Pa poenta i jeste u tome sto za dva prekrsaja jednog igraca daje dva zuta kartona, nisam bas siguran da se tako sudi domacim ekipama kada im mi gostujemo, Sto se tice drugog crvenog sve je cisto ali ga ne bi ni bilo vjerovatno da se sudija nije zaletio kod prvog crvanog.Da u pravu si da je odbrana bila katastrofa pogotov Joge nikad losiji nije bio ali brate onakvo sudjenje mi da imamo u gostima mi nikada ne bi izgubili gostujucu tekmu,,Ne znam da li je slucajnost ili ne ali mi kada god se priblizimo vrhu odmah nam sasvim slucajno sudci uvale,,,evo trecu sezonu zaredom. Pa dokle vise? I sto se tice uprave, veliki minus za teren koji isti kao pomocni tamo nekada 96-97 godinestudeni je napisao/la:Ma možemo mi krivit sudiju, izgubio je konce igre danas al trebamo priznati da smo sami sebi krivi što nam je ovako loša ekipa uzela bodove danas. Neshvatljive greške smo pravili i baš za svaku smo bili kažnjeni. Joge je na početku napravio par grešaka, nakon jedne takve je situaciju čistio Terza i dobio karton. Ubrzo greška Mujagića i Terza isuviše naivno ruši čovjeka na aut liniji i drugi žuti. Mogao mu je jedan od tih ne pokazati, al teško da će se sudiji tu šta imati prigovarat. Mislim da je to prelomilo utakmicu, trener vraća veznjaka Milana na stopera i to će biti velika greška. Da ne znam koju poziciju da igra, ne smije mu onako lagana lopta proći ispod noge, čovjek izlazi sam pred golmana, ovaj ga ruši i šta da ti sudija tu radi. Mooožda nas je mogla izvuć pozicija Jogeta u tom momentu, volio bi vidjet ko je bio zadnji igrač u momentu rušenja.
Kad smo već dali drugi go mislio sam da ćemo se izvuć. Ali opet greška prvo Mujkića pa onda opet Milana i jbg ljudi ga uvališe. Po onakvom vremenu teško je bilo očekivat da 8 igrača do kraja uradi šta više, ali opet smo imali prilika za pobjedu. Šteta stvarno za ova dva boda, izgubljena zbog naših grešaka uz dodatak lošeg sudjenja. Al krivi smo više sami sebi. Volio bi vidjet sve te situacije na snimku, nadam se da će lukavac-x napraviti neki sazetak.
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Jbg ima snimak, vidjet će se ko je pogriješio. Ja sam zamjerao našim igračima na greškama kojima su dozvolili sudiji da sudi kako je odsudio. Utakmica me podsjetila na gostovanje Igmana kada su gosti ni krivi ni dužni odnijeli bod sa Jošika
Igračima kapa do poda za zalaganje do kraja, trebalo je igrati po onakvom vremenu na teškom terenu sa 8 igrača!
Šta je sa papirima za golmana, imal kakve naznake da će moći braniti?! Ne piše nam se dobro sa ovim malcem, naš je ali nije to to.
Igračima kapa do poda za zalaganje do kraja, trebalo je igrati po onakvom vremenu na teškom terenu sa 8 igrača!
Šta je sa papirima za golmana, imal kakve naznake da će moći braniti?! Ne piše nam se dobro sa ovim malcem, naš je ali nije to to.
Bgm fino, i moj komentar obrisaše, istina boli..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Nema CAPS-a !! Napises ljepo normalnim slovima i gotova stvar.Iraola je napisao/la:Bgm fino, i moj komentar obrisaše, istina boli..
necu suditi,necu kritikovati,samo da malo sagledamo sa strane nepravde o kojoj pricamo.velika nepravda je ucinjena slijedecim igracima lugavic,todorovic,jusufovic,bekric ima jos momaka koje necu da navodim stoga nije ovo nista sta nam Bog moze sad napraviti,a to je:poraz u jajcu,poraz kuci od zmajceka,idemo rodoclijama i piramidlijama znaci 4 poraza.shodno tome mi smo dobro prosli koliko smo nepravde i neregluarnosti posijali na josiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!naravno novi travnik bezazlena ekipa tipa priluka ili tojsica.znaci nula od ekipe.
dansa u pola triceps saznat cemo ime protivnika u pretkolu kupa glavnog.znaci igramo pretkolo sa provligasem iz federacije i onda ako prodjemo idemo u 1/16 drzavno kupa.
Sutra će na golu debitovati Aleksandar Nikolić. Umjesto Terzića će igrati oporavljeni Konjhodžić, tako da nas kartoni i nisu baš nešto poremetili. Biće to sve ok 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Ja sutra ocekujem nastavak niza bez poraza jer kao sto zoom kaze imamo dobru i jaku ekipu bez obzira na kartone, a onda i srijeda u Visokom da prodjemo dalje i docekamo u Lukavcu neku ekipu iz PL u okviru KUP-a 

Kad Radnički igra u svakoj tekmi očekujem pobjedu, al' biću realan, danas bod ili pobjeda a što se tiče kupa i Visokog svejedno je, liga je najbitnija, mada bi bilo lijepo ugostit neku ekipu iz PL.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Sretno komšije

-
- Kontakt:
Elko 0-1, igra se 25 minuta 

-
- Kontakt:
Steta na kraju prvi poraz ove sezone 2-1, okrecemo se prvo kup utakmici s Bosnom u Visokom, a naredni vikend u Lukavcu komsijski derbi sa Zvijezdom 

Momci svaka čast,dobra ekipa,borbena,vidimo se dogodine.
Metalleghe odlicna ekipa,onako se igra do zadnje minute i dokazali su..Samo me zanima ako bude iko odgovorio,zasto su igraci Radnickog stigli na stadion 15 minuta prije pocetka utakmice? bukvalno su iz autobusa na teren izasli da se zagrijavaju? Jel to se nije moglo ranije krenuti pa ko ljudi,ko civilizovana ekipa da se odmori od puta,pa malo porazgovarati o utakmici i onda uci u istu.. ili se samo doslo da se to "odradi" kao sto je vec jedan clan Radnickog rekao na Josiku,da Siouxi ne idu dzaba na dalek put 
Sve u svemu Naprijed Radnicki,da makar prodjemo Bosnu u srijedu pa da igramo sa nekim iz PL.. da bude nekih desavanja i u nasem gradu
Sivilo je..

Sve u svemu Naprijed Radnicki,da makar prodjemo Bosnu u srijedu pa da igramo sa nekim iz PL.. da bude nekih desavanja i u nasem gradu

zasluzena pobjeda dzamahirije.vodili smo,ali realno jajce je sigurno bolja ekipa od veleza,drine,borca,mladosti,viteza,prijedora(trenutno).pjevljak,helvida,dujkovic,rovcanin,popovic,stakic,goloman itd itd da ne nabrajam dalje.mi smo nesto pokusavali branit se ali propuh preko harisa mujkica.nije on kriv da se razumijemo!!!!!!!!ostali momci na visini zadatka.golman je prejak nikolic.znaci smijem slobodno reci da je bolji i od lugija i od mese za klasu.slican je kenanu piricu ko prati prilike bh.sporta.primili smo dva gola greskom golmana.greska gledajuci sa tribina,a sad ne znam fudbalskim ocima kako to ispada da li greska da li sloboda izbora prilikom pokrivanja gola.jajce ekipa sredjena sto posto.nivo par ekselans.ekipa koja ima glavu rep.organizaciono sami vrh.organizovaniji su od ofk beograda,novog pazara,javora,surdulice sigurno.vjerujte mi!!!!!radnicki lose procjenio dolazak na stadion.zanemarili su krivine.dosli na stadion kad i publika!!!!!aferim metalleghe na ulaganjima i aferim na ekipi.trener vam je onako kelja,ali to je njegov izbor..ako vas kad put nanese u jajce slobodno zaobiđite taj dio bosne.
sutra opet sudi kazlagic,po ko zna koji put.ja stvarno ne znam je li to neko namjerno radi konstantno!!!!smijem se zakleti da je ovaj covjek sudio radnickom u zadnje 4 godine preko 20 puta.svakako bosna ne ide na kup kao ni mi,kombinovani sastavi pretpostavljam i mi i oni.vjerovatno bosna ide dalje.nazalost
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sta bi sa Nikolica....jel branio u Jajcu i kakav je bio...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jeste, branio je. Uradio je i odbranio sve sto je mogao. Povrijedio se odmah ( napuknuce ligamenta na koljenu) i nece danas braniti u kupu, a sumnjam i da ce protiv Zvijezde moci nastupiti.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sastav: Bascelic, Joguncic, Konjhodzic, Mujkic, Mujagic, Jahic, Dujkovic, Skulic, Selamovic, Junuzovic, Suljic.
moze li mi neko ovdje objasniti malo o sistemu kup takmicenja.znaci od osmine finala se igra na 2 utakmice.sada se ceka da se zavrsi kup rs-a.izvlacenje tek sutra.zasto to kasni!!!tamo gledam ucestvuje 32 ekipa sa nekim predstavnicima grada doboja(2 ekipe).prosle godine 1/16 se igrala u septembru 12.sada dosta kasni.dok se kup rs-a zavrsi trebat ce mjesec minimum.mozes li mi ti zoom objasniti ili onaj prejaki lik iz capljine ili badbluboys livno.znaci pitanje glasi.kada je izvlacenje parova 1/16 i kada se nazire ucesce 6 ekipa iz rs-a,znajuci da nisu jos ni parovi izvuceni!???hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.