace lige.![]()
![]()
Cilj nam je prvo, a ne peto mjesto. Cuj Hadzic.
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Koji si ti smor.AllGunsBlazing je napisao/la:Head je napisao/la:Takodjer se treba uzeti u razmatranje i najbolji strijelac domace lige.![]()
![]()
![]()
![]()
U tome i jeste problem a u Borcu i nasoj ligi minutaze k'o u prici.Sto kaze onaj vic,''kad mene onda krenu'.'bagrcavi je napisao/la:Za ono minuta koliko je igro u Vojvodini ne bi Batistuta nešto napravio a ne Bilbija.harishp je napisao/la:Ocit primjer gdje je nasa liga.Bilbo se vrne u Vojvodinu ni na mapi,navrati u Borac proradi i sve tako.Neutral je napisao/la:Zec je za njega Ronaldo.
Kakav Bilbija
Bolje biti smor, nego smijesan kao ti. Cuj Hadzic.Head je napisao/la:Koji si ti smor.AllGunsBlazing je napisao/la:Head je napisao/la:Takodjer se treba uzeti u razmatranje i najbolji strijelac domace lige.![]()
![]()
![]()
![]()
Znaci ako si mi ti rekao da sam smijesan ona je to tako?AllGunsBlazing je napisao/la: Bolje biti smor, nego smijesan kao ti. Cuj Hadzic.![]()
![]()
Nisam. Gledao sam ga u Celiku, opet ponavljam za nase lige je dobar. Ali taj covjek je igrao u jos 4 lige pored nase, i znas da je dao samo 2 gola.Bosniacum Lilium je napisao/la:dodas k tome jos Svraka (Zeljeznicar)![]()
I ja nisam rekao da se treba zvati, ali si ga previse podcijenio
I to stoji, ali kakve god povrede da imas, ako si kvalitetan, u 50+ utakmica bi dao bar 5-10 golova, ipak govorimo o klasicnom spicu.Bosniacum Lilium je napisao/la:I imao strasne povrede
Mahmutović je po meni davno zaslužio šansu, jako mi se sviđaju napadači njegovog tipa, ali mislim da je više kasno za njega, kad nije do sad dobio poziv, ne vjerujem ni da će u budućnosti.AllGunsBlazing je napisao/la:Imamo i Mahmutovica iz Teplica, prosjecno daje nekih 7-10 golova po sezoni, uz to veoma brz igrac, za razliku od vecine nase reprezentacije. Onda Zlatan, pa i Ermin prije nego se moramo vratiti na napadace iz nase lige.
Ovaj je za jednu sezonu dao 19,a sezona je jos u toku.AllGunsBlazing je napisao/la:Adilovic je u zadnje tri sezone postigao 36 golova, jel i on zasluzuje poziv?